web analytics
...

Witte Reuzen van de Nieuwe Wereld

Witte Reuzen van de Nieuwe Wereld – ROBERT SEPEHR

 

Opmerkingen onder de video

-In Roemenië berichtte een paar jaar geleden een bekende onderzoeksjournalist (Mădălin Ionescu) over verschillende vondsten, zoals gigantische menselijke botten in het gebied bij Busteni in het Bucegi-gebergte (een gebied dat erg belangrijk is voor de Dacische spiritualiteit), waar veel aardbevingen waren ( ~ 100) tijdens de periode 1993-1994. Een van zijn gasten met een militaire achtergrond vertelde over ondergrondse tunnels en kamers die werden gedetecteerd met behulp van militaire diepteradars. Anderen van zijn bronnen spraken over een geheime regeling tussen Amerikaanse troepen en Roemenen om de Amerikaanse troepen toegang te geven tot deze plaatsen, waarin geavanceerde technologie werd gevonden (een krachtveld, hologrammen met de geschiedenis van de aarde enz.). Daar werden ook een reeks bureaus (ongeveer 2 meter hoog) en apparaten met knoppen met spijkerschriftachtig schrift ontdekt. Op basis van deze en andere regelingen werd Roemenië in 2004 uitgenodigd om lid te worden van de NAVO. De journalist deed een kort onderzoek naar dit onderwerp, maar hij werd het zwijgen opgelegd door bepaalde lokale instanties. Hij werd ontslagen bij de nieuwszender en kort daarna begon een lastercampagne tegen hem. Legenden van diepe grotten (en met name tunnels) bestaan ​​ook in andere bergachtige delen van Roemenië.

-Ik heb daar ook over gehoord. Ze probeerden voorbij het krachtveld te komen en daarbij kwamen veel militairen om het leven. Ik ben vergeten waar het was, maar later ontdekten ze dat er een zustergrotfaciliteit was in een ander deel van de wereld dat verbonden was met die in Roemenië. Een oud type technisch communicatiesysteem dat hen verbond. De dingen op deze aarde die voor de mensen (ons) verborgen zijn, zijn echt verbazingwekkend. Godzijdank voor klokkenluiders. De andere zustersite bevindt zich mogelijk op Antarctica. Maar citeer me daar niet op. Omdat er’ Er is daar ook een vergelijkbare site gevonden met anti-zwaartekrachtplafonds die meer dan 3 kilometer ijs bevatten en er bovenop zitten met diepe glyphs die meer dan 15 cm diep of meer zijn gegraveerd in zwart basaltgesteente dat belachelijk hard is. Ze vonden ook gigantische wezens die flitsend bevroren waren in het ijs dat ze het oude bouwersras noemen dat hier landde op 3 moederschepen die de ontdekkers de nina pinata en Santa maria noemden, die hier waren gestrand, die schepen hebben gekannibaliseerd en technisch zijn om hier te overleven en een nieuwe beschaving op te bouwen.

Lees ook:   Is het Voynich-manuscript - de meest complexe tekst ooit ontcijferd?

 

-Ik studeerde bij een van de antropologen die aan de Lovelock-grotten werkte terwijl ik naar school ging aan de Oregon State University. Hij werkte ook in een grot buiten Paisley Oregon, waar ze artefacten vonden die verouderd waren gedurende de huidige datum van menselijke bewoning van 10.000 tot 13.000 jaar terug. Mijn Cherokee-moeder vertelde me dat ze volbloed neven en nichten had met rood haar, terwijl ze hemelsblauwe ogen en zwart haar had. Ze vertelde me verhalen over de grote reuzen van weleer, de Maanmensen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!