web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Geen kaneelspelletjes spelen!

Ik zei nog zo: GEEN KANEEL SPELLETJES SPELEN!!!!!!

 

Germain (13) uit Hilversum lag vijf dagen in coma na kaneelspelletje

HILVERSUM De 13-jarige Germain uit Hilversum heeft vijf dagen in coma gelegen na een uit de hand gelopen kaneelspelletje. “Volgens artsen is het een wonder dat hij nog leeft”, vertelt zijn stiefmoeder aan RTL Nieuws.
Vorige week dinsdag was Germain samen met vriendjes het ‘kaneelspel’ aan het spelen. Daarbij is het de bedoeling een hap kaneel weg te werken zonder te drinken. Doordat kaneel zo droog is kan dit echter ernstige ademhalingsproblemen of zelfs verstikking veroorzaken.
Als Germain bij het spel hard moet hoesten, komt de kaneel in zijn longen terecht. “Mijn man is meteen begonnen met reanimeren. Toen ik Germain daar zo zag liggen op de grond, helemaal blauw aangelopen, dacht ik dat hij dood was. Het was vreselijk”, vertelt Adriana aan RTL Nieuws.
‘Hij wil graag naar huis’
Ambulancepersoneel was gelukkig snel ter plaatse en de 13-jarige jongen werd met spoed naar het UMC gebracht. Na vijf dagen ontwaakte Germain gisteren uit zijn coma.
Een nichtje laat op Facebook weten dat hij gistermorgen van de beademing af mocht en langzaam wakker werd. “Erg geëmotioneerd, hij wil praten, maar er komt nog geen geluid uit”, schrijft ze. “Hij ‘vraagt’ direct naar zijn broertje en zusje en naar oma. Hij wil graag naar huis, maar moet nog enige tijd op de Intensive Care verblijven.”
Waarschuwen
Door het vertellen van hun verhaal, wil de familie van Germain voorkomen dat er door het spelletje nog meer slachtoffers vallen. “Het is een trend onder pubers, maar levensgevaarlijk. Ouders maar ook kinderen moeten dit weten. Begin er alsjeblieft niet aan.”

 

https://www.rtvnh.nl/nieuws/176882/germain-13-uit-hilversum-lag-vijf-dagen-in-coma-na-kaneelspelletje

Nou ja, als je een schurft hekel aan iemand hebt…doe je een spelletje ofzo?

Hier tien eetlepels vol kaneel…als je dat kan jonguh dan…
Tjah gevaarlijk spelletje dus…
Vond het er altijd al eng uit zien op youtube…en idioot ook wie doet nu zoiets?
Brrrrrrr

En dan van die kutvrienden die enorm lachen, zie je ook altijd bij funiest homevideo’s! Dát zijn dus geen vrienden hé?
Die moet je keihard in hun kruis trappen!

 

Goed wies kapot dus…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥