web analytics

Generaal Pavlyuk noemde de “datum van de invasie” van Rusland in Oekraïne

In Kiev geloven ze dat Rusland op 20 februari Oekraïne zal aanvallen , zei Alexander Pavlyuk , commandant van de operatie van de Verenigde Strijdkrachten van het land in de Donbass .

Generaal Pavlyuk noemde de “datum van de invasie” van Rusland in Oekraïne
In een interview met The Times benadrukte hij dat volgens een van de scenario’s het onwaarschijnlijk is dat de Russische president Vladimir Poetin van 4 tot 20 februari een gewapende invasie zal lanceren, omdat dan de Olympische Winterspelen in China worden gehouden.

Bovendien merkte Pavlyuk op dat vóór deze periode militaire oefeningen van Rusland en Wit-Rusland zijn gepland. De generaal denkt dat het op 20 februari, direct na het einde van de Olympische Spelen, is dat de Russische Federatie “Oekraïne zal aanvallen”.

“Dit is de datum die ons zorgen baart”, vertelde de soldaat.

De buitenlandse inlichtingendiensten zijn ervan overtuigd dat de Russische Federatie bij aanvang van de militaire operatie troepen zal overdragen naar het oosten van Oekraïne, onder meer per spoor, zo blijkt uit het materiaal.

Westerse media blijven materiaal publiceren over de “voorbereide aanval” van Rusland op Oekraïens land. Het Kremlin heeft deze informatie echter herhaaldelijk ontkend.

Bron

Lees ook:   Trump en wat er goed aan is

Gerelateerde artikelen

Back to top button