web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en MuziekEnergetica, entiteiten, geestenParanormaal

Kijken naar horrorfilms kan je bezeten maken

Volgens de priester kunnen films over demonen zelf bronnen zijn van demonische bezetenheid. Veel mensen houden van horrorfilms, met name films over demonen, boze geesten en demonische bezetenheid.

cce1afc45ac1d9fc6a0ca1365c776b22 AnGel-WinGs.nl

Maar als uw liefde hiervoor bijzonder opdringerig wordt en u deze demonen bij naam kent en graag naar deze films kijkt, kunt u zelf een slachtoffer worden.

Als je van horrorfilms houdt over demonische bezetenheid en exorcisme, dan zal dit artikel een bron van zeer onaangename informatie voor je zijn.

En als je zo goed geïnformeerd bent over de inhoud van deze films dat je de filmdemonen zelfs een naam kunt geven en favoriete passages uit je hoofd kunt reciteren, dan ben je waarschijnlijk zelf al bezeten. Dit is de overtuiging van de katholieke exorcistische priester Ronnie E. Ablong, die werkt in het rooms-katholieke bisdom Dumaguete op de Filippijnen.

“Ik gooi al weken demonen uit een jonge vrouw. 39 demonen zijn al van haar verdreven en vijf daarvan zijn afkomstig uit de films die deze vrouw heeft gezien.

De namen van deze demonen zijn de hoofd- of bijfiguren in deze films. Eerst was het Valak uit de film “The Curse. nuns” (2018), daarna Esme uit “Twilight”, daarna Sylvia Ganush uit “Drag Me to Hell”, de vierde was Diana Walter uit “The Lights Go Out .. . “(2016) en de vijfde Annabelle uit de film met dezelfde naam in 2019, – zegt de priester. Ablongs vader gaf onlangs een interview aan de plaatselijke krant “Manila Bulletin” en daar sprak hij over de demonen die met de films te maken hebben.

“Op een dag, vorige maand tijdens een exorcisme, kwam Pater Pio ons helpen te bidden voor de bezetenen. En elke keer dat ik zei:” Saint Padre Pio, bid voor ons “, reageerde de duivel heftig en verdraaide hij het hoofd van de bezetene, naam van deze specifieke duivel is Valak, die een demon was in de horrorfilm The Curse of the Nun.

The Possessed keek naar deze film. ”  Het meisje met 39 demonen, over wie de vader van Ablong hierboven sprak, was een grote fan van horrorfilms, ze herinnerde zich alle namen van demonen en vampiers uit de films, alsof ze ze in zichzelf opnam.

Ablongs vader gelooft dat het haar geloof en fanatisme was die deze demonen echt hebben gemaakt, waarna ze bezit van haar namen.  Pater Ablong waarschuwt niet alleen voor het kijken naar dergelijke films, hij zegt het volgende: “GELIEVE hun namen niet hardop te noemen of uit te spreken, want het zal ze machtigen en ze zullen je lastig vallen.” Vader Ablong gelooft dat de liefde voor het kijken naar horrorfilms of films over magie en hekserij “vele deuren voor de duivel” opent.

Hoewel hij suggereert dat de hierboven genoemde vrouw bezeten was door vijf fictieve demonen, legde hij niet uit (of kon hij niet uitleggen) hoe ze werkelijkheid konden worden. Hij legt dit uit door te zeggen dat “elke demonische bezetenheid uniek is, omdat de duivel een persoon is, hij heeft een karakter”.

In interviews benadrukt pater Ablong herhaaldelijk dat het uitspreken van de naam van de demon het ergste is dat je kunt doen, waarbij hij voorbeelden geeft van de andere twee vrouwen. Ablong merkt op dat de enige manier om de naam van de demon uit te spreken is tijdens een exorcisme.

Источник: http://paranormal-news.ru/news/po_slovam_svjashhennika_filmy_o_demonakh_sami_mogut_byt_istochnikami_oderzhimosti_demonami/2021-03-09-17554

Ik hou totaal niet van horror… ik had laatst enkele video’s van youtube hier neergezet waar ik later nog last van had zeg maar…
😮
Feels bad! Wie weet is het waar?

Foto is uit de film The Shining die ik doodeng vond maar ook wel goed… 😛 Lekker tegenstrijdig hé!?
Maar ik kijk ze eigenlijk nooit… oh ja en Mom oid… ook gezien.
Auw enzo.
En die goedkope versie paranormal oid?
Pfffff heb één gekeken,… met iets in de kast… nou ik heb de film uitgezet… niets voor mij 😛

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥