web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De oorlogen der goden

https://youtu.be/gL-OzCgiTXc?si=SctRFzZFGZDrjY7c

Duik in de eeuwenoude sage van hemelse conflicten en het ontstaan van de mensheid in onze nieuwste documentaire. Ontdek de tumultueuze gebeurtenissen na de komst van de goden op aarde, waar voorouderlijke geschillen en dynastieke oorlogen de geschiedenis van onze planeet vormden.

Ontdek de cruciale reis van Anu, de fijne kneepjes van de Titan Wars en de complexe relaties tussen goden als Enlil, Enki, Kumarbi en Teshub. Ontrafel de mysteries achter de creatie van Homo sapiens en verdiep je in oude teksten en mythologieën die een uniek perspectief bieden op de menselijke oorsprong. Ga met ons mee op deze verhelderende reis door de tijd en ontdek de geheimen van ons verleden en de hemelse wezens die het hebben beïnvloed.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥