web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Gideon richt zich tot Nederlanders

Met een bezwaard hart richt ik me tot jullie allemaal.

Vandaag, met nog slechts enkele maanden tot de verkiezingen, ben ik onderwerp geworden van politieke vervolging. Het OM legt me opruiing ten laste. De aanklacht draait om uit de context getrokken uitspraken die een jaar geleden zijn gedaan.

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet uit te leggen dat de uiterst dubieuze timing van deze vervolging niet op toeval berust.

De beschuldigingen zijn bedoeld om mij en Forum voor Democratie te schaden, precies nu we ons voorbereiden op onze cruciale verkiezingscampagne.

Het starten van een juridische procedure is een veelgebruikte truc om vernieuwingsbewegingen te dwarsbomen, de stem van het volk te onderdrukken en de democratie nog verder te verzwakken. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit doorzien.

Het is duidelijk dat we te maken hebben met een overheid die bereid is tot het uiterste te gaan om ons te stoppen. Maar neem van mij aan: als jullie volksvertegenwoordiger kán en zál ik niet zwijgen. Ik zal nooit zwichten voor de druk. Ik zal de waarheid blijven spreken en de krachten van politieke manipulatie en machtsmisbruik weerstaan. Maar om dat vol te houden, heb ik jullie steun nodig – nu harder dan ooit tevoren.

Lees ook eens:  Siamese tweeling gescheiden

Op 22 november hebben we de kans om een heel krachtig signaal af te geven. Via de stembus kunnen we duidelijk maken dat de vervolging van politieke oppositie in Nederland niet wordt getolereerd. We gaan, als het aan mij ligt, massaal kiezen voor verandering.

Tegenover de afbraak van onze democratie door het kartel, waar deze aanklacht een zoveelste voorbeeld van is, plaatst Forum voor Democratie een programma van hoop en herstel. Een plan om Nederland de vrije en democratische toekomst te bieden die het verdient. En er is niets wat mij ervan kan weerhouden om me hier vol voor te blijven inzetten!

Ik hoop ook dat mensen wakker zijn en of worden en dat dit gewoonweg niet kan.
Zeker niet in ons land!
Er is censuur gaande.
Hoe absurd wil je het hebben en we moeten dezelfde mening hebben als die zij ons opdringen!?
Vind je dat normaal? Ik niet.
Denk goed na op wie je gaat stemmen straks!
Dat gaat niet eens meer over onze toekomst maar ook over die van onze kinderen en nageslacht.
Probeer eens na te denken over het nieuws en wie ze onderuit haalden, van Pim Fortuyn tot Trump en Wilders en nu Gideon… allemaal mensen die de waarheid spraken en geen boodschap hadden aan de mensen die wilden rulen.
Mensen die gaan voor eerlijkheid.
De waarheid.

Lees ook eens:  Artsen voor geïnformeerde toestemming zeggen dat het sterftecijfer bij infectie van COVID-19 0,26 procent is

Denk zelf goed na en laat je niets opleggen door de media.
Er bestaan echt mensen die alles geloven wat ze hen vertellen op de televisie…
Tel lie vision…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥