web analytics

Speeltuinen van de globalisten: honger en vluchtelingencatastrofe voor de Grote Reset

Op zijn YouTube-kanaal gaat Ernst Wolff in op de huidige crises en de gevolgen. Voor hem is het duidelijk: het zal eindigen met een crash van het valuta- en economisch systeem.

En dat is volgens hem ook gewenst. Want aan het einde van de ontwikkeling is er een mondiale wereldorde die de nieuwe mens wil vormen.

De ontwikkeling was al enige tijd te voorzien. De afschaffing van contant geld, de roep om meer globalisering door de pandemie en internationalisering van het zorgstelsel door een pandemieakkoord met de WHO, de crises veroorzaakt door de coronamaatregelen en de eerste voorzichtige pogingen om een ​​sociaal kredietsysteem in Europa in te voeren – van cursus ten goede voor het klimaat en de mens.

De in China geboren filosoof en historicus Ernst Wolff analyseert de huidige situatie in zijn commentaar “The Wanted Hunger and Refugee Catastrophe” op YouTube. Voor hem is het duidelijk: ons geldsysteem heeft zijn historisch eindpunt bereikt en is niet meer te redden.( Hongersnoden vanaf 2023? De voedingsindustrie luidt de noodklok ).

Geen toeval: het systeem is aan vervanging toe

Jaren van nulrentebeleid en het massaal drukken van papiergeld hebben een inflatie veroorzaakt die nauwelijks te stoppen is. Maar voor Wolff zijn dit geen toevalligheden.

Want de plannen voor een “nieuw systeem” liggen al in de lades en worden al gepropageerd. De afschaffing van contant geld en de introductie van een nieuwe digitale valuta.

Niet voor niets werkt de Europese Centrale Bank (ECB) al geruime tijd aan een “digitale euro”. En identiteit, rijbewijs, enz. zouden ook hun weg moeten vinden naar het digitale tijdperk – het “Groene Paspoort” was slechts een eerste testrun. Er is een groot gevaar om totaal afhankelijk te worden ( de wereldwijde hongercrisis ) .

 

Overgeleverd aan de almachtige staat

Wolff vat de plannen en de gevolgen van hun uitvoering als volgt samen:

“Leningen moeten worden stopgezet bij commerciële banken, en in de toekomst zouden we allemaal maar één rekening bij de centrale bank moeten hebben. Met de uitvoering van dit plan zullen onze financiën voor 100 procent ondergeschikt zijn aan de centrale bank, dat wil zeggen uiteindelijk aan de staat.

Lees ook:   Belang van privacy!

Hij zal in staat zijn om ons individuele belastingen en rentetarieven op te leggen, ons geld te binden aan een vervaldatum, boetes in te houden, onze financiën te koppelen aan een sociaal systeem in Chinese stijl en, in extreme gevallen, ons af te sluiten van alle financiële stromen. ”

“Creatieve vernietiging” à la Klaus Schwab

Omdat mensen zich echter niet vrijwillig aan een dergelijk systeem zouden onderwerpen, is het eerste wat ze moeten doen, omstandigheden creëren die zo onstabiel mogelijk zijn. En zoals Wolff uitlegt, is dit precies wat er op dit moment gebeurt – het hoofd van het World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab noemt het ‘creatieve destructie’ in zijn boek ‘The Great Reset’.

 

Hiermee worden financiële, economische en sociale structuren gedestabiliseerd en ingestort. Sinds ongeveer 2020 met de maatregelen tegen de vermeende pandemie, die de toeleveringsketens en productie ontwrichtte en zo een chipcrisis, leveringsproblemen en verdere chaos veroorzaakte.

Maar ook de energiecrisis die bewust werd veroorzaakt door de strijd tegen klimaatverandering en de gedwongen decarbonisatie zijn voor Wolff tekenen van creatieve destructie. Net als de nu dreigende hongercrisis veroorzaakt door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Aanbodtekorten en prijsstijgingen van voedsel

Want vooral de landen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten zijn afhankelijk van graanleveringen uit Oekraïne en Rusland, en het zijn juist deze arme landen die hard worden getroffen door de prijsstijgingen.

 

“De kunstmatige aansporing tot de oorlog, die momenteel door alle partijen wordt nagestreefd, betekent in feite niets anders dan het opzettelijk creëren van tekorten en prijsstijgingen in deze landen, d.w.z. het creëren van de factoren die de Arabische lente in 2010 in gang hebben gezet. ’ aldus Wollfs Conclusie die waarschuwt voor onvoorziene gevolgen.

Explosieve sociale omstandigheden in deze landen zullen niet alleen leiden tot een nieuwe migratiegolf naar Europa, maar zullen ook leiden tot de invoering van een digitaal boetesysteem in deze landen, wat vervolgens zal leiden tot een versnelde invoering van dit systeem en een universele basisinkomen in Europa als gevolg van de migratiebeweging.

Lees ook:   Ontslagen flexwerkers 600 in de maand is niet genoeg!

“Globalistische invasie” in termijnen

Want buiten Europa zijn dergelijke systemen al geavanceerder. Niet alleen in China met zijn sociale kredietsysteem, maar ook in andere Aziatische, Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse landen.

 

Naast tal van stichtingen en financiële instellingen, maken hun regeringen al deel uit van de in 2012 opgerichte “Better Than Cash Alliance”. En voor Wolff is de strategie duidelijk, “om je een weg te banen van de periferie naar het centrum, niet alleen om het nieuwe geld op deze manier te introduceren, maar ook om het te testen en eventuele correcties aan het concept aan te brengen.”

Daar mag Wolff geen ongelijk in hebben, aangezien Oekraïne al jaren een testlaboratorium is voor mondiale elites en hun Great Reset.

Op 28 april 2020 werd ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020 werd ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon ) uitgebracht, met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Puppets in the Service of de nieuwe “. Corona-wereldorde “.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Adrenochroom en bevrijde kinderen van de DUMBs “.

Op 18 maart 2022 werd ” The modern music complot: Popstars, hits and videoclips – for the perfect brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

U kunt een gesigneerd boek krijgen voor EUR 30 (alle vier de boeken voor EUR 120) inclusief verzendkosten wanneer u een bestelling stuurt naar: [email protected] .

Spielwiesen der Globalisten: Hunger- und Flüchtlingskatastrophe für den Great Reset

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button