web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenis

Uitzonderlijke ontdekking! Iran ANUNNAKI na 12.000 jaar oud lichaam volledig intact

Erg mooi en bijzonder om te zien!
Het schijnt een lichaam te zijn dat nog volledig intact is en 12.000 jaar oud!

Wauw!!!!
Het is ook een hele mooie man alsof hij schijnt als een zon?
Bizar hoe mooi de huid glanst alsof er goud op ligt…
Misschien bedoelden ze dat met de shining ones, the Anunnaki.

 

DE UITZONDERLIJKE ontdekking: het lichaam van Koning Anunnaki na 12.000 jaar volledig intact. Deze ontdekking wordt volledig uitgevoerd bij toeval in het voorjaar van 2008, en als we weten dat gebeurd is, is geen twijfel over bestaan ​​dankzij de Russische media en televisie Premsa.

Dit gebeurt in Koerdistan, Iran, een land dat eerder gesloten was voor de wereld, althans in de westerse wereld, maar het heeft goede betrekkingen met Rusland. Hoewel verborgen tot vandaag, 2015, zijn we erin geslaagd om te meer weten door wat de Russische pers (met dank Google Translator) heeft gepubliceerd, dat de ontdekking zich voordoet in een werk, bij het ​​graven de grond om de fundamenten van een huis te maken. Lijken dan een mausoleum met drie kisten, en na beknopter opgravingen, een laag van de grond met de overblijfselen van een oude beschaving en de ruïnes van een stad. Door het stratum waarin het werd gevonden, maar ook dankzij de artefacten gevonden in, archeologen vastgesteld dat het monument en de stad Ergens werden gebouwd tussen 10 000 en 12 000 jaar oud, een datum snel beoordeeld door de Islamitische autoriteiten na de publicatie van de vinden in de Russische pers, de Iraanse autoriteiten het openbaar gezegd dat de ruïnes had een 850 jaar oud, die uiteraard niet overeen met de feiten en is, wederom, een officiële leugen. van de drie sarcofagen gevonden in het mausoleum, we hebben alleen video bewijs van de eerste twee. Wij weten niets van de derde of de inhoud ervan, of wie was binnen.

Lees ook:   Studie vindt 5 verschillende hondentypes van 11.000 jaar geleden

 

Https: //www.youtube.com/watch v = b1l0w …?Https://www.youtube.com/watch?v=FbRS4. .. Zoals te zien, is het zeer moeilijk uit de video aan de hoogte van het individu, dat niet lijkt een reus, ook al lijkt erg hoog te bepalen. Het dragen van een kroon, wat erop wijst dat het de koning van de stad, en werd begraven, zoals we later zullen zien, met zijn assistent, waardoor ik de conclusie dat in de derde sarcofaag moet zijn vrouw koningin hebben. Er zijn gouden munten die in de ogen van de koning, dat is een goed afgesloten gewoonte van de oudheid: de eerste stak de officiële leugen dat de ruïnes zijn de twaalfde eeuw. We observeren Kaukasische functies, maar koper huid: de individuele tweede sarcofaag deelt deze dezelfde kenmerken. Wij het ​​belangrijke gouden sieraden met edelstenen denk maar ik vind vreemd. Deze sieraden dragen een spijkerschrift dat ik niet kan identificeren, maar die is vertaald, omdat, zoals we later zullen zien, geef ons de naam van de tweede man in de tweede sarcofaag en hoe zijn beroep goochelaar. De koninklijke sarcofaag lijken te zijn bekleed met goud of een metaal dat lijkt op hem, en in de buurt van de vorst kan zien een gouden kist ingelegd met vreemde edelstenen, het zelfde als die gevonden sieren de koning, zeg ik vreemd, want ik schijn lichtgevende zijn. laten we nu naar de inhoud van de tweede sarcofaag, die zelf bevat.

(Vertaald door google)

Rode reuzen in een lange winterslaap!

Ondertiteling aanwezig, ook nederlands vertaald!

Grafkisten met hierop tekens van buitenaards leven, de schorpioen is misschien een teken dat die persoon overleden door een giftige beet of misschien was diegene arts oid?

Lees ook:   Een waarschuwing voor bezoekers van Auschwitz

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥