web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

SCHOKKENDE Nieuwe Covid-onderzoeken: Vaccin Hartrisico & maskermandaat OMKERING?

Twee recente Covid-onderzoeken zijn zorgwekkend en verdienen onze aandacht. De eerste van de afdeling Cardiologie en het Cardiovascular Research Institute in Bazel, Zwitserland, stelt vast dat “vaccingerelateerde myocardbeschadiging veel vaker voorkwam dan eerder werd gedacht”.

 

Integendeel, de studie van Cornell University toont aan dat “districten die maskermandaten lieten vallen, eerst de grootste afname van het aantal gevallen ervoeren (22% daling versus 12% in de gemaskerde districten).”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥