...
Geschiedenis

Oude Ierse koningen hadden kinderen van zussen of zelfs hun eigen kinderen

Oude Ierse koningen hadden kinderen van zussen of zelfs hun eigen kinderen

Een angstaanjagend geval van nauw verwante seksuele relaties tussen vertegenwoordigers van de heersende familie, werd ontdekt door onderzoekers toen ze de overblijfselen van oude Ierse begrafenissen analyseerden.

In het graf van Newgrange, waarvan de leeftijd wordt geschat op 5000 jaar en waarin de heersers werden begraven, werden de overblijfselen gevonden van een man wiens ouders van elkaar ofwel broers of zussen waren of een ouder en kind. Zelfs in die oude tijden in menselijke nederzettingen was er al een taboe op nauw verwante seksuele relaties, maar experts van het Trinity College, die deze studie hebben uitgevoerd, zijn van mening dat de Ierse heersers hierover hun eigen mening hadden.

Hoogstwaarschijnlijk kregen ze kinderen van hun zussen of hun eigen kinderen omdat ze hun ‘goddelijke’ soort ‘rein’ wilden houden (bloedlijn ook nu nog bekend bij de koningshuizen door niet te trouwen met iemand die geen koninklijke afstammeling is…RH negatief…-lees categorie Anunnaki/ Rh negatief op deze website)
of de invloed van ‘buitenaards’ bloed in de gelederen van de eliteklasse wilden behouden.

Deskundigen noemen de overblijfselen in Newgrange “incestproduct van de eerste graad”, dat wil zeggen dat de ouders van deze persoon zeer naaste verwanten van elkaar waren. Newgrange wordt beschouwd als ouder dan de Egyptische piramides – het is een indrukwekkend neolithisch gebouw met een totaalgewicht van ongeveer 200 duizend ton. De datering tot 5000 jaar is slechts bij benadering en er wordt soms aangegeven dat Newgrange hoogstwaarschijnlijk nog ouder is. Qua uiterlijk is het een ronde heuvel, waarbinnen een doorgang is bekleed met stenen en gaten gericht op de dagen van de zonne-equinox.

Lees ook:   800-Year-Old Mobile Phone Found in Austria

Tijdens de winternachtevening is bijvoorbeeld de hele binnenkamer gevuld met zonlicht. Historici en archeologen weten weinig van wat de samenleving was van de mensen die Newgrange bouwden, maar hier werden de overblijfselen gevonden van een man die uit incest was geboren.
In totaal bestudeerden de onderzoekers de overblijfselen van 44 mensen uit het Neolithicum uit verschillende oude begraafplaatsen van Ierland en op andere plaatsen werd niets vergelijkbaars gevonden. In Newgrange werd deze man begraven in een rijk graf met ornamenten, dat wil zeggen, hij had een zeer hoge status, was een heerser of de zoon van een heerser. Volgens geneticus en hoofdauteur van de studie, Lara Cassidy, was ze nog nooit eerder een soortgelijk resultaat van nauw verwante incest in Ierland tegengekomen.

Dergelijke relaties worden volgens haar overal als taboe beschouwd, maar soms gebeurt dit onder sociale elites, voornamelijk in de koninklijke familie. Dergelijke verbindingen laten buitenstaanders niet toe in een nauwe familiekring en beschermen zo de koninklijke macht. Genetische analyse bracht ook familiebanden tot stand tussen een man in het graf van Newgrange en de overblijfselen van mensen uit andere “elite” neolithische begrafenissen in de plaatsen Carrowmore en Carrowil in het graafschap Sligo. Dat wil zeggen, het nageslacht van deze persoon in die tijd was inderdaad groot, invloedrijk en nobel. Het onderzoek gaf niet aan of er bij deze persoon afwijkingen in de ontwikkeling aan het licht kwamen als gevolg van inteelt (nauwe banden).

http://paranormal-news.ru/

Gerelateerde artikelen

Back to top button