20 januari 2022

 

411 Onverklaarbare vermiste personen in nationale parken

Het fenomeen “Missing 411” verwijst naar clusters van onverklaarde verdwijningen in nationale bossen en parken in heel Noord-Amerika. – David Paulides is een voormalig rechercheur bij de politie die deze trend in gevallen van vermiste personen voor het eerst herkende en populair maakte.

Tot op heden blijft hij deze vreemde gebeurtenissen documenteren en erover spreken. – Veel van de gevallen van vermiste personen worden in verband gebracht met mysterieuze kenmerken, niet-gespecificeerde oorzaken of bovennatuurlijke gebeurtenissen. – Is er een gemeenschappelijke oorzaak achter deze verschijnselen? Is er iets paranormaals of buitenaards bij betrokken? Of is het fenomeen “Missing 411” gewoon een verzinsel van onze verbeelding?

Lees ook:   Drieling meisjes hebben een gesprek met een ongeziene figuur

Gerelateerde berichten