web analytics
...

De oude gevallen engelen van ‘The Book of Enoch’ zijn feitelijk opgesloten in Antarctica en leven nog

7544f717330632e6bfa76d5c0668b4c8 via Angel-WingsWanneer we dit onderwerp bespreken, geloven sommige mensen dat het een complottheorie is, terwijl anderen geloven dat het waar is en dat deze gebeurtenissen op aarde plaatsvinden. Weinig mensen zijn zich ervan bewust dat “The Book of Enoch” een onderdeel is van Ethiopische teksten en zelfs een onderdeel was van de Qumran-samenleving, ondanks het feit dat het in het christendom of het jodendom niet als onderdeel van de Bijbel wordt beschouwd.

Israel News Live bracht op 4 maart een rapport uit met de titel “De gevallen engelen gevangen in Antarctica en toch levend.” De commentator was Steven Ben-Nun, die de ervaring van Henoch evalueerde in ‘The Book of Enoch’, waarin hij naar de hemel werd vervoerd om een ​​cruciale rol te vervullen.

De functie van Henoch was om te bemiddelen tussen “de gevallen engelen” en “de juiste engelen”. Deze engelen werkten voor een god die alleen bekend stond als “De Heer”. De gevallen engelen veroorzaakten de oorlogen door met mensen te kruisen, genetische experimenten op mensen uit te voeren en mensen informatie en technologie te geven die voorheen verboden waren voor mensen die nog steeds beschavingen aan het ontwikkelen waren.

GIF - GIF's

De aankomst van 200 gevallen engelen op de berg Hermon, die tegenwoordig vrij dicht bij Libanon en Syrië ligt, wordt vermeld aan het begin van “The Book of Enoch”. De bewoners van de regio werden genetisch getransformeerd door de gevallen engelen. 6.1 En het gebeurde dat naarmate het aantal nakomelingen van mannen toenam, ze mooie en mooie meisjes begonnen te krijgen. 6.2 Engelen, hemelse kinderen, zagen hen en wensten hen het beste. “Kom, laten we voor ons vrouwen kiezen, voor de kinderen van mannen, en kinderen voor ons verwekken”, zeiden ze tegen elkaar. 6.6 Ze telden tweehonderd mensen en ze daalden af ​​van de top van de berg Hermon, Ardis. En ze riepen de berg van Hermon op, want daar vloekten en vervloekten ze elkaar.

Lees ook:   Antartica en wat daar onder zit

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button