web analytics
...

Zei Dat Greys Toekomstige Mensen Zijn In Kwetsbare Lichamen Die Niet Kunnen Bevallen

Alien Contactee Nadira Duran Zei Dat Greys Toekomstige Mensen Zijn In Kwetsbare Lichamen Die Niet Kunnen Bevallen

(Apart ik heb dit jaren geleden ook al enkele malen gezegd dat, dat onze nazaten zijn!)

Er zijn tientallen buitenaardse contactpersonen die beweren dat ze ofwel de ruimteschepen van de buitenaardsen hebben bezocht of fysiek en mentaal door buitenaardse wezens zijn benaderd. Maar het verhaal van Nadira Duran uit Californië begon al vóór haar geboorte. Ze is ook bekend onder haar spirituele naam, Azi-Azon, wat simpelweg ‘oud’ betekent. Ze noemde zichzelf in feite een spiritueel medium (of een kanaal), die hier is om de boodschap van hogere wezens (Grays & Angels) over te brengen om mensen te redden van zelfvernietiging. Bovendien staat ze bekend om haar genezingen, het gebruik van Tarot, handlijnkunde, het geven van lessen en lezingen.

Voordat ze werd geboren, had een enorm wit licht haar ouders bezocht en hen geïnstrueerd hoe ze haar moesten opvoeden. Ze kregen te horen dat hemelse wezens hun dochter spirituele kennis zouden geven om mensen te genezen. Toen ze werd geboren, was haar gezicht bedekt met twee sluiers (normaal is er een die zelden voorkomt bij minder dan 1 op 80.000 geboorten), en nadat de verpleegster het had verwijderd, zag ze haar huid gloeien en noemde het een ‘magische huid’.

Afbeeldingsresultaat voor Nadira Duran
Nadira Duran

In die tijd woonden haar ouders in een woestijn in Californië, en veel mensen wilden haar magische huid zien die tien dagen aanhield, maar haar ouders waren erg beschermend, dus verlieten ze de plek en gingen naar het huis van haar grootvader in Oregon. Nadira woonde daar tussen de boeren en houthakkers en ging vaak samen met haar jongere broer de plek verkennen. Ze zei dat ze vaak was bezocht door een niet erg lange ET (die ze de ‘kattenman’ noemde) toen ze nog maar vijf of zes was. Maar het kwam alleen in de zomer, niet in andere seizoenen.

“Ik was klein voor mijn leeftijd en hij had een rond gezicht. Hij had gekrulde ogen heel klein, net als kleine spleten die opkrullen, oh hij had een gelige huid die ruw en hobbelig was, weet je hoe je kippenvel krijgt. Dit is hoe zijn huid was en toen had hij grote gele vlekken en vanaf hier had hij deze wilde haren waarvan ik dacht dat het haren waren, ze hadden een soort voelsprieten kunnen zijn of zoiets, maar in gedachten heb ik hem altijd een kat genoemd man, ‘zei Nadira.

Lees ook:   Negatieve bloedgroepen en eigenschappen

f1a4bec76dd5aff0235ae939721556c5 via Angel-Wings

Ze had veel gesprekken met deze ET , en hij deelde zeer geavanceerde informatie met Nadira die alleen aan de toekomstige generatie kon worden onthuld. Ze leerde spiritualiteit onder het toeziend oog van de aartsengelen Micheal, Gabriël, Raphael, Sunder Singh, enz. Ze accepteerde dat ze in haar eentje geen macht had, en wat ze ook kreeg, werd geleerd door de geesten die ze toepaste bij genezingen. Bovendien doet ze channelings.

Nadira had een interessant incident in haar leven toen ze in de twintig was en met haar vriendin Mary op zakenreis naar San Francisco ging. Bij het terugkeren kwamen ze per ongeluk op de verkeerde weg terecht. Mary merkte dat ze op weg waren naar de Golden Gate Bridge die niet op hun pad lag. Ze voelden zich onder hypnose van iets. De nacht was helder, maar de brug was bedekt met een dikke mist en er waren geen mensen op de brug.

7ca2a0c66f6f75e9b14a7b509afe07d6 via Angel-Wings

Mary deed zijn best om de auto te versnellen, maar het ging niet snel. Toen keek Nadira uit het raam en bevond zich boven de brug. De reactie van haar vriendin was eerder positief dan geschokt. Dat was het, ze herinnerde zich alleen het deel van het omhoogbrengen, maar zag geen schip of licht. Vervolgens werden ze ergens in de buurt van een hotel geparkeerd en zaten ze tot de volgende ochtend lang in een auto. Wat ze hadden gezien, was eigenlijk een “verloren tijd”. Ze hadden geen idee wat er was gebeurd, maar ze verloren ongeveer 13 uur.

Nadira wist al dat ze waren ontvoerd door de aliens, maar wilde niet dat haar vriendin hiervan op de hoogte was. Op de een of andere manier hypnoseerde Mary’s vriend haar en schokkend herinnerde ze zich alles wat er in die verloren uren was gebeurd.

Hoe dan ook, ze hebben het er allebei nooit over gehad, en jaren later, halverwege de jaren tachtig, ging Nadira voor een laparoscopie. Haar testen waren normaal, alles was in orde maar haar galblaas en een rib ontbraken. Interessant genoeg dacht ze dat het een vergissing was, omdat ze nog nooit een operatie had ondergaan en er geen merkteken op haar buik zit. Later herinnerde ze zich haar ontvoering in de jaren 70 en ontdekte toen dat een gevorderde ET-technicus haar galblaas voor goedheid had verwijderd. Bovendien ontmoette ze een alien op het schip, die ze de ‘commandant’ noemde.

Lees ook:   Reuzenvinger gevonden in Egypte: bewijs van de Nephilim?

De commandant vertelde haar dat ze speciaal was, niet zoals anderen. Het schip had panelen met symbolen zoals oude talen, en elk symbool vertegenwoordigde verschillende universums. De commandant nam haar mee op een ritje naar een universum waar ze een paars-roze planeet met wezens erop zag. Ze waren kleiner van formaat maar hadden geen vlees op hun lichaam. Toen keerde ze terug naar de plek waar ze begonnen waren.

Nadira had veel contacten met de commandant die eigenlijk een vrouwelijke grijze alien was in een speciale bodysuit en gezichtsmasker. De alien vertelde haar dat hun lichamen erg kwetsbaar waren en dat elke kiem of bacterie van haar hen kon doden. Hun ras had een zeer zwak immuunsysteem, ze hadden het vermogen om te bevallen verloren, hun vrouwen konden niet zwanger worden en waren in de minderheid dan de mannen. Dus om haar (grijze) ras te versterken, hadden ze zich met mensen vermengd.

 

Verrassend genoeg vertelde de commandant haar dat ze eigenlijk van de aarde kwamen en vanuit de toekomst door de tijd waren gereisd om haar te vinden via genetische codes. De grijze vertelde haar over een grote ramp die in de toekomst zou komen, en dat de “New World Order” de mensheid zou vernietigen. Nadira zag een scène van 9/11 en verschillende rellen die in de toekomst zouden gebeuren door tijdreizen. De grijze alien vertelde haar dat er mensen waren die mensen tot slaaf wilden maken. Hun grootste doel was alleen om een ​​oorlog te beginnen en geld te verdienen. Die mensen waren geen wereldleiders of presidenten.

De commandant zei: “Degenen die vandaag aan de macht zijn op uw aarde, regeren u door angst. Degenen die aan de macht zijn, zijn niet degenen die de koningen en de presidenten zijn. Er zijn een paar die aan de macht zijn, dit zijn degenen die de Nieuwe Wereldorde willen, dit zijn degenen die de mensen op aarde tot slaaf willen maken. Dit zijn degenen die de ondergang van de aarde zullen zijn omdat ze oorlogsstokers zijn. Dit zijn degenen die geld willen verdienen omdat geld hun God is. ”

Nadira zei dat haar belangrijkste doel op aarde is om mensen te informeren over oneindige liefde, wat hun enige kans is om te overleven, anders zouden ze eindigen als de Grijzen. Vanuit haar kennis die ze heeft gekregen van geesten en de Cat Man, wil ze mensen helpen vrede te hebben.

Referenties:

ba61fe8874b95d8f464ab4b996bc8924 via Angel-Wings

BRON

d133de1d28cba433c2768c6b01b8b43d via Angel-Wings

91b329dd69033dd0429fb512a8ea115d via Angel-Wings

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button