web analytics
...

Weerbeheersing door de illuminati

Weerbeheersing
7e8cda063e0610b8c3e23553e2c7d1c0 via Angel-Wings
“Sommigen houden zich bezig met een eco-type terrorisme waarbij ze het klimaat kunnen veranderen, aardbevingen kunnen veroorzaken, vulkanen op afstand door het gebruik van elektromagnetische golven.” Minister van Defensie william S. Cohen van de Verenigde Staten, april 1997
Het grootste doel van de Illuminati is om totale controle te krijgen over de hele wereldbevolking!

Daarom hebben ze miljarden dollars geïnvesteerd in dit doel. Ze hebben verschillende geheime projecten, waaronder geest, fysieke en economische controle over de wereld. Een van deze projecten vindt plaats op een militaire basis in de wildernis van Alaska, ten noordoosten van Anchorage, in de buurt van Gakona. Dit project draagt de officiële naam HighFrequency Active Auroral Research Program (HAARP). Volgens de officiële HAARP-website gaat dit project over wetenschappelijk onderzoek gericht op het bestuderen van de kwaliteiten en het gedrag van de ionosfeer. Bij dit onderzoek werd speciale nadruk gelegd op de toepassing van communicatie- en observatiesystemen voor civiele en defensieve doeleinden. 535 In de beschrijving van het octrooirecht werd echter een heel ander onderzoeksdoel geformuleerd: “Methode en apparatuur om de atmosfeer, ionosfeer en de machtssfeer regionaal te veranderen.”

Project HAARP neemt deel aan het plegen van enkele van de grootste misdaden tegen de menselijkheid ooit. Er is geen rechtvaardiging voor, zoals er ook geen rechtvaardiging is voor het ontwikkelen van atomaire en chemische of biologische wapens. De technische installatie in Alaska bestaat in principe uit verschillende functies. De meest interessante is het Ionosphere Research Instrument (een installatie die wordt gebruikt om de ionosfeer te veranderen).

Het Ionosphere Research Instrument, in jargon “Heater” genoemd, is de krachtigste hoogfrequente zender ooit gebouwd. De naam “Heater” verwijst naar de belangrijkste kwaliteit van de installatie; het straalt de ionosfeer uit met enorme elektrische ladingen die de bovenste laag verwarmen. Om deze laag te verwarmen wordt tien tot 100 miljard watt in de atmosfeer gepompt. 536 Vanwege deze elektrische ladingen kan kunstmatig noorderlicht (of aurora’s) onder bepaalde omstandigheden verschijnen. De krachtigste verwarming vindt plaats in de F-laag van de ionosfeer op een hoogte van 200 kilometer. De gedeeltelijke en specifieke absorptie van de elektrische lading zorgt ervoor dat een deel van deze lading terugkaatst naar de aarde in de vorm van Extreme Low Frequencies (ELF). Deze elektromagnetische golven dringen door alles wat bezield en levenloos is. Door deze golven en andere signalen uit te zenden, is de HAARP-installatie in staat om het bewustzijn van een groot deel van de wereldbevolking aanzienlijk te manipuleren. Enkele experimentele successen van HAARP zijn de mogelijkheid om: Verander de menselijke psyche Negatieve invloed op de gezondheid van individuen Verstoor het menselijk zenuwstelsel Kunstmatige verandering van de atmosfeer van de aarde Er is ook de mogelijkheid om de lucht binnen te dringen, via chemtrailing, met behulp van ionosferische lenzen en spiegels, samen met zaken als giftige bariumcomponenten die communicatie, elektriciteit en elektronische apparaten in geselecteerde gebieden verstoren of uitschakelen. De experimenten van HAARP-projecten hebben ook invloed op de migratie van dieren. Veel dolfijnen, walvissen, zeeleeuwen en andere zoogdieren zijn de afgelopen jaren gestorven. Natuurlijk is de ware oorzaak van deze massale sterfgevallen niet een gevolg van desoriëntatie of vervuiling van de zeeën.

Deze zeezoogdieren hebben een perfect sonarsysteem dat werd verstoord door HAARP! Het is bekend dat het HAARP-project ook functioneert als een bewaker, een soort wereldwijde radar. Samen met dit project ontwikkelden ze ook nieuwe massavernietigingswapens. Deze wapens hebben dezelfde kracht als een atoombom, maar veroorzaken geen radioactiviteit. De HAARP installatie is het krachtigste wapen dat de Illuminati hebben. HAARP is niet alleen ontwikkeld om te helpen bij de manipulatie van de mens
bewustzijn, de gereguleerde inductie van pathogenen en de veranderingen van geofysica en ecologische systemen, maar ook voor de wereldwijde controle van het klimaat. Bij het denken over de opwarming van onze planeet moet men vooral rekening houden met de geheime experimenten van onze onzichtbare elite. Natuurlijk zal niemand er ooit aan denken om HAARP de schuld te geven van de huidige veranderingen in het klimaat; de waarheid is echter dat met HAARP de bovenste laag van de atmosfeer kunstmatig kan worden beïnvloed. HAARP kan: Verander de ruimte energetisch Verplaats of blokkeer straalstromen, waardoor het weer van hele gebieden verandert. Laad breuklijnen kunstmatig op, waardoor aardbevingen ontstaan. Wanneer zich ergens ter wereld een natuurramp voordoet, moeten we onszelf deze specifieke vraag stellen: “Was de ramp natuurlijk of kunstmatig veroorzaakt?” HAARP verandert de noordelijke straalstroom in zuidelijke richting. Deze straalstroom is een constante wervelwind in de bovenste lagen van de atmosfeer die rond de Noordpool zou moeten cirkelen. De stroom heeft een hoge elektrische lading en is daarmee de grootste bewegende antenne ter wereld die het elektromagnetische netwerk rond de aarde definieert. In de afgelopen jaren werd opgemerkt dat de straalstroom zich herhaaldelijk van zijn normale positie in het noorden naar het zuiden verplaatste. Het resultaat van deze verschuivingen zijn natuurrampen.

Sinds haarp in 1994 van start ging, is er wereldwijd een ongekende keten van natuurrampen geweest. Zware aardbevingen, vaak voorkomende orkanen en plotselinge extreme veranderingen in de weersomstandigheden vonden allemaal plaats in een korte tijdspanne. Als we denken aan klimaatrampen als de ‘Tsunami’, ‘Katrina’, ‘Rita’ en ‘Wilma’ bestaat er niet zoiets als toeval. Meteorologen onderzoeken de zaak echter niet. HAARP kan lokale verstoringen veroorzaken door de atmosfeer te manipuleren, waardoor verstoringen ontstaan die nooit door natuurlijke weerpatronen kunnen zijn veroorzaakt. Een kenmerkend neveneffect van dezelfde manipulaties is dat ze fysieke en psychosomatische symptomen bij mensen kunnen veroorzaken. Sterke gevoelens van onbehagen en angst, gastro-intestinale problemen, hoofdpijn, migraine, geïrriteerde ogen en gevoelens van depressie zijn typische symptomen van dergelijke manipulaties.


We horen dat het een wetenschappelijk feit is dat onze planeet opwarmt. Al Gore reist de wereld rond en houdt ons voor de gek door te geloven dat onze planeet binnenkort zal vergaan. Steekpenningen door de elitaire denktank American Enterprise Institute (AEI) zorgen ervoor dat economen en wetenschappers hun mond houden. 537 Er zijn nauwelijks wetenschappers onder de leden van het klimaatpanel van de Verenigde Naties. Bekende wetenschappers zijn meestal afhankelijk van de elite achter de Nieuwe Wereld Orde en worden royaal beloond voor het zeggen van de dingen die de Illuminati willen dat we horen, waardoor de waarheid nooit wordt onthuld. Het Space and Science Research Center (SSRC) in Orlando, Florida, is het toonaangevende onafhankelijke onderzoekscentrum in de Verenigde Staten, en mogelijk wereldwijd, dat zich richt op klimaatverandering.

Enkele van ‘s werelds slimste wetenschappers, ook experts in zonnefysica en klimaatverandering, werken voor de SSRC. Een persbericht van SSRC bevestigde recente aankondigingen van NASA dat er historische en belangrijke veranderingen plaatsvinden op het oppervlak van de zon die de volgende klimaatverandering zullen teweegbrengen. Er komt een klimaatverandering aan die een langere periode van diepe kou op de planeet zal brengen! We hebben nog maar een paar jaar om ons voor te bereiden voordat twintig tot dertig jaar van blijvende en mogelijk gevaarlijke koude temperaturen aankomen. Gezien het belang van de volgende klimaatverandering, werd directeur van de SSRC John Casey gevraagd of de regering op de hoogte is gesteld: “Ja, zodra ons onderzoek deze zonnecycli en de voorspelling van het komende koude tijdperk met de volgende klimaatverandering onthulde, bracht ik alle belangrijke kantoren in de regering-Bush op de hoogte, inclusief beide partijen in de wetenschappelijke commissies van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden, evenals de meeste media van de natie.

Helaas, vanwege de intensiteit van de berichtgeving over het Intergouvernementeel Panel van de Verenigde Naties over klimaatverandering (IPCC) en de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde in 2007, wordt het volledige verhaal over klimaatverandering erg traag verteld. Deze veranderingen in de zon zijn begonnen. Ze zijn niet te stoppen. Nu het woord eindelijk begint te komen over de volgende klimaatverandering, hebben we hopelijk tijd om ons voor te bereiden. We zullen ons best doen om het woord te verspreiden, samen met NASA en anderen die kunnen zien wat er staat te gaan plaatsvinden
voor het klimaat van de aarde. Binnenkort denk ik dat dit erkend zal worden als het belangrijkste klimaatverhaal van deze eeuw.” 538

Ons wordt niet verteld dat de polen niet smelten en dat de temperatuur op Antarctica blijft dalen. Dat warme regio’s, zoals Miami, te maken hebben met sneeuw en extreme kou langs de Golfkust wordt buiten het nieuws gehouden. Een scenario van onheil wordt verzonnen om ons angstaanjagend en onwetend te maken. In werkelijkheid zijn deze klimaatveranderingen het gevolg van de HAARP-installaties die met hun gigantische antennes de ionosfeer verwarmen. Ook de oorzaak van de monstergolven op de Noordzee en de ongekende voorjaarshittegolf van 2007 (vijfendertig graden). Celsius) in Moskou, en sneeuw in Rio de Janeiro kan worden teruggefloten naar HAARP. 539 Waarom wil onze heersende elite het weer beheersen? Het HAARP-project gaat onder andere over het creëren van weermodificatietechnieken die stormen, orkanen en aardbevingen veroorzaken om militaire doelen te bereiken.

540 Militaire documenten spreken over de intentie om de ionosfeer te gebruiken voor defensiedoeleinden. Op 26 januari 2007 verscheen in enkele kranten een klein artikel over het Amerikaanse leger dat “glazige vorst” wilde inzetten tegen vijandelijke voertuigen. Volgens de Nederlandse krant Spits van 26 januari 2007 heeft het Darpa Research Center van het Amerikaanse ministerie van Defensie een chemische vorm van glazuurvorst ontwikkeld die specifiek kan worden gebruikt in droge en warme regio’s, zoals de regio’s van Irak en Afghanistan. Over de banden en schoenen van Defensie zouden antisliplagen worden aangebracht om te voorkomen dat ze over het ijs glijden. Een chemische vorm van glazuur? We moeten aannemen dat de bron van deze chemische stof terug te voeren is op het HAARP-project. Met behulp van HAARP is er enige tijd geleden regen ontstaan in India en sneeuw, glazige vorst en dikke lagen ijs in Jordanië en Irak. Weeroorlogvoering, namelijk het manipuleren van weerpatronen voor militair gebruik is nog nooit eerder genoemd. Amerikaanse militaire documenten beweren echter dat het belangrijkste doel van HAARP is om “de ionosfeer te exploiteren voor doeleinden van het ministerie van Defensie”. De Canadese professor en econoom Michel Chossudovsky beweert:

“Weermanipulatie is het preventieve wapen bij uitstek. Het kan gericht zijn tegen vijandelijke landen of zelfs “bevriende naties”, zonder hun medeweten. Weeroorlogvoering is een heimelijke vorm van preventieve oorlog. De manipulatie van het klimaat kan worden gebruikt om de economie, het ecosysteem en de landbouw van een vijand (bijvoorbeeld Noord-Korea of Cuba) te destabiliseren. Onnodig te zeggen dat het een ravage kan aanrichten op de financiële en grondstoffenmarkten en mogelijk kan worden gebruikt als een instrument van “handel met voorkennis” voor financieel gewin. Het heeft het vermogen om de instellingen van een land te destabiliseren.

Tegelijkertijd creëert de verstoring in de landbouw een grotere afhankelijkheid van voedselhulp en geïmporteerde graanbestanddelen uit de VS en andere westerse landen. 541 In Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 of August 1996 kunnen we lezen: “In de Verenigde Staten zal weersverandering waarschijnlijk een onderdeel worden van het nationale veiligheidsbeleid met zowel binnenlandse als internationale toepassingen. Onze regering zal een dergelijk beleid voeren, afhankelijk van haar belangen, op verschillende niveaus. Deze niveaus kunnen unilaterale acties omvatten, deelname aan een veiligheidskader zoals de NAVO, lidmaatschap van een internationale organisatie zoals de Verenigde Naties of deelname aan een coalitie. Ervan uitgaande dat in 2025 onze nationale veiligheidsstrategie weersverandering omvat, zal het gebruik ervan in onze nationale militaire strategie vanzelf volgen.

Naast de aanzienlijke voordelen die een operationeel vermogen zou bieden, is een andere motivatie om weersverandering na te streven, potentiële tegenstanders af te schrikken en tegen te gaan. In dit artikel laten we zien dat een juiste toepassing van weersmodificatie kan zorgen voor dominantie in de gevechtsruimte in een mate die nooit eerder was gedacht. In de toekomst zullen dergelijke operaties de superioriteit in de lucht en de ruimte verbeteren en nieuwe opties bieden voor het vormgeven van de gevechtsruimte en het bewustzijn van de gevechtsruimte. De technologie is er, wachtend op ons om alles samen te brengen; in 2025 kunnen we het weer in eigen hand nemen.” 542 Inmiddels is het niet alleen de HAARP-installatie in Alaska die de ionosfeer opwarmt. Gigantische zenders zijn nu op bijna elk continent te vinden. De algemene term voor deze installaties is EISKAT.

Deze installaties zijn met elkaar verbonden en kunnen het direct voor elkaar overnemen als een van hen uitvalt. Bovendien heeft elke installatie zijn eigen stroomvoorziening en is dus volledig onafhankelijk.

Lees ook:   Niks klopt meer : Jensen

Uit het boek:

The 13 Satanic Bloodlines – Paving the Road to Hell (QUADRILOGY)

Het einde van individuele keuze is nabij – Wereldwijd kwaad en ellende – De antichrist – Redding

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button