web analytics
11:11 Dubbele getallen
Geschiedenis

Krankzinnig verlaten Miami Beach Resort waar The Beatles vroeger optraden!

Zo zonde…

Stap terug in de tijd en ontdek het boeiende verhaal van een groots resort dat ooit het hart van Ocean Drive in Miami Beach sierde. Van de oogverblindende opening in 1957 tot het hosten van legendarische artiesten als The Beatles en het verwelkomen van bekende figuren als JFK en Frank Sinatra, dit historische monument was een toonbeeld van glamour.

Naarmate de jaren verstreken, kreeg het hotel echter te maken met verwaarlozing, wat leidde tot een langzame achteruitgang. In 2017 brak een elektrische brand uit, gevolgd door de verwoestende storm Irma, die het lot van het hotel bezegelde. Nu staan ​​de 538 kamers leeg en getuigen ze van een vervlogen tijdperk.

Ga met ons mee voor een exclusief kijkje binnen de muren van dit culturele icoon. Duik in zijn vervaagde pracht en ervaar de echo’s van zijn roemruchte verleden. Terwijl er plannen worden gemaakt om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen, dit is je laatste kans om de stille elegantie te ontdekken van een plek die ooit de elite van de wereld verwelkomde.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥