web analytics

Rare geheimen die u niet wist over Egyptische farao’s van de zes dynastieën

Elke ontdekking van een Egyptische tombe vult een ander ontbrekend stukje oude Egyptische geschiedenis aan. Maar een recente vondst zou wel eens een jackpot met farao-geheimen kunnen bevatten. Tot nu toe hebben vreemde dingen over het graf alleen maar geleid tot meer vragen dan antwoorden. Wat archeologen uiteindelijk ook ontdekken in deze duizenden jaar oude begraafplaats, het zal zeker licht werpen op een ongelooflijk interessante periode van Egypte. Maar om te begrijpen waarom de ontdekking zo belangrijk is, moet je begrijpen hoe en waar het werd ontdekt, en wie het lijkt te zijn in het graf. Vandaag leer je op Crunch de geschiedenis van de man die alle vuile geheimen had..wacht..de rare geheimen van de farao’s van de zes dynastie

Lees ook:   NIEUW: verbeterde afbeeldingen van de GROTE PIRAMIDE Queen's Chamber Northern Shaft

Gerelateerde artikelen

Back to top button