web analytics
...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Pieter Derks over Mr(utte). No

Spanje en Italië moeten flink gaan hervormen, dankzij onze Mr. No, no, no. Die in zijn eentje de rest van Europa alle hoeken van de vergaderzaal liet zien om trots thuis te komen met een korting op ons EU-abonnement én een uitbreiding van zijn talenkennis. Hij weet nu hoe je in minstens 22 talen ‘bemoeizuchtige krentenkakker’ moet fluisteren.

www.pieterderks.nl

 

Lees ook:   Wie wordt vernietigd door "Pandora's dossier" - lijsten, meningen, conclusies

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept