16 januari 2021

 

10.000 jaar oude schatten ontdekt uit Atlantis

https://www.ellaster.nl/2017/03/05/egyptische-kunstschatten-10-000-jaar-oud-atlantis-periode-ontdekt/

Lees artikel via de link en zie de foto’s.
Apart is wel dat men zich dan nog gaat afvragen

”Tussen de archeologische vondsten bevinden zich niet alleen Egyptische, maar ook Perzische en Atlantische kunstschatten van minimaal 10.000 jaar oud. Men gaat er vanuit dat de Amarna-familie uit Egypte is gevlucht, een deel van hun kunstschatten heeft meegenomen en in de berg in het huidige Turkije heeft verstopt. Niet alleen de leeftijd, maar ook het materiaal en de wijze waarop het is gemaakt, lijkt oorspronkelijk uit China te komen en is generatie op generatie  doorgegeven. In deel 1 van het interview met Carmen Boulter, is te zien dat men uit al deze factoren concludeert dat ze eerst Atlantiërs waren, voordat ze Egyptisch werden.”

Misschien is dit alles wel ooit gestolen door een Koning… oid?

Na een oorlog had men toch oorlogsbuit?
Het is prachtig dat men dit terug vindt. Geweldig…!

Lees ook:   Sumerian Anunnaki Archaeological Discoveries

Gerelateerde berichten