web analytics
11:11 Dubbele getallen

CLAIM: COVID-vaccins hebben al 20 miljoen mensen gedood en meer dan 2 miljard gewond wereldwijd

Door de lagen van bedrog en verduistering te verwijderen, wordt een schokkende waarheid onthuld die misschien niet zo schokkend is voor onze geïnformeerde lezers: Covid-19 “vaccins” verwonden en doden veel meer mensen dan de regering laat zien. Schattingen samengesteld uit samengevoegde gegevens suggereren dat tot nu toe maar liefst 20 miljoen mensen wereldwijd zijn overleden aan de schoten, terwijl nog eens 2,2 miljard verwondingen hebben opgelopen – en we zijn nog maar net begonnen.

In de komende maanden en jaren zullen deze cijfers nog groter worden naarmate aanhoudende spike-eiwitten de lichamen van de “volledig gevaccineerde” geleidelijk beschadigen, waardoor ze niet alleen vatbaar worden voor elke ziekte die zich voordoet (auto-immuunziekte), maar ook voor dodelijke stolsels (dwz , myocarditis en pericarditis).
Het vereist wat graafwerk om met de bovengenoemde cijfers te komen, aangezien regeringen overuren maken om alle relevante gegevens verborgen te houden, of op zijn minst verwarrend. De manier waarop letsels en sterfgevallen na injectie worden berekend, verschilt van land tot land en zelfs van gemeente tot gemeente, waardoor het moeilijk is om met nauwkeurige cijfers te komen.
De veiligheids- en effectiviteitsclaims voor de schoten zijn ook zeer scheef, een manier is hoe “gevallen” van de Fauci-griep worden bepaald. overal in de zwendel , ziektes en sterfgevallen werden ten onrechte toegeschreven aan het “virus”, zodat de injecties later als de “remedie” konden worden bestempeld. (Gerelateerd: het overschot aan sterfgevallen is merkbaar hoger dan normaal in landen waar de opname van jab hoog was.)

Covid-“gevallen” zijn orden van grootte hoger in het post-injectietijdperk in vergelijking met pre-operatie Warp Speed

In 2020, vóór de officiële lancering van de vaccins onder Donald Trump, was het jaarlijkse aantal covid-“gevallen” ongeveer 70 miljoen – en houd er rekening mee dat de officiële definitie van een “geval” vandaag nog net zo duister is als aan het begin begin van de  plandemie .

Lees ook:   De Wolf of de Boeren

Na de lancering van Operatie Warp Speed ​​is het aantal covid-gevallen op jaarbasis bijna vervijfvoudigd tot 330 miljoen. Het sterftecijfer op jaarbasis steeg ook van 1,7 miljoen pre-operatieve warpsnelheid tot 2,9 miljoen post-operatieve warpsnelheid.

Dit is belangrijk omdat het laat zien dat de schoten  geen  “levens redden”, zoals nog steeds wordt beweerd. Het tegenovergestelde is eigenlijk waar, aangezien veel meer mensen ziek worden en sterven in het injectietijdperk.
“In plaats van een vermindering van 95% (of 91% in de proeven) in gevallen en sterfgevallen, is er een VERHOGING van 370% in het aantal gevallen op jaarbasis”, schrijft Peter Halligan op zijn Substack. “Het aantal sterfgevallen op jaarbasis is met 180% gestegen.”
Halligan keek naar gegevens in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de overheid om de 20 miljoen doden en 2,2 miljard gewonden te vinden. Aangezien VAERS slechts een zeer klein percentage van de werkelijke vaccingerelateerde bijwerkingen vastlegt, extrapoleerde Halligan werkelijke schattingen met behulp van vermenigvuldiging.

De ‘slagersrekening van het slagveld’, zoals hij het noemt, wijst erop dat deze cijfers veel nauwkeuriger zijn dan alles wat de overheid of Big Pharma toegeven. En als deze cijfers wijd verspreid zouden zijn over de bevolking, zouden er zeker een heleboel boze mensen zijn met veel vragen voor de machten die er zijn.
Dr. David Martin gelooft dat tegen 2028 ongeveer 700 miljoen mensen zullen zijn overleden aan covid-injecties. Hiervan wordt geschat dat 100 miljoen zich net binnen de Verenigde Staten voordoen, waardoor het land van ongeveer een derde van zijn totale bevolking wordt ontdaan.
“De kogels die worden gebruikt in ‘de Spike Wars’ zijn de injecties – afgevuurd door Big Pharma op een nietsvermoedende burgerbevolking”, schrijft Halligan.

Lees ook:   Minder geboortes in allerlei landen door corona vaccins of?

“Slachtoffers worden steeds duidelijker – zelfs de MSM, sociale media, gezondheidsregelgevers, medische professionals, Hollywood-propagandisten, enz. vallen als vliegen. Er zal binnenkort een openbaring zijn.”

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button