16 januari 2022

 

China virus Al 7 steden met 23 miljoen mensen in quarantaine

Update:
Iemand uit China op fb zegt dit:

 

Ik ben Chinees uit Wuhan, niemand kan de stad verlaten of de stad binnengaan, in totaal zijn hier 170 doden, meer dan 5000 geïnfecteerd

We kunnen de stad niet meer verlaten, we kunnen niet toestaan ​​dat anderen de stad binnenkomen, het leger bewaakt alle exit-entry punten. Alle vormen van massale doorvoer zijn vergrendeld, inclusief de luchthaven, ze laten ons hier allemaal

Ik zie soldaten in volledige hazmat-pakken hier in Hanyang, vanuit mijn raam op de tweede verdieping, spuiten ze iets vloeibaar op straat door grote vrachtwagens met waterkanonnen

MET VPN, hier is het niet toegestaan ​​om te bekritiseren over het virus, de gevangenisstraf is zeker als iemand dat doet

Fang Zhong, binnen het instituut zijn mensen heel erg alert of wat er met ons zal gebeuren

Ik weet persoonlijk dat ten minste twee IOPCAS-wetenschappers onder huisarrest zijn geplaatst, het virus is niet wat het WESTEN denkt, het is veel gevaarlijker omdat het in eerste instantie van persoon tot persoon muteert, maar in een totaal andere vorm zou kunnen emmers binnen enkele weken

Onze hogescholen telden gisteren om 13.00 uur meer dan 5000 gevallen in het stadscentrum

Ze zullen ons nooit de stad laten verlaten, omdat het virus zich exponentieel zal verspreiden, elke twee dagen verdubbeld, dit is uiterst besmettelijk, het virus blijft 24 tot 48 uur in de lucht

Mensen zullen in paniek raken, de zon komt zeer snel op, de meeste weten niet dat de stad volledig gesloten is

Alleen al in de Baofeng-sector telden onze collega’s 1400 gevallen, veel mensen zijn verdwenen, hun geliefden zijn op zoek naar hen in ziekenhuizen

Ik ga naar de Central China University, ik kom uit Changsha

Heb je ergens een voorraad met benodigdheden waar je een paar weken (of maanden) op een plek kunt schuilen waar je kunt wachten? Zit jouw familie samen met jou in de stad?

Citeren: Anoniem Coward 77547432

Nee, in China is het niet mogelijk, camera’s zien alles, we zouden als vijanden en verraders worden bestempeld, we moeten blijven zitten wachten op bestellingen van Central Party

Er is paniek en keuzes in alle Wuhan-ziekenhuizen, mensen verdwijnen spoorloos en er worden geen lichamen gevonden

Blijf veilig. Wat is de oorsprong van dit virus? Ik hoorde dat het afkomstig was van de lokale voedselmarkt. Waarschijnlijk was een soort of dier de bron

Citeren: Anoniem Coward 78370173

Ze zeggen hier cavia’s

Mijn hele familie is buiten de stad, dus het komt wel goed, ze wonen in het landelijk gebied, we zijn bang voor het water, we vragen ons af of het water besmet raakt, wat doen we?

Sinds afgelopen zondag is er geen N95-masker meer te vinden, niet één meer in de stad

Als mensen wakker worden, wil de hele stad vertrekken, wordt het gek, de meeste mensen slapen hier en weten niet dat ze de stad niet kunnen verlaten

Ik zie mensen vertrekken, in mijn flatgebouw begint het licht te knipperen, mensen worden wakker en horen het nieuws, mijn buurman vertrekt, ze zeggen dat de wegen nog steeds vrij zijn om Wuhan te verlaten, ik weet het niet, maar daar zullen enorme files zijn

De laatste vliegtuigen landen op het vliegveld en de mensen weten niet dat ze niet kunnen vertrekken

Bedankt, ja ik blijf zitten, de universiteit zal gesloten zijn denk ik

Konvooi of grote legertrucks hier in het Yuanbaoshan-gebied in Wuhan

Dat was niets, hij had hulp nodig met elektrische draden, geen stroom meer.

Het wordt bevestigd, het leger beveiligt wegblokkades op alle toegangspunten in Wuhan, ze zeggen dat het een massale operatie is

Er wonen hier veel mensen die erg arm zijn, met een slechte gezondheid, voorraden komen niet meer of heel weinig binnen

Ons stromend watersysteem is erg zwak, als de werknemers geen transport naar de fabriek kunnen krijgen, wordt het uitgeschakeld (ik kreeg het antwoord op de vraag eerder)

Ik vertrek met een klein karretje dat mijn buurman me cadeau geeft om hem te helpen, zoveel mogelijk voedsel en drinkwater te kopen, mijn supermarkt opent over 20 minuten

Imperial College Professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 miljoen mensen in quarantaine

Ps lees meer:

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4244515/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

Iemand zei dat een bepaald eitwit in het bloed mensen immuun maakte, mn rhesus negatieve mensen?
Vreemd… ik weet niet of dit waar is, had ineens wel die gedachte, sloeg nergens op dacht ik,  maar ik las het bij toeval bij 4 verschillende bronnen…zou dus betekenen dat de elite niet geraakt kan worden door dit virus bv.

Jiufen, New Taipei #Taiwan 九份

—————————————————————————————————————————————–

UPDATE 19.20: Al 7 steden met 23 miljoen inwoners in quarantaine – Vermoedelijk al ruim 30.000 mensen besmet – Cyberaanvallen op Natural News na bericht dat coronavirus een biowapen is

—————————————————————————————————————————————–

Update 19.20 uur: Het laatste nieuws is dat inmiddels 7 steden met in totaal 23 miljoen inwoners in quarantaine -de facto een ‘staat van beleg’- zijn geplaatst. (2).

Eerder: De paniek over het coronavirus lijkt om zich heen te grijpen. Na Wuhan (11 miljoen inwoners) en Huanggang wordt nu ook de stad Chibi, die een half miljoen inwoners telt, in quarantaine geplaatst. Openbaar vervoer en publieke gelegenheden zoals cafés, bioscopen en toeristen trekpleisters worden gesloten. In andere grote steden, waaronder de hoofdstad Beijing, wordt uit voorzorg de viering van het Chinese nieuwsjaar gecanceld. Professor Neil Ferguson van het MRC Centre for Global Infectious Disease Analysis van het Imperial College in Londen waarschuwde eergisteren dat 440 bevestigde ziektegevallen overeenkomen met 20.000 besmette mensen. Inmiddels is het aantal vastgestelde besmettingen gestegen naar bijna 600. Het aantal overleden mensen staat nog op 17.

Na aanvankelijke geruststellingen door de overheid dat de verspreiding van het virus ‘bedwongen’ zou zijn, zijn er nu onbevestigde geruchten dat China mogelijk de complete Hubei provincie van de buitenwereld gaat afgrendelen. Volgens experts is dat vrijwel onmogelijk, omdat het om ongeveer 60 miljoen mensen gaat.

Lees ook:   Weer een pedo betrapt!

In het Russische St.Petersburg is een derde besmetting geconstateerd, terwijl in Hong Kong en op de Filippijnen massaal gezichtsmaskers worden ingeslagen. Vooralsnog blijft het aantal ziektegevallen in het buitenland beperkt tot een handjevol mensen in Thailand (4), Hong Kong (2), Macau (2), Taiwan (1), Zuid Korea (1), Japan (1), de VS (1) en Mexico (1, onbevestigd).

Vermoedelijk al 30.000 mensen besmet

Dr. Guan Yi, professor infectieziekten aan de Universiteit van Hong Kong, waarschuwde eerder deze week voor een wereldwijde pandemie. Guan was in 2002 en 2003 betrokken bij de SARS uitbraak, die bijna 800 dodelijke slachtoffers eiste. ‘De geest is al uit de fles,’ bevestigde epidemioloog dr. W. Ian Lipkin van de Columbia Universiteit, die de Chinese regering adviseerde tijdens de SARS epidemie.

De eerder genoemde professor Neil Ferguson hanteert gezien de snelheid van de verspreiding een ratio van ruim 40x het aantal geconstateerde gevallen. Dat betekent dat er nu minimaal 30.000 mensen met het coronavirus zouden zijn besmet.

Cyberaanval op Natural News na bericht dat virus ‘biowapen’ is

Het Amerikaanse Natural News is sinds afgelopen nacht naar eigen zeggen het doelwit van een serie cyberaanvallen. Volgens Mike Adams zit de ‘vaccin doodsindustrie’ daar achter, omdat hij had gewaarschuwd dat het virus een ‘biowapen’ is dat opzettelijk is gecreëerd om een wereldwijde pandemie te veroorzaken. Het zou de bedoeling zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken (‘bevolkingsreductie’), en de rest zo bang te maken, dat iedereen in de rij zal staan om zijn –al dan niet verplichte- vaccinatie te halen. 😮

Adams schrijft dat het virus in elkaar is gezet om een lange incubatietijd te hebben, waardoor zoveel mogelijk mensen ziek worden voordat ze zelfs maar in de gaten hebben dat ze waren besmet, en dat zelf anderen hebben aangestoken. ‘De mensheid wordt nu ernstig bedreigd door dit in elkaar gezette biowapen, dat volledig resistent is tegen antibiotica, en waartegen geen behandeling is.’ Hij verwacht dan ook dat veel mensen naar alternatieve middelen zoals colloïdaal zilver, chloordioxide, essentiële oliën en andere natuurmedicijnen zullen grijpen. 😮

‘Engels patent op virus bewijs van PsyOp’

Op het corona-virus zou zelfs een Engels patent rusten. Het virus zou zijn ontwikkeld aan het Pirbright Institute in Surrey (Engeland) als vaccin tegen bronchitis. Dan zou er iets mis moeten zijn gegaan met het vaccin – onbedoeld, of misschien juist wel bedoeld. ‘Mijns inziens hebben we hier te maken met een Psychologische Operatie (PsyOp) die moet leiden tot wereldwijde vaccinatie verplichting. Dat in zichzelf is een zeer dringende kwestie voor de VN, omdat de VN en de katholieke kerk de grote drijvende kracht zijn achter de transgenderisering en transhumanisering van de mens (de hermafrodiet-cyborg mensheid),’ schrijft onderzoeksjournalist Martin Vrijland (4).

https://www.xandernieuws.net/algemeen/imperial-college-professor-tienduizenden-mensen-besmet-mogelijk-complete-chinese-provincie-in-quarantaine/

En maar prutsen met oude virussen en het weer… zucht  🙁

28 voorheen onbekende virussen gevonden in de Tibetaanse gletsjer
Na al het beangstigende nieuws dat tegenwoordig naar hun Chinese stad Wuhan komt vanwege een nieuw dodelijk virus (ongeveer 660 geïnfecteerde mensen, 18 doden per uur(?)), lijkt dit nieuws bijna apocalyptisch.

Learn about the Icelandic Ice Caves, everything you you need to know so that you get a great vacation. #iceland #icelandic #europe #icecave #travel
In 1992 en 2015 werden twee wetenschappelijke expedities naar het noordwesten van het Tibetaanse plateau in China gestuurd, meer in het bijzonder naar de Gulia-ijskap, met wetenschappers uit China en de VS, die een oude gletsjer boorden en daar kernmonsters (ijskernen) namen.

Tijdens het boren waren er veel storingen en waren de kernen besmet. Daarom zijn ze niet bestudeerd en zijn ze in feite al die jaren vergeten.

Maar onlangs ontdekte een nieuw team van onderzoekers dat het binnenste deel van deze kernen niet besmet was en daarom konden ze worden bestudeerd. Eerst werden de kernen in een kamer geplaatst, waarbij de temperatuur -5 Celsius was. Met behulp van een speciale steriele lintzaag werd de bovenste besmette laag gesneden en vervolgens wasten de onderzoekers de binnenkant van het monster met ethanol en vervolgens ook met steriel water.

Daarna kregen ze eindelijk toegang tot de schoonste laag, die 15 duizend jaar oud was. In deze laag ontdekten wetenschappers 33 groepen virussen, waarvan 28 algemeen voorheen onbekend voor de wetenschap.

Of deze virussen gevaarlijk zijn voor mensen, wordt niet gemeld in een artikel over Live Science. Er wordt alleen aangegeven dat de “soep” van micro-organismen 1 en 2 van de kern heel anders was en blijkbaar in verschillende klimatologische omstandigheden werden gevormd.

Hoogstwaarschijnlijk heeft dit nieuws de virologen niet verrast; sommigen beweren al lang dat de wetenschap nog niet in de buurt is gekomen van het bestuderen van alle bestaande virussen op aarde. Maar rekening houdend met het feit dat gletsjers over de hele wereld deze jaren in een versneld tempo smelten, zullen nieuwe virussen (of liever niet nieuwe, maar gesmolten uit millennia van winterslaap) nog sneller verschijnen. En het is waarschijnlijk dat ze andere virussen zullen beïnvloeden.

https://paranormal-news.ru/news/v_tibetskom_lednike_nashli_28_ranee_neizvestnykh_virusov/2020-01-24-16599

Eigenlijk wel geniaal

Je geeft het klimaat op de schuld dat jij zit te knutseprutsen met oude virussen of nieuwe zelfgemaakte en dat komt dan omdat…
Hm hm…

Er zitten nogal wat aan schatten e.d onder dat ijs nml.


Anunnaki schatten en wetenswaardigheden en goud en olie ofzoietsdergelijks!
😉
dus ja smelt het echt, of ze laten het smelten… kunnen ze de aarde zo bewegen door HAARP bv, dat de aarde wat draait en zodoende de polen verwarmen, waar andere landen kouder worden en andere warmer…
Ja dat schijnt al lang te kunnen!

Verwonder je niet langer.

Dus vanwaar nieuwe virussen?
Selfmade door evil people…?
Van oude lagen permafrost dat ze opzettelijk ontdooien om uit te vinden wat zich daaronder bevindt?
In het Vaticaan heeft men veel oude kennis opgeslagen. Dingen die niemand mag weten behalve zij.
Er is een wetenschap aangaande antartica dat daar oude kennis ligt.
Bevroren van eeuwen geleden.. Piri Reis mappen toonden een ijsloos Antartica

https://www.thevintagenews.com/2018/01/02/piri-reis-map-of-1513/

Gerelateerde berichten