web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geesten

Aura lifters

Auralifters zijn onbelichaamde personen ( entiteiten ) die binnen iemands Auraveld zitten. Het zijn aardegebonden zielen die hun weg naar boven niet hebben kunnen vinden. Vaak zijn deze lifters verward en verdwaald en zijn ze zich nauwelijks bewust in wat voor situatie ze gevangen zitten. zo kunnen ze dan in iemands energieveld gaan zitten. Vaak hebben deze zielen geen besef of benut dat ze dood zijn en hebben ze zelf al een gevoel dat er iets niet klopt.Auralifters komen binnen via een gat of breukje in het Auraveld. Deze gaten of breuken kunnen verschillende oorzaken hebben en vaak kan men er niks aan doen. Auralifters komen vaak per ongeluk naar binnen. Haast iedereen op aarde heeft last van gaten of breuken in het Auraveld. Enkele voorbeelden van het oplopen van een Auralifter kan zijn: Bewusteloosheid, tijdens narcose, tijdens slaapkuren, even niet goed geaard zijn, depressie, stress. Vaak is de persoon even niet goed aanwezig waardoor de Auralifter gemakkelijk in het energieveld kan komen.

Auralifters kunnen het gedrag van de persoon waar ze bij zitten veranderen. De persoon is vaak zichzelf niet meer. Doordat een Auralifter of meerdere Auralifters zoveel energie wegsnoept bij de persoon kan deze snel moe zijn. Maar ook slecht slapen, soms kunnen ze stemmen horen, angstig of depressief. Auralifters kunnen ook verbaal communiceren via de persoon. Alles doen ze met hun energie en ze doen het via de energie van de persoon. Deze lifters willen vooral niet opvallen en laten dan ook vaak niet merken dat ze in iemands energie zitten. Ze willen eigenlijk gewoon onderdak en warmte. Ze snoepen hun energie weg omdat ze deze nodig hebben voor hun eigen gebruik. Dit is de rede van onverklaarbare vermoeidheid. Ten tweede is het zo dat de auralifter (s) bepaalde energie versterken van de persoon die teweeg wordt gebracht. Als deze energie bijv. een bepaalde angst of afschuw is, dan wordt deze extra versterkt omdat zowel auralifter als persoon deze angst hebben.
Een Auralifter of Auralifters kunnen ook gemakkelijk opgelopen worden via het bekende spel : Glaasje draaien of het gebruiken van een ouija bord. Vooral als de persoon op het moment heel laag in de energie zit. Maar ook het gebruik van Drugs kunnen zorgen voor Auralifters.

Klachten ten gevolge van een Auralifter in het Auraveld:

* Chronische vermoeidheid

* Slechte concentratie

* Stemmen die opdrachten of adviezen geven

* Verspringende lichamelijke klachten

* Sterk wisselende stemmingen en gedrag

* Perioden van geheugenverlies

* Niet eigen gedrag in bepaalde situaties

* Niet eigen gedrag tegenover personen

* Onverklaarbare versterkingen van gevoelens, emoties, angsten etc.

* Schouder en nek klachten ( vaak het aanhechtingspunt )

 Hieronder een heel mooi gedicht over een Auralifter,

 
                     Auralifters zijn dolende zielen

                 soms proberen ze jouw Aura te vernielen

                 Ze willen vaak bij jou blijven

                 en proberen er meerdere te laten verblijven

                 De meeste willen niet zo maar weg

                 en kunnen dus zorgen voor veel pech

                 Mensen die ineens ruzie krijgen met een ander

                Auralifters ontmoeten hun tegenstander

 

                Sommigen zijn werkelijk kwaadaardig

                En gaan te werk als slagvaardig

               De behoefte om een lichaam over te nemen

               en jouw indentiteit te ontnemen

 

               Jouw Gids probeert je ervoor te behoeden

               maar sommige mensen zijn lastig op te voeden

               Alcohol,drugs en slecht voor jezelf zorgen

              kunnen jouw lichaam voor overname bezorgen

 

              Ieder mens is wel eens overgenomen

              Een soort Black Out overkomen

              De lifters hebben vaak voor even, jouw lichaam

              Vele dingen gaan dan ook vaak moeizaam

 

             Vele lifters willen vaak naar Het Licht

             Maar de poort kunnen ze niet vinden of het is dicht

             Tot die tijd in warmte verkeren

             vandaar dat ze in jouw aura willen teren

Bron onbekend

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥