web analytics

Griezelige activiteit gefilmd in Haunted Hotel in Texas

Een griezelig stuk beeldmateriaal van een berucht spookhotel in Texas toont speelgoed dat schijnbaar vanzelf beweegt en een griezelige schaduwafwijking die door de kamer raast. Volgens een bericht in de lokale media is de video vorige week opgenomen door een beveiligingscamera in het Magnolia Hotel in de stad Seguin. Het etablissement, dat werd gebouwd in 1840, was de plaats van een bijzonder gruwelijk incident in 1874 waarbij een klein meisje werd vermoord door een bijlzwaaiende indringer. Er wordt aangenomen dat de geest van de jongere, Emma genaamd, in het hotel is gebleven en in de loop van de tijd haar aanwezigheid op verschillende manieren bekend heeft gemaakt.

In de vreemde scène die afgelopen weekend werd vastgelegd, vonden meerdere vreemde gebeurtenissen plaats in een kamer vol speelgoed. Eerst rolt een bal op onverklaarbare wijze over de vloer terwijl een paar ‘rem pods’ woedend flitsen. Van deze apparaten, die populair zijn bij paranormale onderzoekers, wordt gezegd dat ze alleen oplichten als ze ergens door worden aangeraakt. Terwijl dit gebeurt, kan een schimmige vorm kort de kamer binnenkomen voordat hij onder een tafel verdwijnt. En bij het verschijnen van de raadselachtige anomalie wappert een jurk op een nabijgelegen paspop alsof de lucht wordt verstoord.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, geloven de eigenaren van het hotel dat de vreemde gebeurtenissen in de video het resultaat zijn van de geesten van het gebouw die een bezoek brengen aan de site. “Dat is onze kinderkamer waar al onze kleine geesten graag spelen vanwege al het speelgoed”, legt mede-eigenaar Erin Ghedi uit, “dit was absoluut een lieve Emma, ​​want zij is degene die graag met de bal rolt.” De schaduwfiguur, ze theoretiseerde, is een aparte geest die bekend staat als ‘Mrs. Read’, die volgens de eigenaren de taak heeft om de spookachtige kinderen in het hotel in de gaten te houden. Wat vind je van de huiveringwekkende video? Deel je gedachten met ons op de Coast to Coast AM Facebook- pagina.

Lees ook:   Top 5 Engste video’s van het afgelopen jaar! KIJK NIET ALLEEN!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button