web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Archeologen zullen hier niet over praten … We weten hoe de Sumeriërs hun kennis hebben opgedaan

Onze beschaving is niet de eerste die deze planeet bewoont; er waren anderen lang daarvoor. Na eeuwen van isolatie waren hun oude wetenschappen en technologieën grotendeels vergeten. Fragmenten van de oude wijsheid zijn echter van generatie op generatie bewaard gebleven. Is dit hoe de Sumeriërs hun opmerkelijke kennis hebben opgedaan?

Lees ook:   Erich von Daniken over nieuwe schachten en kamers in de grote piramide van Gizeh 2

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept