23 april 2021

 

NASA zegt dat er tientallen geavanceerde beschavingen bestonden voor ons

NASA Vector (Souvenir Size): NASA zegt dat er tientallen geavanceerde beschavingen bestonden voor ons

Uit een nieuwe NASA studie blijkt at er tientallen oudere geavanceerde beschavingen als de onze ooit al op aarde bestaan hebben.
Maar zij kwamen abrupt ten einde.

Fabweb.org meldt:

Als we terugkijken in de geschiedenis, 3000 – 5000 jaar terug in de tijd, zullen we een historisch record die duidelijk laat zien hoe geavanceerde en complexe beschavingen waren net zo gevoelig voor instorten zoals we vandaag de dag zijn te vinden. Deze permanente patroon heeft geleid onderzoekers twijfelen aan de toekomst bestaan van de samenleving en de beschaving zoals wij die kennen.

Als we terugkijken verder terug in de tijd, meer dan 10.000 jaar, zouden we het bewijs van geavanceerde beschavingen die de pre-Inca, Olmeken, en de oude Egyptische beschaving mogelijk antidateren, niet voor andere geavanceerde oude beschavingen te vermelden in het oude Mesopotamië tegenkomen.
Het is moeilijk om de zich herhalende patronen die door wetenschappers in de meeste van deze beschavingen en de NASA gefinancierde studie is duidelijk bewijs van het pad oude beschavingen op aarde hebben genomen voor duizenden jaren over het hoofd. Dit wordt door veel mensen als een teken dat duidelijk stelt dat oude beschavingen een aantal keren hebt gereset.

Deze factoren hebben op zichzelf herhalen gehouden en de boosdoener voor oude beschavingen voor ons zijn geweest. In het rapport, toegepaste wiskundige Safa Motesharri en zijn “Human Nature en Dynamische” model beweert dat “het proces van de opkomst-en-collapse is eigenlijk een terugkerende cyclus gevonden in de geschiedenis.”

“De val van het Romeinse Rijk, en de al even (zo niet meer) gevorderd Han, Mauryan en Gupta’s, evenals zoveel geavanceerde Mesopotamische Empires, zijn allemaal getuigen van het feit dat geavanceerde, verfijnd, complex en creatief beschavingen kan zowel kwetsbaar en vergankelijk zijn. ”

De studie kwam tot de conclusie dat er twee belangrijke sociale functies die hebben bijgedragen tot de ineenstorting van elke geavanceerde beschaving uit het verleden: “het oprekken van de middelen als gevolg van de druk die op de ecologische draagkracht”; en “de economische gelaagdheid van de maatschappij in Elites [rijke] en de massa’s (of” gewone volk “) [armen]” Deze maatschappelijke verschijnselen hebben gespeeld “een centrale rol in het karakter of de in het proces van de instorting,” in al deze gevallen in “de afgelopen vijf duizend jaar.”

Lees ook:   Oervrouw Lucy zou uit een boom zijn gevallen

Hoewel onze beschaving is in een zeer geavanceerde technologische stadium, betekent dit niet per se dat we zijn gered van de dreigende chaos. In het onderzoek vinden we dat “Technologische veranderingen van de efficiëntie van het gebruik van hulpbronnen kan verhogen, maar ook de neiging om zowel per hoofd van de bevolking resource consumptie en de omvang van de winning afwezig beleidseffecten te verhogen, zodat de toename van het verbruik vaak compenseren voor de grotere efficiëntie van het gebruik van hulpbronnen. ”

Een van de beste voorbeelden van geavanceerde oude beschavingen verdwijnen kan worden gevonden in Midden-Amerika.

Als we een blik op de oude Maya’s, die een uiterst geavanceerde oude beschaving waren nemen zien we dat een aantal factoren een cruciale rol gespeeld voor deze eens zo grote rijk om uiteindelijk te brokkelen. Terwijl de meeste onderzoekers zijn het erover eens dat Ontbossing, hongersnood en droogte, waar enkele van de belangrijkste componenten in het falen van de oude Maya’s, een vergelijkbaar patroon zien we in andere beschavingen, niet alleen ik de Amerika’s, maar over de hele wereld.

Motesharrei en zijn collega’s concluderen dat onder omstandigheden “nauw weerspiegelt de realiteit van de wereld van vandaag … we vinden dat instorting is moeilijk te vermijden.” In de eerste van deze scenario’s, beschaving:

“…. lijkt te zijn op een duurzaam pad voor een behoorlijk lange tijd, maar ook met behulp van een optimale uitputting beoordelen en te beginnen met een zeer klein aantal van de Elites, de Elites uiteindelijk verbruiken te veel, wat resulteert in een hongersnood onder Commoners dat uiteindelijk leidt tot de ineenstorting van de samenleving . Het is belangrijk op te merken dat dit type L collapse komt door een ongelijkheid-geïnduceerde honger dat uittredingen oorzaken, in plaats van een ineenstorting van de natuur. ”

https://yournewswire.com/nasa-claim-dozens-of-advanced-civilisations-existed-before-us/

Told yah so!
Ik vermoed zelfs dat de bijbel, nog veel ouder is dan men denkt!
Van vorige beschavingen zeg maar!
Dat de voorspellingen in die tijd over het einde der tijden gold voor die tijd…want dat is ook gebeurd nml!

-Een Engel was iemand die kon vliegen met zijn vliegtuigje of ufo… schijf?
Niet iemand met vleugels dus…
Maar misschien wel een mens van een andere planeet…?

Gerelateerde berichten