22 september 2020

 

Oud manuscript beweert dat Jezus getrouwd was en kinderen had

Oud manuscript beweert dat Jezus getrouwd was en kinderen had.

Joy of the Lord by Greg Olsen...I love images of Jesus smiling. You don't see them very often.:
Vertaald door google
(https://www.ancient-code.com/ancient-manuscript-claims-jesus-married-and-had-children/)

De oude manuscript  beweert dat Jezus getrouwd was Maria Magdalena en zelfs kinderen had. Schriftelijk bewijs bestaat dat suggereert dat Jezus getrouwd was met Maria Magdalena en zij hadden zelfs kinderen. Bovendien, het oude manuscript noemt Joseph-net als Jezus- de Zoon van God.

Wachten om te worden herontdekt in de British Library is een oud manuscript van de vroege kerk, gekopieerd door een anonieme monnik. Het manuscript is minstens 1450 jaar oud, waarschijnlijk dateert het uit de eerste eeuw dat wil zeggen, Jezus ‘leven. En nu, The Lost Gospel biedt de allereerste vertaling van het Syrisch in het Engels van dit unieke document, dat het verhaal van Jezus ‘sociale, familie en politieke leven vertelt.

The Lost Gospel neemt de lezer mee op een ongeëvenaarde historische avontuur door een paradigma verschuiving manuscript. Wat de auteurs uiteindelijk te ontdekken is zo verbazingwekkend als het is verrassend: de bevestiging van Jezus ‘huwelijk met Maria Magdalena; de namen van hun twee kinderen; de torenhoge aanwezigheid van Maria Magdalena; een voorheen onbekende perceel op het leven van Jezus, 13 jaar voorafgaand aan de kruisiging; een moordaanslag tegen Maria Magdalena en hun kinderen; Aansluiting van Jezus aan politieke figuren op het hoogste niveau van het Romeinse Rijk; en een religieuze beweging die antedates die van Paul-de kerk van Maria Magdalena. ( Bron )

Volgens deskundigen, werd Jezus geboren rond 5BC en gekruisigd werd rond 30AD. Echter, veel mensen geloven dat het verhaal van Jezus is veel boeiender dan wat de gemeente bereid is te accepteren is geweest.

Interessant is dat de biografie van Jezus gevuld met raadsels. In feite is er weinig iedereen weet over zijn vroege leven. Volgens het evangelie van Lucas (2: 41-2: 51), toen Jezus 12 was reisde hij naar Jeruzalem met zijn ouders naar het Pascha te vieren. Al het andere daarvoor en tot Jezus was dertig blijft een diepe raadsel voor wetenschappers.

Auteurs van een nieuw boek met de titel van de Verloren Evangelie zijn ervan overtuigd dat ze hebben bewijs in een oud manuscript dat Jezus had twee zonen en trouwde met Mary gevonden.

Hoewel er een aantal ‘verloren evangeliën’ die zijn ontdekt in het verleden zijn geweest, hebben geen van hen een dergelijke buzz gecreëerd onder geleerden als deze bevinding.

De oude teksten, vermoedelijk terug tot 570 na Christus, was in het Syrisch geschreven is onder het stof, wachten in de archieven in de British Library voor de afgelopen 20 jaar.

Alvorens op de British Library, werd het oude manuscript aangekocht door het British Museum in 1847 van een dealer die beweert te hebben verkregen van de oude St. Macarius klooster in Egypte.

Hoewel het oude manuscript is onderzocht in het verleden, is gecatalogiseerd als onopvallend. Maar dat veranderde toen Barrie Wilson, een professor van religieuze studies in Toronto en Simcha Jacobovici bestudeerde de oude tekst.

Lees ook:   ANCIENT FLYING VIMANAS | UFO Documentary 2019 - Erich Von Däniken

Na zes jaar te analyseren, ze geloven dat ze een ontbrekende vijfde evangelie, dat het verhaal van het leven van Jezus vertelt hebt ontdekt en werd vermoedelijk geschreven door evangelisten Mattheüs, Marcus, Lucas en Johannes, in de 1e eeuw na Christus.

Als deze ontdekking door de wetenschappelijke gemeenschap wordt aanvaard, zou het de grootste en meest belangrijke openbaring in het leven van Jezus in bijna 2000 jaar geworden.

Jacobovici beweert dat het oude manuscript -die bestaat uit 29 chapters- is een kopie van een andere 1-eeuwse gospel en biedt verschillende inzichten over verschillende delen van de Bijbel.

Om ervoor te zorgen experts de sensationele ‘ontdekking’ gebruikt hi-tech digitale imaging om de tekst 13 keer, waarna het document werd vertaald voor de eerste keer van het Syrisch in het Engels te fotograferen.

De twee onderzoekers beweren dat Jozef was eigenlijk Jezus en dat Aseneth ‘was in feite, Maria Magdalena.

De vermeende vertaling van de oude teksten geeft aan dat een farao van Egypte official op de bruiloft, die tot Aseneth:

‘Gezegend zijt gij door de Here God van Jozef, omdat hij de eerstgeborene van God, en u zal worden genoemd de Dochter van God de Allerhoogste en de bruid van Jozef nu en voor altijd.’

Bovendien is de oude teksten naar verluidt gelezen dat na een zeven dagen durende huwelijksfeest: ‘Joseph had gemeenschap met Aseneth. . . En Aseneth opgezet vanuit Jozef en gaf geboorte aan Manasse en zijn broer Efraïm in het huis van Jozef. ‘

Echter, soortgelijke vorderingen zijn gemaakt in het verleden.

Harvard-professor Karen L. Koning geeft aan dat ze ontdekte een oude papyrus fragment verondersteld te zijn ontstaan ​​in het oude Egypte de zogenaamde ‘Evangelie van Jezus’ vrouw, geschreven in het Koptisch lezen:

‘Jezus zei tegen hen:’ Mijn vrouw. . . ”

‘Als je kijkt naar de cumulatieve bewijs voor Jezus het huwelijk, het wordt overweldigend,’ zegt Jacobovici. “Deze ontdekking is waarschijnlijk het belangrijkste stuk.

‘De herkomst bekend is, zit in de British Library al die jaren. Het is niet gek om te zeggen dat het een kopie van een werk uit de eerste eeuw – veel geleerden zeggen het is. En het is niet gek om te zeggen dat het Christen – zoals vele geleerden hebben gezegd ‘.

Echter, bijna alle christelijke historici nog steeds niet overtuigd afsluitende dergelijke claims zijn niets dan lege claims.

Diarmaid MacCulloch, professor in de geschiedenis van de kerk aan de Oxford University

verklaart de ‘verloren evangelie’ beweert sound ‘, zoals de diepste bilge, “toe te voegen:”. Ik ben erg verbaasd dat de British Library geeft deze auteurs houseroom’

Simcha Jacobovici en Barrie Wilson aandringen: ‘De enige manier is er geen bewijs is als je blijft negeren van het bewijs.’

Gerelateerde berichten