20 januari 2022

 

Wuhan gaat gebukt onder vreselijk weer

Op 14 mei om 20.39 uur werden de districten Caidian en Jingkai van Wuhan, provincie Hubei, getroffen door een tornado van categorie 9 met windsnelheden tot 23,9 meter per seconde, vergezeld van hagel, waardoor huizen gedeeltelijk werden beschadigd, bomen worden gebroken, en verschillende schuren instorten. Op de 15e om 15.00 uur waren er in Wuhan minstens 8 doden en 280 gewonden. 27 huizen stortten in en 130 huizen werden beschadigd, waarbij ongeveer 38.000 mensen werden getroffen. De verwoeste stad Wuhan stond wereldwijd bekend als de locatie van de oorspronkelijke COVID-19-uitbraak.

Als gevolg van de dekmantel door de communistische leiders aan het begin van de epidemie en de vermaning van de eerste klokkenluider Dr. Li Wenliang, werden de mensen van Wuhan de eerste slachtoffers van de epidemie en stierf Li Wenliang op 34-jarige leeftijd als gevolg van het virus. Daten, het werkelijke aantal sterfgevallen in Wuhan als gevolg van COVID-19 is nog steeds een raadsel. De doofpot van de Chinese Communistische Partij zorgde er ook voor dat de epidemie zich wereldwijd verspreidde, met als resultaat de dood van 3,39 miljoen mensen.

In de nacht van 14 mei werd Suzhou City, in de provincie Jiangsu, ook getroffen door een tornado. Gedurende die tijd waren er ook zware onweersbuien, zware neerslag, wind van niveau 8-11 en kleine hagel. Hierdoor zijn veel huizen en elektriciteitsvoorzieningen vernield. Op 14 mei vonden ook overstromingen plaats in de provincie Wuxi in Chongqing. De scène zorgde ervoor dat mensen zich de overstroming in Chongqing vorig jaar herinnerden. Gedurende die tijd waren er ook zware onweersbuien, zware neerslag, wind van niveau 8-11 en kleine hagel.

Lees ook:   🔥 Turkije brandt met hellevuur! 📣 Evacuatie in Istanbul, Antalya en Marmaris! (DEW?)

Hierdoor zijn veel huizen en elektriciteitsvoorzieningen vernield. Op 14 mei vonden ook overstromingen plaats in de provincie Wuxi in Chongqing. De scène zorgde ervoor dat mensen zich de overstroming in Chongqing vorig jaar herinnerden. Gedurende die tijd waren er ook zware onweersbuien, zware neerslag, wind van niveau 8-11 en kleine hagel. Hierdoor zijn veel huizen en elektriciteitsvoorzieningen vernield. Op 14 mei vonden ook overstromingen plaats in de provincie Wuxi in Chongqing. De scène zorgde ervoor dat mensen zich de overstroming in Chongqing vorig jaar herinnerden.

 

(Biden: Oh ja we moeten nog wraak nemen voor dat ene virus toch?
Hoe heet dat ook alweer ehm, oh ja the fluuw the fluuwwwwwwwww, en hij stuurt allemaal stormveroorzakende chemtrails naar Wuhan en begint dan te spelen op zijn  HAARP antennekes. PRinGGGGGG, PRiiiieeee-InG) )

Gerelateerde berichten