web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Onderdrukt bewijs van oude technologie in India? Ontbrekende schakel tussen mensen en goden

 

Hey jongens, vandaag ga ik jullie dit soort houtsnijwerk laten zien, ja het lijkt op een mens-kikker of een kikker-man. Al deze gravures die ik je vandaag laat zien, zijn afkomstig uit de 900 jaar oude Chennakeshava-tempel. Dus je kunt begrijpen waarom ik dit de FrogMan noem vanwege hoe hij zit, toch? En zijn ogen zijn vrij groot, als die van een kikker. Maar afgezien daarvan draagt ​​hij duidelijk schoenen en kleding, waardoor ik me afvraag of het een genetisch gemodificeerde mens was zoals spiderman?

Hebben oude mensen geëxperimenteerd met genetische modificatie? Hier is nog een vreemde, verstopt op een ontoegankelijke locatie. Het lichaam is absoluut menselijk, maar hoe zit het met het gezicht? Welk dier is het? Het lijkt duidelijk op een schaap of een geit, maar het kapsel lijkt erg op het kapsel van de vrouwen die op andere gravures van deze tempel te zien zijn. Door naar het lichaam te kijken, kunnen we duidelijk begrijpen dat het een vrouwtje is, en ze houdt een aantal vreemde puntige dingen in haar beide handen. Dus waarom sneden oude bouwers deze vreemde figuren in deze oude tempel? De meeste historici zijn het erover eens dat beeldhouwers hebben gesneden wat ze zagen?

Als ze naar zo’n prachtig beeldhouwwerk kijken, zeggen ze “oh de beeldhouwer moet een vrouw in deze dansende houding hebben gezien, daarom heeft hij het gesneden”. Dus, hebben de beeldhouwers deze genetisch gemodificeerde figuren ook in de oudheid gezien? Wisten oude bouwers van genetische manipulatie? In deze tempel is, in tegenstelling tot elke andere tempel, een grote hoek gewijd aan de Naga’s, de Serpentine Goden. Dit hele gebied staat vol met Naga-gravures. In het midden is er een gigantische vrouwelijke Naga, met een zevenkoppige slang die haar vanaf de top bewaakt. De lokale bevolking aanbidt haar nog steeds, met bloemen en saffraanpoeder. Waarom? Omdat Naga een symbool is van vruchtbaarheid.

Vrouwen zonder kinderen komen en aanbidden de Naga’s, en hopen dat de Naga hen zal zegenen met baby’s. En wat echt interessant is, is dat de hele muur vol staat met gravures die ons aan DNA-strengen doen denken. omdat deze met elkaar verweven Naga’s erg lijken op de dubbele helixstructuur van de DNA-strengen. En hier zie je een stel sperma zwemmen, racen om de eicel te bevruchten, om meer leven te creëren. Is dit allemaal toeval, of hebben oude bouwers geëxperimenteerd met genetische modificatie? Hier is een Naga-figuur, die een mens op haar schoot houdt. Nee, ze houdt geen baby vast, ze houdt een volwassen vrouw vast, kijk naar de volgroeide borsten van die mens, en de Naga met haar kap achter haar hoofd wordt veel groter getoond, met de vrouw op haar schoot.

Heeft het iets te maken met buitenaardse wezens die kruisen met mensen? Achter dit snijwerk zit nog een heel vreemd snijwerk. Een man met een paardengezicht heeft interactie met een vrouw. Dit klinkt heel interessant, want tot nu toe zagen we de kikkerman en de geitenvrouw gewoon alleen zijn, maar nu kunnen we deze man met het paardengezicht en een menselijke vrouw zien. Sorry voor mijn wankele video, deze rare figuren zijn meestal uitgehouwen op ontoegankelijke locaties, dus ik heb moeite om ze aan je te laten zien.

Dit is niet de enige figuur met het gezicht van een paard, er is een vrouw met een gezicht van een paard, die dicht bij een man staat. Het is veilig om te zeggen dat ze niet alleen vrienden zijn. En dit snijwerk bevindt zich op een veel toegankelijkere locatie, dus je kunt het niet missen, dus als je deze plek bezoekt, zal de gids je vertellen dat dit snijwerk is gemaakt om je te laten zien dat liefde blind is, en als je jong bent, zelfs een meisje met een paardengezicht zal je aantrekkelijk lijken, maar deze theorie is verkeerd, ten eerste omdat kijk naar haar geslachtsdelen, het lijkt niet op dat van een vrouw, het ziet er heel anders uit dan normale vrouwelijke geslachtsdelen en twee, omdat er veel standbeelden zijn die alleen staan, zelfs standbeelden met paardengezichten die alleen staan. De gidsen verdraaien deze theorieën omdat ze niet weten wat er aan de hand is. Hier is een figuur die veel menselijker is, maar niet volledig menselijk. Ziet eruit als een verknald genetisch experiment, tussen een mens en een andere aap zoals een gorilla. Ik zeg dit omdat zijn armen erg lang zijn, hij reikt verder dan zijn knieën. Zijn hoofd is een beetje misvormd, zonder haar op het hoofd. En het heeft een zeer grote, sterke borst als een gorilla. En we weten dat in de afgelopen 100 jaar veel landen in het geheim hybride mens-aap hebben getest.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥