web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Hoe moet je, je haar wassen!

Deze tutorial gaat over de veelgemaakte fouten die we maken tijdens het wassen van ons haar. Leer hoe je goed en professioneel je haar kunt wassen om je haar gezond, lang en sterk te maken. Het zijn tips voor haarverzorging. In dit bericht heb ik volledige aanwijzingen gegeven over wat je stap voor stap moet doen om je haar te wassen. Het wassen van haar met de shampoo is een gemakkelijke manier om te doen, maar om fouten te voorkomen moeten we een juiste stapsgewijze methode volgen om ons haar te wassen.

1. Begin met een spoeling.

2. Als je lang haar hebt, conditioneer dan eerst (!?)

3. Schuim in met shampoo – maar alleen op de hoofdhuid. Je hebt geen shampoo nodig voor je haarlengte, shampoo is alleen voor de hoofdhuid. Zodra je schuim op de hoofdhuid hebt gekregen, was je al je haar hiermee. Breng geen extra shampoo aan op je haar, hierdoor worden ze droog en pluizig

4. Wees zacht voor je haar en niet hardhandig!

5. Niet uitspoelen en weer herhalen

6. Eindig met het koud water spoelen

Volg deze eenvoudige stappen om je haar sneller te laten groeien, maak ze sterk en lang.

Lees ook:   Fitness

Gerelateerde artikelen

Back to top button