web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

HET BOEK JUBILEUMS: Wat je moet weten over de DIEREN van ADAM

Het staat bekend als de ‘Kleine Genesis’, een oud Joods religieus werk dat voortborduurt op de verhalen uit Genesis en Exodus. Er zijn toegevoegde details, genealogieën en chronologische informatie die niet in de canonieke Hebreeuwse Bijbel voorkomen. Je krijgt bijvoorbeeld de namen van de vrouwen van enkele zeer belangrijke bijbelse figuren. En sommige dingen in het boek Jubeljaren kunnen moeilijk te aanvaarden zijn. Er is dus iets dat mij opviel toen ik het doorlas. Iets waar ik mijn hoofd omheen probeerde te wikkelen. Het gaat om de dieren.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥