web analytics
11:11 Dubbele getallen

Nikola Tesla – Grenzeloze energie en de piramides van Egypte

Nikola Tesla (10 juli 1856-7 januari 1943) was een Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnisch ingenieur, werktuigbouwkundig ingenieur en futurist die vooral bekend staat om zijn bijdragen aan het ontwerp van het moderne wisselstroom (AC) elektriciteitsvoorzieningssysteem. Tesla had meer dan 300 patenten en is verantwoordelijk voor het uitvinden van de laser, röntgenstraling, radio, Tesla-spoel, Tesla-turbine, neonreclames, inductiemotor, afstandsbediening en nog veel meer. Tesla was een briljante geest, maar concentreerde zijn energie niet op het verdienen van geld aan zijn uitvindingen en had moeite met socializen. Hij stierf alleen in een klein hotel in New York. De Grote Piramide van Gizeh (ook bekend als de Piramide van Khufu of de Piramide van Cheops) is de oudste en grootste van de drie piramides in het piramidecomplex van Gizeh dat grenst aan het huidige El Gizeh, Egypte. Het is de oudste van de zeven wereldwonderen en de enige die grotendeels intact is gebleven. Correctie: in de video teken ik een lijn die naar de middelste piramide wijst als The Great Pyramid. De Grote Piramide is eigenlijk de meest noordelijke piramide van de 3.

 

Osiris is Enki
Enki is gedood doordat hij gekruisigd is aan een boom

Opstanding van Osiris
Isis deed hem opstaan
ze gebruikte Osiris zijn dna om Horus te maken (Kloon?)
Ze kon door zijn dna een nieuw lichaam maken

 

Lees ook:   Wie zijn de Basken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button