web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Is ziek wel ziek eigenlijk?

https://niburu.co/lezersbrieven/15161-alles-dat-u-dacht-te-weten-over-ziekte-is-onjuist

Griezelig idee hé?
Wat als het waar is wat dan?

En inderdaad dit waren idem ook mijn gedachten!

MD: Inderdaad, grappig hoe die dingen gebeuren. Want ik herinner me de paniek rond AIDS in de jaren 1980′ en, precies zoals je zei, mensen dachten dat het iedereen zou uitroeien, het einde van de wereld zoals we die kenden, maar het verdween vrij snel, zoals vaker met die dingen. Bijvoorbeeld, wat is er gebeurd met ISIS? IS, Daesh, hoe ze tegenwoordig ook heten, weinig aanslagen de laatste tijd. Je zou zeggen dat, met de wereld in de greep van deze pandemie, iedereen zit binnen opgesloten en buiten zicht, dit een ideale gelegenheid is voor deze doorgewinterde jihadi terroristen, bereid om hun leven te geven voor de goede zaak, om één of andere aanval te plegen. Vreemd genoeg zien we dat niet.

DL: Interessant, niet?

DP: En ook de klimaatverandering, zo’n beetje het enige waar het nieuws het over had, we waren allemaal verdoemd, de planeet ging dood, maar plotseling is dat niet meer belangrijk omdat niemand er nog over praat. Interessant.

MD: En over Jeffrey Epstein horen we ook al niets meer, en zijn band met prins Andrew, dat soort zaken, dat is ook allemaal verdwenen. Een grappig iets

 

Lees ook eens:   Kevin Spacy heeft wederom een mysterieuze kerstboodschap richting...

Dat hele drama gedoe in het nieuws dag in dag uit tot vervelens aan toe… herhaalden ze het maar…
Ineens is er geen ISIS meer, geen oorlogen, geen dreigingen, geen klimaatproblemen (die waren er toch al niet!)

Of waar ik wel eens korte ‘vreemde’ visonaire (zo bleek achteraf) verhaaltjes over schreef enkele jaren geleden..zie verhalenwebsite. https://angelwingsverhalen.nl/

Ja, ja  ik ben een bezige bij… Bzz bzzzzzz 😉

 

DP: Het kwam eigenlijk door een persoonlijke ervaring, met name in mijn leven, met vrienden en familie die over de jaren zijn gediagnosticeerd met verschillende typen kanker. Ze hebben allemaal de reguliere therapieën gevolgd, chemokuren, precies gedaan wat de dokter zei, en ze overleden allemaal.

Ik heb het vaak verteld, ik heb één familielid, een dame die niets te maken wilde hebben met het medische establishment. Ook bij haar werd kanker geconstateerd maar ze wilde niet worden behandeld. Ze zei dat ze het zelf wel kon verslaan, wat het ook was. En over een periode van een jaar, twee jaar, ik hield de situatie in de gaten, zeiden de doktoren dat de kanker helemaal was verdwenen.

Dat was voor mij het eerste duidelijke teken, er klopt hier iets goed niet. Alle vrienden en familieleden die precies deden wat de dokter zei, alle behandelingen ondergingen, gingen dood, en de ene dame die er niets mee te maken wilde hebben overleefde. Voor mij was dat het startpunt.

!!!!!!!!!!
Wat niet wil zeggen dat niemand een behandeling moet weigeren,… maar het is vreemd!

Lees ook eens:   Steenkolen Engels van Minister president Rutte

Lees het artikel eens verder via de link hierboven, interessant om eens goed over na te denken…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥