...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Waarom werd -Angkor Wat- verlaten? | De stad van Goden|

Lost Worlds onderzoekt de allernieuwste archeologische vondsten op drie afgelegen en enorm belangrijke locaties: Angkor Wat, Troy en Persepolis. Lost Worlds reist naar elke site en door middel van high-end computergraphics, weelderige re-enactment en het nieuwste archeologische bewijsmateriaal brengen ze hen tot een verbluffend televisieleven. Uit de 900 jaar oude overblijfselen van Angkor Wat in de Cambodjaanse jungle is de duizelingwekkende stad van de Godkoningen nagebouwd. Vanuit Project Troia, in Noordwest-Turkije, wordt de locatie van de grootste archeologische expeditie ooit bezocht, de verloren stad verbluffend in beeld gebracht en uiteindelijk worden vanuit Persepolis de stad en het grote Perzische rijk tot leven gewekt

Lees ook:   SEX - The Secret Gate To Eden [Full Film]

Gerelateerde artikelen

Back to top button