07 maart 2021

 

UITBRAAK MYSTERIEUS VIRUS ONDER GEVACCINEERDE KINDEREN

UITBRAAK MYSTERIEUS VIRUS ONDER GEVACCINEERDE KINDEREN

OMG:

Gemaakt op donderdag 11 september 2014 15:54

Honderden kinderen in ziekenhuis

Een plotselinge explosie van het mysterieuze virus EV-D68 heeft ervoor gezorgd dat honderden kinderen met spoed in ziekenhuizen in Missouri, Colorado, Kansas, Utah en acht andere staten moesten worden opgenomen. “In Kansas City werden ongeveer 475 kinderen behandeld in het “Children’s Mercy Hospital”, waarvan er tenminste 60 op intensive care terechtkwamen”, meldde CNN.
Verontrustend
CNN gaat verder met te melden: “Het is heel verontrustend dat ernstig zieke kinderen in zo’n grote omvang intensive care nodig hebben”.

Dr Mary Anne Jackson, ziekenhuisdirecteur voor infectieziekten zei: “Ik praktiseer al 30 jaar kindergeneeskunde, maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt”.
CNN houdt gegevens achter

Wat CNN echter niet meldt is dat deze uitbraak zich alléén voordoet onder gevaccineerde kinderen. Maakten andere vaccins kinderen gevoeliger voor EV-D68 infecties? Kinderen die zijn gevaccineerd met BMR-vaccins, griepvaccins, polio vaccins en vele anderen zijn dezelfde kinderen die nu worden getroffen door EV-D68. Hoe weten we dit?

Omdat de krankzinnige pro-vaccin media consequent reageert op virale uitbraken, namelijk;

Media vaccinatiepropaganda regel 1

Als er ooit een uitbraak voorkomt bij gevaccineerde kinderen dan zullen gepubliceerde verhalen ouders bewegen om hun kinderen niet meer te laten vaccineren, terwijl het bevorderen van vaccins als de enige oplossing wordt gezien.

Media vaccinatiepropaganda regel 2

Als er zich een ongelegen feit over vaccins voordoet waarvan de media niet wil dat het publiek dit weet, zal zij dit feit in al haar verhalen voor het publiek verborgen houden.

Dat deze propagandaregels gehanteerd worden is overduidelijk bewezen door de totale “media blackout” toen top wetenschapper van het CDC (Centers for Disease Controls),dr William Thompson recentelijk toegaf dat er wetenschappelijke fraude is gepleegd met het rapport over het BMR-vaccin. In dat rapport zijn opzettelijk de risico’s weggelaten dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.
Het feit dat de mainstream media de oorzaak van de uitbraak van het EV-D68 virus niet legt bij niet gevaccineerde kinderen bewijst al dat deze uitbraak zich zo goed als zeker alléén voordoet onder gevaccineerde kinderen.

Lees ook:   Stoned by grass

Ziek

Media artsen voelen zich hopeloos over het ontbreken van een leidraad wat ze ouders moeten vertellen. Omdat er geen vaccin is voor het EV-D68 virus kunnen ze deze ook niet aandragen als oplossing voor de infecties.

Dus voelt de media zich verloren over wat ze hierover te melden hebben.

Ze durven de ouders zelfs geen advies te geven om het immuunsysteem van kinderen te versterken met vitamine D uit angst dat de mensen zich kunnen gaan realiseren dat een sterk en natuurlijk opgebouwd immuunsysteem véél beter is voor het voorkomen van infectieziekten dan een vaccin.
[NaturalNews.com – Gewoon-nieuws.nl]
https://www.ohln.nl/index.php/opmerkelijk-1/13996-uitbraak-mysterieus-virus-onder-gevaccineerde-kinderen

https://www.cdc.gov/non-polio-enterovirus/about/ev-d68.html

https://edition.cnn.com/2014/09/08/health/enterovirus-ev-d68-explainer/

Gerelateerde berichten