28 februari 2021

 

De Lanzhou-steen

De Lanzhou-steen

The Lanzhou Stone is imbedded with a screw-threaded metal bar and is suspected of being from outer space. Mr. Zhilin Wang found this stone on a field research trip to the Mazong Mountain area located on the border of Gansu and Xijiang provinces.
Een ongewone steen van een verzamelaar in Lanzhou trok enorme aandacht van vele experts en verzamelaars. De steen is ingebed met een metalen staaf met schroef en wordt ervan verdacht uit de ruimte te komen. De heer Zhilin Wang vond deze steen op een veldonderzoekreis naar het Mazong-berggebied op de grens van de provincies Gansu en Xijiang. De peervormige steen is extreem hard en heeft een mysterieuze zwarte kleur. Het is ongeveer 8 x 7 cm en weegt 466 gram.

Het meest verrassende deel van de steen is de ingebedde 6 cm kegelvormige metalen staaf die duidelijke schroefdraden draagt. Deze mysterieuze steen trok de aandacht van vele geologen en verzamelaars. De geologen en wereldfysici van vele prestigieuze instellingen verzamelden zich om de oorsprong van deze mysterieuze steen te bestuderen.

Na een discussie over de mogelijkheid om door de mens te zijn gemaakt en de mogelijke redenen voor de vorming ervan, bestempelden de wetenschappers unaniem de steen als een van de meest waardevolle in China en in de wereld voor onderzoek naar collecties, onderzoek en archeologie. Tijdens de discussie stelden de wetenschappers veel hypothesen voor over de vorming van deze steen, maar vonden alles ongelooflijk. De metalen staaf met schroefdraad is stevig ingesloten in het zwarte lithische materiaal. Noch de toegang van de bar tot de steen noch de blootgestelde bar tip lijkt door de mens gemaakt te zijn.

Bovendien blijft de schroefdraadbreedte consistent van het dikke uiteinde tot het dunne uiteinde, in plaats van te variëren als gevolg van de groei van organismen. Een van de hypothesen zegt dat deze steen een overblijfsel kan zijn van een prehistorische beschaving, gelijk aan de onze, of nog geavanceerder, die mogelijk al op aarde bestond vóór onze vastgelegde geschiedenis.

Lees ook:   Een bh haten en vorige levens

Een andere stelt dat het een steenachtige meteoriet zou kunnen zijn en de informatie van een buitenaardse beschaving zou kunnen hebben gebracht. Aan het einde van de conferentie waren alle wetenschappers het erover eens dat verder onderzoek nodig is om vragen aan te pakken, zoals hoe de steen werd gevormd en of de “metalen staaf” echt metaal is, voordat het mysterie van “bezoeker-van-buitenruimte” kan worden opgelost.

Gerelateerde berichten