...

28 oktober 2021

 

Twee gigantische kristallen piramides ontdekt in het midden van de Bermudadriehoek

74d3d23eca07a874af67c67d38460f08 via Angel-Wings

Verhalen over de Bermudadriehoek (ook wel bekend als de Duivelsdriehoek), een regio in het westelijke deel van de Noord-Atlantische Oceaan waar naar wordt beweerd verschillende vliegtuigen en schepen onder mysterieuze omstandigheden zijn verdwenen, dateren uit de jaren vijftig.

En geruchten over een verleidelijke glazen piramide op de bodem van de oceaan gaan tenminste terug tot de jaren zestig, toen dr. Brown zei dat hij zo’n structuur vond tijdens het duiken in de Bahama’s, zoals beschreven in deze clip uit 1980 van In Search d E … het segment op de Bimini-muur (een rotsformatie onder water nabij North Bimini Island in de Bahama’s) Waar of niet waar ?! Dankzij geavanceerde technologie zoals de oceanograaf ontdekte Dr. Meyer Verlag twee gigantische piramides die drie keer zo groot waren als de Cheops-piramide in Egypte.

Deze piramides zijn gemaakt van een niet-identificeerbaar kristallijn materiaal en bevinden zich op een diepte van tweeduizend meter. Volgens Dr. Meyer kan deze ontdekking verband houden met de talloze mysterieuze verdwijningen rond de Bermudadriehoek. Meer informatie vermeldde dat de technologie die wordt gebruikt bij de constructie van de piramides nog onbekend en moeilijk voorstelbaar is.

Een van de vele theorieën met betrekking tot dit thema stelt dat de piramides op het vasteland werden gebouwd, alleen dat een krachtige ramp het landschap volledig veranderde, iets dat de huidige locatie van de piramides zou kunnen verklaren. Een andere theorie associeert deze piramides met de verloren stad Atlantis.

f2c8c2438969e43ed5601831cd9af8d9 via Angel-Wings

De grootte van de piramides, samen met hun gladde oppervlak en het materiaal waarmee ze zijn gebouwd, hebben de wetenschappers gedesoriënteerd en ze hopen dat verdere studie de zaken zal ophelderen. Het belangrijkste is echter dat de ontdekking van deze piramides de beweringen zou kunnen bevestigen die suggereren dat de piramides oorspronkelijk als energiebronnen zijn gemaakt.

Lees ook:   Bloedgroepen en Criminaliteit

Tegelijkertijd kunnen ze ook het bestaan ​​van niet alleen Atlantis bevestigen, maar ook van veel meer nog onbekende steden of zelfs verdwenen grote beschavingen. Video:

 

Edgar Cayce vertelde er ooit over, en zei dat er in Atlantis twee enorme kristallen die zijn gezonken, en zij zouden de oorzaak zijn van de vermissing van schepen en vliegtuigen die de Bermuda driehoek bereizen.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten