web analytics
11:11 Dubbele getallen

Komt de “dodelijke griep” uit Georgië in het biolab van de VS?

Komt de “dodelijke griep” uit Georgië in het biolab van de VS?

Photographic Print: Swine Flu Virus Particle, Artwork by PASIEKA : 24x24in

Het aantal sterfgevallen in Georgië, dat bevestigde dat het H1N1-griepvirus (Griep heerst hier dus ook) 20 mensen heeft bereikt. De directeur van het National Center for Disease Control and Public Health of Georgia, Amiran Gamkrelidze, sprak hierover.

Gaat vanuit Georgië
De piek van de ziekte in Georgië kwam eind december vorig jaar. Nu, volgens deskundigen, is er een tendens tot de recessie van de epidemie van dit influenzavirus.

Het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid, Veronika Skvortsova, heeft eerder een verklaring afgelegd over een mogelijke griepepidemie in Rusland. De intensiteit van de epidemie kan volgens de minister gematigd zijn. Er wordt ook op gewezen dat de ziekte zich verspreidt over de Central, Volga en North-Western districten. De epidemiologische drempel is overschreden in 23 proefpersonen van de Russische Federatie, en het hoogste niveau werd geregistreerd in Boerjatië en de Republiek Sakha.

Wij herinneren u eraan dat volgens de briefing van het Russische ministerie van Defensie in 2018 de Amerikaanse ambassade in Tbilisi bevroren menselijk bloed en pathogenen vervoert als een diplomatieke lading voor een geheim Amerikaans militair programma. (En zo speelt men met mensenlevens we zijn gewoon proefkonijnen… )

De documenten die Amerikaanse diplomaten beschuldigden van het transporteren en experimenteren met pathogenen onder diplomatieke dekking werden gepubliceerd door Georgische insiders. Volgens de documenten werden wetenschappers van het Pentagon naar de Republiek Georgië gestuurd en kregen diplomatieke immuniteit voor de studie van dodelijke ziekten en bijtende insecten in het centrum van Lugar – het Pentagon Biolab in de hoofdstad van Georgië, Tbilisi.

Lees ook:   STOP WERKEN ZONDER LOON!

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/formerussr/georgia/31-01-2019/1405961-gripp-0/

Is het mogelijk om twee keer achter elkaar griep te krijgen?

“Laten we beginnen met de laatste vraag”, zegt kandidaat voor medische wetenschappen Alexander Miller. – In medische taal wordt dit “herinfectie” genoemd, wat om één reden gebeurt: mensen ondergaan geen behandeling wanneer ze voor het eerst besmet raken met het griepvirus of een andere acute ademhalingsziekte.

Is het mogelijk om twee keer achter elkaar griep te krijgen?
Iemand lijdt aan een ziekte, iemand wordt alleen behandeld, maar niet met die medicijnen, iemand die nauwelijks de temperatuur heeft verlaagd, naar het werk gaat, enz. Als gevolg hiervan is een verzwakt lichaam niet bestand tegen zelfs kleine luchtinfecties. Er kan worden gezegd dat dit geen nieuwe ziekte is, maar de activering van een onderbehandeld oud, mogelijk met enigszins andere symptomen, dat door een nieuw deel van virussen van buitenaf kracht kreeg.

Met betrekking tot resistente immuniteit tegen influenza, bestaat dit echt niet. De belangrijkste reden voor de hoge virulentie (variabiliteit) van influenzavirussen. Zelfs als in het nieuwe jaar het virus van vorig jaar in de natuur circuleert, kunnen de subtypen verschillen, en dit zal helpen om de verdediging van het lichaam te doorbreken.

Maar ondanks dat hij verschillende soorten griep heeft gehad gedurende zijn hele leven, blijft een persoon niet volledig weerloos tegenover hen. Gedeeltelijke immuniteit bestaat en duurt van 1,5 tot 3 jaar, en in sommige gevallen zelfs langer. Het is bijvoorbeeld bekend dat het virus, dat in 1957 niet langer onder de mensen circuleerde, na 20 jaar – in 1977 – terugkeerde. En het bleek dat hij na terugkeer terugkwam bij jonge mensen en kinderen. Oudere mensen ontmoetten hem in de jaren 50 en hun immuniteit bleef bestaan!

Lees ook:   Nog een lekker flesje water? BPA

Immuniteit wordt geproduceerd zowel voor de typen van het virus, maar ook voor subtypes en de aanwezigheid ervan vergemakkelijkt het verloop van de ziekte, elimineert mogelijke complicaties van de ziekte, zelfs als deze wordt veroorzaakt door een nieuw virus of zijn subtypen.

Als iemand deze winter al grieperig is geweest, is de kans op terugkerende ziekte, vooral van het influenza A-virus, minimaal, in elk geval in de komende zes maanden. De kans op een lichte toename als de griep werd veroorzaakt door een virus B. Maar veel hangt af van de immuniteit, de afweer van zijn lichaam.

Het grote aantal patiënten met de griep, dat elk jaar wordt geregistreerd, is deels te wijten aan de zogenaamde overdiagnose. Het is een feit dat er naast het influenzavirus ARVI is, dat vaak wordt aangezien voor griep, hoewel het wordt veroorzaakt door andere pathogenen.

Er zijn ook para-influenzavirussen die ook luchtwegaandoeningen veroorzaken. Er zijn ongeveer 50 soorten adenovirussen, andere infecties en het is heel moeilijk om ze van elkaar te onderscheiden, waardoor artsen vaak fouten maken. Ze hebben nog niet aangekondigd dat er een griepepidemie is, ze registreren vaker ARVI, zodra de epidemie is begonnen, zal de griep meer worden gediagnosticeerd “.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/health/prophylaxis/prof/11-03-2008/258684-immugripp-0/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button