web analytics
11:11 Dubbele getallen

De weg vrijmaken voor de Ronascam

“ Het werk dat in de loop der jaren was gedaan aan formuleringen, RNA-modificaties en andere technieken, wierp zijn vruchten af,  net op tijd  voor de huidige pandemie. mRNA-vaccinatie bevond zich in precies het juiste stadium om dingen van start te laten gaan met een  goede verwachting van succes . ”

Het helpt om te weten hoe we hier zijn gekomen, en de volgende tijdlijn volgt de creatie van het DARPA-Big Pharma-pakket met oplossingen voor SARS-CoV-2 en illustreert hoe klaar ze allemaal waren. Elke uitbraak bevorderde de ontwikkeling van genetische vaccins. Gevallen werden geteld op basis van tests en vervolgens vergeleken met sterfgevallen die ‘geassocieerd waren met’ het betreffende virus. Elke uitbraak had een virus met een splitsingsplaats, en ze kunnen allemaal worden gestabiliseerd met het pre-fusie-ontwerp van de NIH, net als de rona.

De ronascam-oplossingen werden enorm mogelijk gemaakt door, i) Baric, Shi en Daszak die vleermuiscoronavirussen in staat maakten om mensen te infecteren, en doelen voor vaccins voorstelde, ii) Graham bij de VRC die vaccins ontwikkelde, iii) Mclellan, Ward en anderen van Dartmouth College en Scripps perfectioneert de pre-fusietechniek, en iv) werkt nauw samen met Moderna en Curevac om alles in mRNA om te zetten. Plus natuurlijk enorm veel geld.

Het enige wat ze nodig hadden was een pandemie en niets had beter kunnen zijn dan SARS-CoV-2. Het is een virus met een onverklaarbare furine-splitsingsplaats die in een laboratorium lijkt te zijn gemaakt. Het verspreidt zich wijd en zijd, maar zonder chaos te veroorzaken. SARS-CoV-2 krijgt genetische vaccins binnen via de achterdeur en het zet de Reset op gang. Vermoedelijk zijn we gewoon laboratoriumratten totdat deze fase voorbij is, omdat Gates en Schwab ons hebben beloofd dat er nog veel ergers zal komen (blijkbaar een cyberaanval), op welk punt de dingen zo chaotisch zullen zijn, klinische proeven zullen niet langer mogelijk zijn en vax-paspoorten zijn verplicht.

Video – SYNBIOTERRORISME & DE AFDRUKBARE PANDEMIE

2000

 • Curevac wordt opgericht (mRNA-drankjes).

2001

 • Methoden voor het produceren van recombinant coronavirus – patent ingediend door Baric et al. , aan de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill. De coronavirusdeeltjes “kunnen gemakkelijk worden gericht op andere zoogdiersoorten op het slijmvlies, zoals varkens, door eenvoudige vervangingen in het S-glycoproteïne-gen, waarvan is aangetoond dat het weefsel- en soorttropisme bepaalt”, dwz de deeltjes kunnen worden gemaakt om bepaalde lichaamsweefsels te infecteren ( bv. longen), en zelfs verschillende diersoorten, door het spike-eiwit te veranderen (bv. muterende aminozuurresiduen). Het patent erkent het gevaar dat inherent is aan dit soort biologisch materiaal door op te merken: “de mogelijkheid van RNA-recombinatie tussen het replicon-RNA en het wildtype virus kan niet worden uitgesloten en blijft een belangrijk probleem dat aanvullende analyse vereist.”
 • Operatie Dark Winter – simulatie van miltvuur- en pokkenaanvallen, gevolgd door echte miltvuuraanvallen.

2002

 • SARS-uitbraak begint in China. SARS staat voor ‘Severe Acute Respiratory Syndrome’ en zou een nieuwe atypische longontsteking zijn. Het virus zou zijn overgesprongen van vleermuizen naar civetkatten en vervolgens naar mensen.

2003

 • De WHO kondigt het einde aan van de SARS-uitbraak (er waren 8.098 gevallen en 744 doden).
 • Baric werkt samen met onderzoekers van het US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, Fort Detrick, om klonen van SARS (Urbani-stam) te maken. De klonen zijn ook besmettelijk, wat, zo beweren ze, ” een sjabloon biedt voor manipulatie van het virale genoom, waardoor de snelle en rationele ontwikkeling en het testen van kandidaat-vaccins en therapieën mogelijk wordt…”
 • Sinds 2003 zijn er “ zes gedocumenteerde uitbraken van SARS-ziekte afkomstig van onderzoekslaboratoria , waaronder vier in China. Deze uitbraken veroorzaakten 13 individuele infecties en één dode.”

2004

2005

2006

2008

2009

 • De WHO verandert de definitie van een grieppandemie zodat sterfgevallen en ziektes niet langer relevant zijn, en verklaart vervolgens een varkensgrieppandemie die tot 2010 duurt en later nep blijkt te zijn.
 • De VRC begint een Fase 1-studie van een op DNA gebaseerd vaccin voor de Mexicaanse griep , slechts twee maanden nadat de WHO een pandemie heeft uitgeroepen. Het vaccin is vervaardigd in de VRC/NIAID/Vaccine Pilot Plant met behulp van E. coli- bacteriën.
 • De NIH begint een fase 2-onderzoek van een op DNA gebaseerd hiv-vaccin, HVTN genaamd; (proef wordt stopgezet in 2013).
 • Het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) start een nieuw wereldwijd opkomend pandemisch dreigingsprogramma genaamd PREDICT, en het is gebaseerd op de ‘hotspots’-kaart van de EcoHealth Alliance.

2010

Video – CDC in samenspraak met vaccinfabrikanten (sinds 2004 tenminste!)

Lees ook:   PCR test werkt de test of niet?

2011

2012

 • De uitbraak van het Middle East Respiratory Syndrome ( MERS) begint en duurt tot 2013, met ongeveer 2.566 gevallen en 822 doden. Het virus zou van vleermuizen op kamelen zijn gesprongen en vervolgens op mensen.
 • Zes mijnwerkers die in de Mojiang-mijn in China werken, lopen een SARS-achtige ziekte op en drie van hen overlijden; onderzoekers van WIV (het Wuhan Institute of Virology) gaan op jacht naar vleermuisvirussen in de Mojiang-mijn, “ tussen augustus 2012 en juli 2013 vier keer ”.
 • Het Global Vaccine Action Plan 2011-2020 wordt onderschreven door de 194 lidstaten van de World Health Assembly, onder leiding van de Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI, UNICEF, WHO en de NIH.
 • Flagship Ventures haalt $ 40 miljoen financiering binnen voor Moderna.
 • BioNTech start een proef met een op RNA gebaseerd kankervaccin (eindigt in 2015; details bijgewerkt op 18 januari 2020).
 • “ In tegenstelling tot veel gentherapieën , die mogelijk curatief kunnen zijn, zal in het geval van Moderna de patiënt steeds opnieuw het mRNA moeten krijgen. Denk aan ’terugkerende inkomstenstroom’.”

2013

 • Ebola-uitbraak – van december 2013 tot januari 2016 waren er 28.616 gevallen en 11.310 doden. Het ebolavirus zou afkomstig zijn van vleermuizen.
 • H7N9 vogelgriep in China; tegen maart 2014 zijn er 375 gevallen en 115 doden.
 • Shi en Daszak publiceren een studie over een van vleermuizen afgeleid virus dat mensen kan infecteren (‘Isolation and characterisation of a bat SARS-like coronavirus that use the ACE2-receptor’). Ze noemen het virus WIV1. (Het ‘ouder’-virus is Rs3367), en een ander virus, RsSHC014.) Deze virussen worden later opgenomen in een patent ingediend door Baric voor chimere coronavirus-spike-eiwitten.
 • Novavax dient een MERS vax-octrooi in, dat ook kan worden gebruikt om mensachtige antilichamen te maken in transgene koeien of paarden, die ze in 2014 op mensen hebben getest; bijwerkingen zijn vermoeidheid, dunne ontlasting en keelpijn .
 • Klinische proeven met chimpanseevirussen die Ebola-DNA bevatten beginnen – cAd3-EBO Z ontwikkeld door NIAID EN GlaxoSmithKline, en EBL01 door University of Oxford, VK. De Wellcome Trust investeert in samenwerking met de WHO 10 miljoen dollar in het ebola-initiatief.
 • De eerste internationale mRNA-gezondheidsconferentie wordt gehouden in Tübingen, Duitsland (de plaats waar nucleïnezuur werd ontdekt door Miescher in 1869 en waar Curevac is gevestigd!)
 • Moderna ontvangt meer dan $ 25 miljoen van DARPA en werkt samen met AstraZeneca, die een grote vooruitbetaling van $ 420 miljoen doet en een aandeel van 8% in het bedrijf neemt.
 • CureVac begint een Fase I-studie voor op mRNA gebaseerd rabiësvaccin.
 • Het Vaccin Onderzoekscentrum (VRC) van de NIH heeft nu bij 4.697 mensen DNA-vaccins met adenovirussen getest en Barney Graham zegt dat het niet meer nodig is om ‘aPTT-testen’ op hen uit te voeren. ” aPTT wordt gebruikt om te testen op stolling en om mogelijke problemen met bloedstolling te detecteren als gevolg van de aanwezigheid van antifosfolipide-antilichamen.” Graham wil ook stoppen met het doen van harttesten zoals ECG’s tijdens proeven met een andere virale vector genaamd gemodificeerde vaccinia Ankara (MVA).
 • Kariko sluit zich aan bij BioNTech

2014

2015

 • WIV-onderzoekers, waaronder Zeng Li Shi, publiceren de Bat-oorsprong van menselijke coronavirussen.
 • Baric publiceert samen met onderzoekers van WIV en Chapel Hill: ‘ Een SARS-achtig cluster van circulerende vleermuiscoronavirussen toont potentieel voor menselijke opkomst  .
 • Baric en Shi publiceren een studie waarin de splitsingsplaats van MERS wordt vergeleken met de splitsingsplaats van het HKU4 vleermuisvirus om erachter te komen met welke mutaties het menselijke cellen kan infecteren.
 • De WHO geeft toestemming voor grootschalige proeven met genetische ebolavaccins bij ongeveer 27.000 mensen in Liberia, Sierra Leone en Guinee.
 • Het DNA-vaccin van Johnson & Johnson voor ebola begint met fase 3 klinische proef ( eindigend in juni 2020 ) met hetzelfde Ad26-apenvirusplatform dat ze gebruiken voor hun coronavirusvaccin. Er zijn 1.023 mensen in het proces. NCT02509494 (Tegen mei 2020 hebben 60.000 mensen het vaccin ontvangen.) Financiering van NIH en BARDA.
 • INOVIO tekent een contract van $45 miljoen met DARPA om een ​​op DNA gebaseerd ebolavaccin te ontwikkelen. Ze krijgen ook een subsidie ​​van $ 28 miljoen van de NIH en beginnen aan een Fase I klinische proef in Australië.
 • De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN bevatten nu 17 doelen die tegen 2030 moeten worden bereikt.
 • Moderna tekent Confidential Disclosure Agreement met NIAID , om vaccins te ontwikkelen voor HIV, influenza, Ebola en MERS (ondertekend door Barney Graham van de VRC). Er wordt weer een patent aangevraagd.
 • Moderna heeft nu ” uitgebreide investeringen in automatisering ” gedaan en heeft “een faciliteit die zich toelegt op het maken van honderden en duizenden unieke mRNA-constructies.”
 • GameEvac-Combi heeft een licentie in Rusland
 • De Gates Foundation investeert $ 52 miljoen in CureVac, ter ondersteuning van de bouw van een nieuwe Good Manufacturing Practice (GMP) -productiefaciliteit ; Curevac haalt ook nog eens 24 miljoen dollar binnen van een particuliere investeerder.
 • Een paper is gepubliceerd als onderdeel van de EPIC CA-Pneumonia Study van de CDC; gedurende vijf jaar volgden ze een groep van 2500 mensen met de diagnose longontsteking, en voor 62% van hen werd ” geen definitieve ziekteverwekker geïdentificeerd.”

2016

 • Zika-uitbraak, met 1.852 gevallen en 6 doden.
 • Baric’s team in Chapel Hill publiceert, ‘ SARS-achtige WIV1-CoV klaar voor menselijke opkomst ‘, de gevaren van hun onderzoek erkennend, maar bewerend dat het noodzakelijk is: “…. het bouwen van nieuwe en chimere reagentia moet zorgvuldig worden afgewogen tegen potentiële gain-of-function (GOF) zorgen.”
 • Shi en Daszak publiceren ‘ Isolatie en karakterisering van een nieuw vleermuiscoronavirus dat nauw verwant is aan de directe voorloper van het Severe Acute Respiratory Syndrome coronavirus’.
 • Inovio krijgt goedkeuring van de FDA om te beginnen met het testen van zijn DNA-Zika-vaccin op mensen.
 • Moderna tekent samenwerkingsovereenkomst voor onderzoek en ontwikkeling met NIH; sluit een deal met Merck begint een fase 1-proef van het zika-vaccin mRNA-1325  ( eindigend in juli 2019 ), met $ 125 miljoen van BARDA; patent ‘ Nucleic Acid Vaccines ‘ publiceren . Stéphane Bancel, Chief Executive Officer van Moderna, presenteert een pijplijnupdate aan investeerders tijdens de 34e jaarlijkse JP Morgan Healthcare Conference.

2017

 • Zika-uitbraak, met 609 gevallen en 25 doden.
 • Het Amerikaanse moratorium op GoF-onderzoek wordt opgeheven.
 • DARPA, het Defense Advanced Research Projects Agency, lanceert het Pandemic Prevention Platform (P3)-programma en zal zich richten op het gebruik van DNA en RNA.
 • “ De Bill en Melinda Gates Foundation betaalde dit jaar een PR-bureau genaamd Emerging Ag $1,6 miljoen om een ​​geheime coalitie van academici te rekruteren om een ​​VN-besluitvormingsproces over gene drives te manipuleren, volgens e-mails verkregen via verzoeken om vrijheid van informatie…. naast de bijdrage van de Gates Foundation komt de meeste gene drive-financiering van de DARPA.”
 • Oxford University publiceert een MERS-vax-patent (het gebruikt dezelfde ChAdOx1-adenovirusvector als de AstraZeneca ronavax en beschrijft hoe het werd getest op 24 menselijke vrijwilligers).
 • ID2020 is door de VN gelanceerd op de eerste ID2020-top in New York, “in reactie op de Sustainable Development Goal 16.9: ‘legt legal identity to all, including birth registration, by 2030′” Dit sluit aan bij de Identification for Development (Identification for Development) van de Wereldbank ( ID4D) initiatief. De oprichtende partners van ID2020 zijn onder meer Microsoft, GAVI en de Rockefeller Foundation . Ze willen een model ontwikkelen dat bedrijven en overheden voorziet van ” nauwkeurige bevolkingsgegevens ” en dat uiteindelijk mensen zou kunnen dwingen om ” een draagbare digitale id ” te gebruiken. De ID kan beginnen als een app en vervolgens een chip worden in de hand die aan de app is gekoppeld . In ontwikkelingslanden kan het een digitale tatoeage zijn om de indiening van het vaccin te bevestigen.
 • China keurt een chimpansee-virus Ebola-DNA-vaccin goed, mede ontwikkeld door de Academie voor Militaire Medische Wetenschappen en CanSino Biologics.
 • Sanofi en Curevac testen de RNActive griepvax met behulp van het menselijke MIMIC®-systeem ; ze denken dat het menselijke immuunreacties op vaccins, adjuvantia en pathogenen kan simuleren. Financiering komt van DARPA en In-Cell-Art.
 • Kariko en Weissman publiceren resultaten met behulp van mRNA-vax voor Zika en HIV , ondersteund door Barney Graham van de VRC, en verschillende NIH-beurzen
 • ‘Team Prefusion’ publiceert paper in PNAS, ” A rationeel ontworpen prefusion MERS-CoV spike antigen “, met de hulp van miljoenen dollars aan subsidies van NIH en gebruik van het Argonne Laboratory, gevolgd door patent ( Prefusion Coronavirus Spike Proteins and Their Gebruik WO2018081318A1) ingediend door de Verenigde Staten van Amerika op 25 oktober
 • Twee maanden later (23 december) dient Curevac een patent in voor mRNA MERS vax dat gestabiliseerd is in de prefusievorm met twee prolinesubstituties op exact dezelfde plaatsen als het NIH-patent (op posities 1060 en 1061)!
 • Cellscript / mRNA RiboTherapeutics sub-licentie -overeenkomst met Moderna voor Kariko en Weissman’s gemodificeerd mRNA uitvinding (bijvoorbeeld bij het veranderen uridine te pseudouridine)
 • Patisiran (dat siRNA gebruikt) heeft een vergunning van de FDA.
 • Moderna :
  • kondigen resultaten aan van klinische onderzoeken naar mRNA-therapieën voor diabetes, hart- en vaatziekten en kanker, waaronder een hartmedicijn dat ze met AstraZeneca hebben ontwikkeld.
  • schrappen hun project met Alexion vanwege slechte resultaten in dierproeven
  • teken een samenwerkingsovereenkomst voor onderzoek met de NIH
  • beginnen met klinische proeven van verschillende vaccins – mRNA-vaccin voor H10N8 ( voltooid in december 2018 ), plus mRNA-1325 Zika-vaccin ( voltooid in december 2019 ), VAL-339851, een mRNA-griepvaccin ( voltooid in januari 2021 ) en cytomegalovirusvaccins mRNA-1647 en mRNA -1443 ( ook voltooid in januari 2021 ).
  • zijn nu $ 5 miljard waard en hebben 550 werknemers, waaronder een “bio-informatica-team” dat nieuwe genetische sequenties bedenkt die ze zouden kunnen proberen. Er wordt gezegd dat er “biljoenen en biljoenen verschillende nucleosidesequenties” zijn die allemaal kunnen coderen voor hetzelfde eiwit, dus er zijn veel nieuwe ontwerpen om te proberen. Kerchen!$!
 • Curevac start een klinische proef voor een kankerbehandeling, gefinancierd door de Gates Foundation . “ CureVac kan binnen een paar weken elke RNA-sequentie produceren in een kwaliteit die geschikt is voor medisch gebruik. Hetzelfde productieproces kan worden gebruikt om tot zeven therapeutische middelen parallel te produceren in dezelfde productie-installatie.”
 • Op het World Economic Forum in Davos organiseren de Wereldbank en de Gates Foundation een pandemiesimulatie, met een focus op vaccins. De lancering van CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) wordt aangekondigd, met financiering van de Gates Foundation en de Wellcome Trust.
Lees ook:   Vaccinatie Eriksen was op 31 mei

2018

Lees ook:   Frans Vera huilt het uit

2019

 • Slechts 15 Zika-gevallen en geen doden.
 • De NIH en de Gates Foundation zijn van plan om klinische proeven te starten en ” eenvoudigere, betaalbare manieren te ontwikkelen om genen of geneesmiddelen voor het bewerken van genen te leveren “.
 • Een artikel in ‘Nature’ over mRNA-vaccins tegen hondsdolheid en ‘pandemische griep’ zegt dat de effecten na minder dan een jaar verdwenen zijn.
 • GAVI wil een schaalbare oplossing voor het identificeren van vingerafdrukken van kinderen met behulp van biometrie om de vaccinatiegraad in ontwikkelingslanden te verhogen.
 • Rusland geeft een licentie voor een viraal gevectoriseerd Ebola-DNA-vaccin
 • Januari tot augustus – De Amerikaanse regering voert de pandemieoefening Crimson Contagion uit, gebaseerd op het idee dat een infectie met een respiratoir virus uit China zich ontwikkelt tot een wereldwijde pandemie. De resultaten worden in oktober gerapporteerd.
 • Februari: De Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) kent CureVac $ 34 miljoen toe om de draagbare RNA-printer te ontwikkelen om klaar te zijn voor Ziekte X. Het driejarige partnerschap tussen Curevac en CEPI omvat een paar genoemde organisaties, en “ een aanvullende technologie en engineering partner ” (Tesla, vermoedelijk). CEO van CureVac, zegt: “We zijn verheugd om met CEPI samen te werken om het potentieel van The RNA Printer te ontsluiten voor snelle onsite levering aan uitbraakregio’s, evenals in ziekenhuisapotheken voor gepersonaliseerde productie van medicijnen.”
 • Juli:
  • Curevac en Tesla dienen patent in voor draagbare RNA-printer
  • Het Amerikaanse laboratorium voor kiemoorlogvoering in Fort Detrick is gesloten vanwege inbreuken op de beveiliging. Rond dezelfde tijd ontwikkelen mensen in een nabijgelegen verpleeghuis een mysterieuze luchtwegaandoening ; 63 bewoners worden ziek in Garden Ridge in Greenspring, en 3 van hen overlijden, allemaal binnen een tijdsbestek van twee weken.

2020

 • Januari, Moderna op de JP Morgan-gezondheidsconferentie, beschrijft het gebruik van Amazon’s Cloud Service bij het ontwerpen van gepersonaliseerde kankerbehandelingen.

2021

https://www.activistpost.com/2021/06/paving-the-way-for-the-ronascam.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button