25 april 2021

 

Bruinbrood gezonder dan wit

Ik hoor het ze nog zeggen, bruinbrood is gezonder dan wit hoor, opgeheven tengeltje erbij… ja op school!

Ik gaf mijn kind witbrood mee… reden?
Allergie voor tarwe.

Nou dat kon ik als moeder nooit weten, was dit bevestigd door de huisarts, eh nee die was er niet bij als ik luiers verschoonde hé?

Ik heb het zelf ook, hoe meer vezels hoe debieler mijn darm ging werken… overactief ..moet je niet hebben….maar als moeder heb je daar echt geen verstand van toch?
Kom nou toch zeg…dat kan helemaal niet…moeders zijn niet zo bijdehant. Of intelligent. Kon moeilijk zeggen dat ik hoogbegaafd was want dan geloven ze je al helemaal niet meer.
Nee zij waren de professionals hé! Ik zei dan maar niet dat ik veel geleerd had met voedingskunde e.d. ik zei de reden(en) al niet eens meer…Zinloos want oh zij de leerkrachten wisten alles veel beter en daar kon je toch niet tegenin gaan.
Maar ik zou ze dit filmpje wel in hun snuit willen gooien!
Bij deze dan. %^$&***&^%#$

Zal nooit vergeten hoe kinderen zelfs aanleerden, dankzij het achterlijkste programma op basisscholen ooit, (voedingskunde maar dan wat foutig) met eveneens opgeheven vingertjes in de broodtrommel van mijn kind,  gelijk een wiccan spraken over hoe schandelijk het was dat er witbrood in zat… ja, ja, the shame!

 

Lees ook:   Gevolgen geoengineering chemtrails

Gerelateerde berichten