web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Vogels met capsules aan lichaam om virussen te verspreiden

De Russen namen een groot aantal trekvogels gevangen die waren genummerd en met microchip-gestuurde capsules met verschillende plagen aan hun lichaam bevestigd, voegen Russische en Chinese bronnen toe.
Wanneer deze vogels naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika enz. vliegen, kunnen de pestflacons worden geopend door satellietcommando’s waar ze de meeste schade aanrichten.

Bron

ac8727528413c3c635fc9665d8d09dac AnGel-WinGs.nlRusland onthult Amerikanen die betrokken zijn bij de productie van biologische wapens in Oekraïne, wapens gemaakt, geteste landen, gechipte vogels die plagen dragen, Chinese verraders die biologische aanvallen opruimen, KM Cabal wil reizen en alle internationale handel stoppen, Justin Trudeau verdubbelt in Oekraïne! !

De Russen namen een groot aantal trekvogels gevangen die waren genummerd en met microchip-gestuurde capsules met verschillende plagen aan hun lichaam bevestigd, voegen Russische en Chinese bronnen toe. Wanneer deze vogels naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika enz. vliegen, kunnen de pestflacons worden geopend door satellietcommando’s waar ze de meeste schade aanrichten.

Russen beschuldigden ook president Joe Biden, voormalig president Barack Obama, voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en miljardair George Soros van betrokkenheid bij de samenzwering. De Chinezen en Russen staan ​​erop dat “wie zulke immorele en onmenselijke daden begaat, moet worden gestraft”.

De Russen merken op dat sinds de Amerikanen een verdrag van 1976 hebben verbroken om geen biologische, weersmanipulatieve, aardbeving veroorzakende en andere massavernietigingswapens te gebruiken, ze nu het recht hebben om hun eigen arsenaal aan dergelijke wapens te gebruiken.

Het hoofd van MI6 beloofde bij het verkrijgen van dit bewijs: “We zullen de Verenigde Naties sancties opleggen om te doden.” Met andere woorden, de genoemde functionarissen, inclusief degenen die bij de WHO en de VN werken, zullen ter plekke worden doodgeschoten.

Als reactie hierop houden het Wereld Economisch Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie een spoedvergadering in Zwitserland vanaf 22 mei, waar  ze wanhopig zullen proberen aan de macht te blijven door een wereldgezondheidsdictatuur op te leggen onder de WHO, Italiaanse Illuminati, zeggen bronnen.

Maar een toenemend aantal politici in het Westen wordt hiermee wakker.

Bijvoorbeeld: “De Covid-19-pandemie heeft ons bewezen dat een groot aantal landen in Europa en de wereld geleid worden door sociopaten en psychopaten. Nu willen dezelfde mensen in Europa onze medische gegevens beschikbaar stellen aan de farmaceutische industrie en zo nog meer schade aanrichten aan onze gezondheid, veiligheid en vrijheid”, zegt Europees Parlementslid Mislav Kolakuió.

Deze video hieronder van een Canadees parlementslid die praat over vaccinschade is een van de vele voorbeelden.

VIDEO

Het belangrijkste is echter dat de poging van de KM om een ​​totalitair bewind op te leggen op basis van een nep medisch noodgeval gedoemd is te mislukken omdat ze niet de militaire macht hebben om dit te ondersteunen. Hun leugens over virussen en hun dreigementen om mensen te laten verhongeren, zullen hen deze keer niet redden, beloven meerdere bronnen van instanties.

Lees ook:   Zo moe van al die ellende in deze wereld

“Zelfs de neppaus ging tegen de NAVO”, merkt een Aziatische bron van het geheime genootschap op die belooft: “Deze week zul je veel veranderingen zien… de oude Nieuwe Wereldorde is voltooid. Deze bron bevestigde ook wat Chinese inlichtingenbronnen ons vertellen over wat er werkelijk gebeurt in Shanghai en andere delen van China.

Deze video’s van ophangingen en mensen die uit gebouwen springen, tonen slechts een deel van de schoonmaak die aan de gang is. Ze zijn klaar met Hong Kong, werken nog steeds aan Shanghai en gaan nu naar Peking, zei de bron.

De Chinese inlichtingenbron, die rapporteert aan de rivaal van president Xi Jinping, Jiang Zemin, zegt dat de doden betrokken zijn bij de biologische oorlogsvoering tegen China. China verbiedt zijn burgers tijdelijk het land te verlaten, zodat geen van de schuldigen kan ontsnappen, aldus de bron. De zuivering in het Westen gaat ook door naarmate meer leiders Covid-19 oplopen en zichzelf isoleren, dat wil zeggen worden gearresteerd.

Bij NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg is bijvoorbeeld Covid-19 vastgesteld… en zal de komende dagen vanuit huis werken.

https://www.straitstimes.com/world/europe/nato-chief-stoltenberg-diagnosed-with-covid-19

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda (Jack) Ardern is ook gepakt en zal zichzelf in isolatie plaatsen.

https://www.newshub.co.nz/home/politics/2022/05/prime-minister-jacinda-ardern-tests-positive-for-covid-19.html

We merken ook op dat premier Justin Castro en zijn nazi-stooge Chrystia Freeland uit het zicht zijn verdwenen na een recent bezoek aan Oekraïne. Dit is wat een bron van de Canadese inlichtingendienst erover te zeggen had: De oorspronkelijke Justin Trudeau Castro werd vele maanden geleden gearresteerd. Hoogstwaarschijnlijk werd hij uitgeschakeld. Zo niet, dan is het zeker op slot.

Wat betreft de Justin TC die de afgelopen week in de media en op tv in Oekraïne te zien was, dat was een van de anderen. Niemand weet hoeveel klonen/dubbels er van deze zijn. Jill Biden heeft ook meerdere doubles/klonen.

Dit was een dubbel die ook in Oekraïne optrad. Je kon zien dat ze een jongere versie van Biden was. Over verdwijnende klonen gesproken. Bill Gates onthulde ook dat hij milde symptomen heeft en deskundig advies volgt om te isoleren totdat ik beter ben.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-positive-covid-coronavirus-b2076153.html

Dit is wat een Mossad-bron erover te zeggen had: de naam van Bill Gates is een dekmantel voor de satanische KM-kliek.

Er lopen nu verschillende avatars rond. De originele Gates is allang verdwenen. Bill Gates investeert in vaccins – plotseling is er een pandemie. Bill Gates koopt alle landbouwgrond op – plotseling is er een voedselcrisis. Bill Gates investeert in kunstmelk – en ineens is er een tekort aan zuivelproducten.

https://www.rightamericanfuture.com/articles/bill-gates-is-now-pushing-artificial-baby-milk-just-as-a-baby-formula-crisis-hits-america/

Beginnen we hier een verband te zien? Of staat er: Er is hier niets te zien, alleen veel toevalligheden.

Met de huidige computergraphics-technologie is het natuurlijk een goede gok dat de bedrijfspropagandamedia nu zullen proberen het te laten lijken dat al deze mensen levend en wel zijn. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe geavanceerd de technologie is.

Lees ook:   WAARSCHUWING: FBI Houston geeft volgende week een training 'grootschalig nucleair incident'

Volgens de Japanse militaire inlichtingendienst worden veel van de CG’s gegenereerd door Silicon Valley KM-leiders. Ze hebben David Rothschild – die ondergedoken zit in San Francisco – geïdentificeerd als een van de belangrijkste mensen die gearresteerd moeten worden om hier een einde aan te maken.

We namen contact met hem op en vroegen om een ​​interview om zijn versie van de gebeurtenissen te krijgen. David Rothschild???? (@DavMicRot) / Twitter Naast de arrestaties van KM-topmannen is er zeker sprake van een financiële aanslag.

De aanhoudende ineenstorting van de aandelen-, obligatie- en cryptomarkten is een direct gevolg van de inbeslagname van alle financiële computers in Oekraïne door Rusland, volgens CIA-bronnen. Daarom zegt Peter Schiff, de econoom die de financiële crisis van 2008 voorspelde: De hele Amerikaanse economie staat op de rand van een nieuwe ineenstorting, maar deze keer zal het geen generale repetitie zijn zoals Covid-19.

Dat zal het echte werk zijn. We zullen bedrijven niet vragen om te sluiten, ze hebben geen keus. Tientallen miljoenen worden ontslagen en komen nooit meer terug!

https://finbold.com/economist-who-predicted-2008-financial-crisis-says-us-economy-is-about-to-shut-down/

Dit is ook de reden waarom Werner Hoyer, president van de Europese Investeringsbank (EIB), voorspelt dat de enorme kosten van de Russische invasie van Oekraïne in de biljoenen kunnen lopen.

https://www.reuters.com/world/exclusive-top-eu-official-backs-multi-trillion-plan-rebuild-ukraine-2022-05-11/?utm_source=reddit.com

Aangezien het totale BBP van Oekraïne $ 156 miljard is, is het moeilijk in te zien waarom er biljoenen euro’s of dollars nodig zijn, tenzij het echt gaat om het besparen van KM.

De echte reden, volgens een CIA-bron, is dat de TRILJOENEN die de (satanische KM-kliek via de Biden-regering) stelen van het Amerikaanse volk en doorsturen naar OEKRANE, eigenlijk naar BlackRock gaan.

Wacht tot dit wordt onthuld. Rand Paul heeft het misschien onthuld zonder het echt te zeggen? Hij blokkeerde de $ 40 miljard voor minstens een week of zo. Kijk hoe snel het Pentagon verklikt. In 2 weken kan er veel gebeuren in dit schaakspel. Hier is de reactie van het Pentagon op de bezuiniging op de fondsen voor Oekraïne:

De stroom van Amerikaanse wapens naar Oekraïne zou kunnen worden stopgezet, althans tijdelijk, tenzij het Congres snel bijna $ 40 miljard aan nieuwe uitgaven goedkeurt om Kiev te helpen het Russische offensief in de voormalige Sovjetrepubliek af te weren, heeft het Pentagon gewaarschuwd. 19 mei is de dag dat we echt beginnen te stoppen met het verzenden van nieuwe dingen zonder extra autoriteit… Dat vertelde Pentagon-woordvoerder John Kirby vrijdag aan verslaggevers.

https://www.rt.com/news/555462-us-ukraine-aid-may-be-delayed/

Het geld zal worden gesneden als de wereld zich bewust wordt van alle wreedheden die zijn begaan door de satanische KM-kliek, natuurlijk in naam van vrijheid en democratie. De VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood in 37 “slachtofferlanden”

Lees ook:   COVID-19 Ivermectine-geredde levens in het verpleeghuis van Toronto. Pandemische bescherming - keerpunt?

https://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations  -since-world-war-ii/5492051

Daarom hebben de meeste landen van de wereld collectief besloten om de geldtoevoer naar de VS af te sluiten. Naast het afsnijden van de fondsen, zal ook de levering van gas, elektriciteit en andere hulpbronnen aan de door de KM gecontroleerde landen worden afgesneden.

Zoals elders op grote schaal is gemeld, begint Rusland gas en elektriciteit af te sluiten van Europa, maar wist u dat ook de landen van het Midden-Oosten de kranen op Europa dichtdraaien? Vorige week, bijvoorbeeld, heeft Algerije de gasleveringen aan Spanje met 25% verminderd toen de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov een bezoek bracht.

https://northafricapost.com/57439-algeria-already-failing-to-honor-gas-supply-deals-with-spain.html

https://tass.com/russia/1448953

De voortdurende ineenstorting van de KM-controle maakt het waarschijnlijker dan ooit dat KM nu zal proberen hun ruimte-invasiekaart te gebruiken. Dit is wat een CIA-bron gestationeerd in de buurt van Antarctica te zeggen had:

Wees niet verbaasd als Project Blue Beam geactiveerd is in China. Het zal de Chinezen de stuipen op het lijf jagen. De hele wereld zal kijken om te zien waar de buitenaardse invasie de volgende keer toeslaat.

De KM-kliek zal proberen dit te gebruiken om de wereld af te sluiten. Stop alle reizen wereldwijd. En stop al het transport van alles. Ze zijn van plan om de kudde te laten smeken om tussenkomst van de wereldregering. Dit is hoe de Grote Reset en Een Wereldregering zullen beginnen.

Dit kan de volgende melding verklaren; Een commissie van het Huis zal aanstaande dinsdag voor het eerst in meer dan 50 jaar een openbare hoorzitting over UFO’s houden.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/house-panel-will-hold-first-public-hearing-on-ufos-in-decades/ar-AAX6TS0

Dit zou een serieuze onthulling kunnen zijn, zegt een CIA-bron. Daarom zullen we ons rapport opnieuw afsluiten met de nieuwste Project Blue Beam en UFO-gerelateerde video’s die ons zijn gestuurd door onze geheime ruimteprogrammabronnen.

De eerste video van een ongeïdentificeerd vliegend object werd gefilmd door de piloten boven het grondgebied van Kazachstan. Dan hebben we deze video van ET’s die het Kremlin bezoeken, waarvan onze analisten zeggen dat het geen CG is. Onze Russische bronnen weigerden commentaar te geven.

Dan is er een screenshot van Google Earth, waarvan onze bronnen zeggen dat het een gigantisch neergestort vliegend object weergeeft. De resolutie is te laag om zeker te zijn, maar Google Earth laat zien dat het ijs van een groot deel van Antarctica is verdwenen.

Dit is een gedeeltelijke bevestiging dat gerichte energiewapens worden gebruikt om de regio te verwarmen. Hier zijn nog een paar Blue Beam-gerelateerde video’s.

Hopelijk zullen de UFO-hoorzittingen van deze week in het Congres niet teleurstellen en zal de echte onthulling spoedig beginnen. Hopelijk zullen we ook zien dat speciale troepen alle WEF- en WHO-mensen arresteren die zich in Zwitserland verzamelen voor de wereldmedia.

Misschien zal de waarheid ons dan eindelijk bevrijden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien