web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Jezus kwam uit de ruimte: in de 15e eeuw werd op een schilderij bewijs gevonden van een UFO

https://youtu.be/6T3sQuKI_GQ

Jezus Christus was een buitenaards wezen en de onbevlekte ontvangenis is het resultaat van een experiment in genetische manipulatie, uitgevoerd door vertegenwoordigers van een hoogontwikkelde beschaving die op een andere planeet bestaat. Dat zeggen ufologen die een ufo ontdekten in een middeleeuws schilderij met religieuze inhoud. De Italiaanse kunstenaar Carlo Crivelli schilderde het schilderij “De aankondiging met Sint Emidius” in 1486.

​​Op het schilderij zoals ufologen plotseling ontdekten, is er iets dat erg lijkt op een buitenaardse schotel. Een vreemd voorwerp zendt in dit geval een straal uit die op de Maagd Maria is gericht. Toen ze zulke verbazingwekkende details in de vijftiende-eeuwse afbeelding vonden, suggereerden de ufologen dat de oorzaak van de onbevlekte ontvangenis, als gevolg waarvan Jezus werd geboren, deze mysterieuze UFO-straal was. “De geboorte van Jezus was het resultaat van een grootschalig experiment dat de aliens hadden op de aardse vrouw. Waarschijnlijk was Jezus niet het enige kind dat zo was, maar hij was algemeen bekend – zo gebeurde het”, citeren de ufologen.

Lees ook eens:   Waarom was de Spaanse Griep dodelijker dan WOI?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥