web analytics

Reuzen versteend door buitenaardse technologie. Waar of niet. Jij beslist!

Er is eindeloos bewijs van reuzen en titanen die in het verleden bestonden, het bewijs houdt echt niet op. Als mensen al dit bewijs ontkennen, zijn ze echt verloren. Lees hier: https://helenastales.weebly.com/blogu…

Ooit voor de zondvloed waren mensen en dieren ook veel groter…denk aan dinosauriërs bv… Mijn idee is dat het gewoon dieren zijn, zoals wij die nu ook kennen, misschien met dikke vachten zelfs… En alles was gewoon veel groter dan wij nu kennen.
Ik weet niet meer hoe wij dit ooit berekend hadden het staat nog wel op de website…waar oh waar?
Bij de Anunnaki natuurlijk… 😉
Maar eh de maan stond dichterbij of verder weg…en dat was de reden dat alles op aarde groter was, na de zondvloed stond de maan dus dichterbij of verder weg en daardoor werd alles kleiner en ook minder oud, het verklaart dan ook waarom mensen in de bijbel zo oud konden worden.

Hier kun je ook heel veel van dit soort overgebleven gesteentes zien met daarin mensenfiguren of dieren…

 

Lees ook:   Ontwaakte Stasis-reuzen in het geheim gelokaliseerd en opgesloten door Global Elite

Gerelateerde artikelen

Back to top button