16 januari 2021

 

Is Lucifer dezelfde entiteit als de Enki van de Anunnaki?

Is Lucifer dezelfde entiteit als de Enki van de Anunnaki?

Is Lucifer dezelfde entiteit als de Enki van de Anunnaki?

Lucifer belichaamt humanitaire goedheid en verlichting.
Alle andere karakteriseringen van Lucifer zijn godslastering en onnauwkeurig.

In de freudiaanse zin is Lucifer het Zelf dat rebelleert tegen het Super Ego – het psychische vermogen analoog aan het beoordelen en veroordelen van ‘vaderfiguur’, zowel intern als extern – omwille van het versterken van het Ego-ideaal – het psychische vermogen analoog aan de beloning en welwillende ‘moederfiguur’.
Simpel gezegd is Lucifer het Zelf dat ervoor kiest om te worden geregeerd door Liefde in plaats van Angst.

Daarom is het Luciferiaanse bewustzijn verbonden met de ‘vrouwelijke’ rechterhersenhelft. Of het nu wordt weergegeven door het Yin van de Yin / Yang, de Kelk van de Kelk / Blade, of de Geest van Napoleons Geest / Zwaard.

“Er zijn slechts twee krachten in de wereld, het zwaard en de geest. Op de lange termijn zal het zwaard altijd worden overwonnen door de geest. ”
~ Napoleon Bonaparte

Natuurlijk zijn er vele andere voorstellingen van deze twee eeuwige polariteiten die in alle zaken bestaan.

In de Sumerische verhalen is Lucifer evenredig met Enki , de schepper van de mensheid. Terwijl hij veel tegenstand ondervindt van zijn kwaadwillende broer Enlil, die representatief is voor het patriarchale bewustzijn van de linkerhersenhelft, redt Enki de mensheid in de tuin, kleedt ze nadat Enlil hen verdrijft en redt de mensheid van de zondvloed waarmee Enlil de mensheid probeerde te vernietigen.

De God van het Oude Testament is een samengesteld karakter dat wordt gevormd door deze twee krachten te combineren.

Goed en kwaad moeten bestaan ​​in een met elkaar verbonden pakket. De ene wordt bepaald door het bestaan ​​van de andere.

“Licht en duisternis, leven en dood, rechts en links, zijn broers van elkaar. Ze zijn onafscheidelijk. Daarom zijn noch het goede goed, noch het kwade kwaad, noch het leven, noch de dood, de dood. Om deze reden zal iedereen oplossen in zijn oorspronkelijke aard. Maar zij die verheven zijn boven de wereld zijn onlosmakelijk, eeuwig. ‘
~ Het evangelie van Phillip

Zoals Albert Pike opmerkt:

“Ja, Lucifer is God, en helaas is Adonay ook God. Want de eeuwige wet is dat er geen licht is zonder schaduw, geen schoonheid zonder lelijkheid, geen wit zonder zwart, want het absolute kan alleen bestaan ​​als twee goden: duisternis is noodzakelijk om te dienen als zijn folie als het voetstuk noodzakelijk is voor de standbeeld, en de rem naar de locomotief. . . ”De leer van het satanisme is een ketterij; en de ware en zuivere filosofische religie is het geloof in Lucifer, de gelijke van Adonay; maar Lucifer, God van het Licht en God van het Goede, worstelt voor de mensheid tegen Adonay, de God van duisternis en kwaad. ”
AC De La Rive, La Femme et l’enfant dans la Franc-Maconnerie Universelle, p. 588; Lady Queenborough, Occult Theocracy pp. 220-221. ”

Daarom zal een tijdperk van Lucifer een tijdperk van verlichting zijn. Enki, en daarom Lucifer, (=Jezus) is ingesteld om zijn rechtmatige bekendheid terug te winnen in het Aquariustijdperk dat nu aan het aanbreken is. Tirannie zal worden vervangen door humanitaire bezorgdheid, en zorgen van de linkerhersenhelft – zoals financiën – zullen ondergeschikt zijn aan menselijke behoeften. De Enlilite-krachten die zo lang hebben geregeerd, zullen tegen deze doelen zijn, maar ze zijn niet opgewassen tegen de ernst van het lot.

Lees ook:   Blue Beam project ufo en Jezus

De nieuwe slang van creatief bewustzijn past niet in de oude huid van bestaande instellingen.
Aanroep aan Enki die Ea is die Lucifer is:

“Heer die het zaad van de mensheid heeft voortgebracht, die een goede bestemming voor hen schept, die hen de juiste praktijken leert! Hij maakt augustus en waardige riten verspreiden zich echt als gras. Hij wijst de scepten toe, verdeelt de loyale kronen en kondigt hun verheven namen aan. ‘

https://in5d.com/is-lucifer-the-same-entity-as-the-anunnakis-enki/

Gerelateerde berichten