web analytics
11:11

Covid vaccin en hypersnelle veroudering

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

Covid vaccin spike-eiwitten worden “afgeleverd” in ALLE lichaamsorganen, wat resulteert in hypersnelle veroudering

Het fenomeen van “plotselinge sterfgevallen” dat over de hele wereld wordt gezien na de release van covid “vaccins” is terug te voeren op één gemeenschappelijke oorzaak: de leeftijdsversnellende effecten van spike-eiwitten .

Spike-eiwitten nestelen zich in elk orgaan van het lichaam, weten we nu, en eenmaal daar transformeren ze een persoon van jong naar oud of van oud naar heel oud. Dit is de reden waarom overal jonge mensen, inclusief atleten in vorm, plotseling dood neervallen door cardiale gebeurtenissen.

Walter M. Chesnut van WMC Research noemt dit fenomeen Spike Protein Endothelial Disease, of SPED, dat hij beschrijft als Stage One van een ziekte die hij Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS) noemt.

SPPS, legt Chesnut uit, is een endotheliale reactie op de invasie van spike-eiwitten in alle belangrijke organen van het lichaam. (Gerelateerd: bekijk dit verbazingwekkende bestanddeel in broccoli dat de hersenen kan helpen bij het herstellen van spike-eiwitschade.)

“Beschouw dit als de schok van ondergedompeld worden in ijskoud water of worden opgeblazen met vuur”, schrijft hij. “Er is ONMIDDELLIJKE schade: ontsteking, coagulatie en alles wat gepaard gaat met een belediging van het endotheel.”

“Echter, zodra het Spike-eiwit het endotheel van alle belangrijke organen is binnengedrongen, GAAT HET VERDER MET HET VEROORZAKEN VAN VERKEERDE VERTALING VAN mRNA IN ELK ORGAAN.”

Covid-jab-spike-eiwitten werken als een VEROUDEREN-medicijn en versnellen het doodsproces

Dit wordt gevolgd door fase twee van SPPS, of de voortijdige veroudering van alle organen in het lichaam als gevolg van geïnduceerde verkeerde vertalingen van de eiwitten die essentieel zijn voor een goede orgaanfunctionaliteit.

Lees ook:   Wolven paintball

 

Muizenmodellen laten zien dat beestjes die werden blootgesteld aan deze aanval van spike-eiwitten, deze dodelijke gifstoffen in hun organen accumuleerden, wat resulteerde in snelle veroudering op verschillende manieren, dwz “verminderd gewicht, misvorming van de borst, gebochelde houding, slechte conditie van de vacht en urinewegsyndroom, samen met lymfopenie.” , verhoogde niveaus van schade veroorzaakt door reactieve zuurstofsoorten, versnelde leeftijdsgebonden veranderingen in DNA-methylatie en telomere slijtage.”

De gemiddelde levensduur van een met spike-eiwit geïnfecteerd wezen is veel lager dan die van een schoon wezen wiens lichaam niet is binnengedrongen door deze injectievergiften. De eerste ontwikkelt chronische gezondheidsproblemen die het risico op vroege sterfte aanzienlijk verhogen.

De ouder wordende comorbiditeiten die worden waargenomen bij de met spike-eiwit geïnfecteerde muizen, waaronder kwetsbaarheid, kyfose, cataract en luchtdystrofie, kunnen worden herleid tot onjuiste eiwitsynthese en mRNA-geïnduceerde verkeerde vertalingen door het ribosoom.

“De tovenaar zit inderdaad achter het gordijn”, schrijft Chesnut. “We zien een 26-jarige sterven. Maar die 26-jarige heeft de organen van een 96-jarige. Geen verrassing bij snelle kankers, neurodegeneratie of plotselinge hartdood – voor een 96-jarige.”

“Ik geloof dat de Spike Protein werkt als een Progeria-medicijn – afgeleverd via het endotheel aan alle organen.”

Chesnut zegt dat hij “diep bedroefd” en “verdoofd” is over deze ontdekkingen. Ze bevestigen wat vele anderen al vermoedden over covid jab spike-eiwitten die allerlei soorten lichaamsweefsel binnendringen en de functionaliteit ervan verwoesten.

“Dit bevestigt verder al onze ‘complottheorieën'”, schreef een commentator over de bevindingen. ‘Ik geef methyleenblauw een kans. We zullen weten of het werkt als ‘ze’ het gebruik gaan beperken… een beetje zoals ze deden met hydroxychloroquine en IVM (ivermectine).’

Lees ook:   De Vegetarische Slager hoeft zijn etiketten toch niet te veranderen

“Andere aanbevelingen die ik heb gezien (en neem) zijn Nattokinase (genoemd door Dr. McCullough en getest door de Japanners), NAC, bromelaïne en zwarte zaadolie (laat een onaangename nasmaak achter)”, suggereerde een ander over andere mogelijke remedies voor spike eiwit vergiftiging.

“Nadat ik deze begon te nemen, kreeg ik licht pijnlijke lymfeklieren in mijn keel. Ik speculeer dat het de spike-eiwitten brak en dat ze door de lymfeklieren werden gefilterd. Na een week was het weg.”

Het laatste nieuws over covid-injecties vind je op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WMCresearch.substack.com

NatuurlijkNieuws. com

Gerelateerde artikelen

Back to top button