web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

De supergonorroe-bacterie

In de afgelopen jaren wordt de supergonorroe-bacterie vaak de ‘nieuwe hiv’ genoemd en andere vreselijke epithetten genoemd. Een feit is dat praktisch geen antibiotica kan worden ingenomen en het wordt zeer snel en gemakkelijk verspreid via onbeschermde seks, zelfs oraal.Het ergste geval van supergorea-infectie was het geval van een Brit, die in 2018 naar Zuidoost-Azië ging en daar met een lokale vrouw sliep en vervolgens met veel andere vrouwen in het VK sliep, voordat de infectie zich manifesteerde. Vervolgens, toen hij al erg ziek was en in het ziekenhuis, probeerden Britse artsen dringend al zijn seksuele partners te vinden om het begin van een grote epidemie van supergonorroe te voorkomen.

 

Creepy weer

Lees ook:   Eenvoudige azijntest spoort baarmoederhalskanker op

Gerelateerde artikelen

Back to top button