SHOCKING!! NASA ADMITS: VOYAGER HAS BEEN HACKED BY ALIENS! 2016

NASA GEEFT TOE: IEMAND HEEFT De CONTROLE OVER SPACE PROBE VOYAGER 2 EN VERZOND GEGEVENS IN EEN ONBEKENDE TAAL

NASA is gebleken dat een merkwaardig incident in 2010 harde bewijzen dat een uitheemse soorten is een poging om de communicatie banden met de mensheid te maken zou kunnen zijn. In 2010, Voyager 2 werd de eerste ruimtevaartuig aangedreven door de mens aan het bekende zonnestelsel te verlaten.

Volgens NASA expert Kevin Baines, op het moment dat het vaartuig ingevoerde interstellaire ruimte, werd de communicatie naar het basisstation op aarde in een taal die totaal onbegrijpelijk voor wetenschappers die het kregen was. NASA RUIMTEVAARTUIG GEKAAPT DOOR ALIENS?

Baines zei dat het team onmiddellijk aangenomen dat het ruimtevaartuig was defect in een of andere manier en is overgegaan tot een volledige evaluatie van de systemen draaien. Zij konden echter niets mis mee, behalve dat ene component in de binaire code systeem was veranderd van 0 tot 1.

Na het uitvoeren van nader onderzoek vinden, werden ze achter met geen alternatieve verklaring, behalve dat iets of iemand had tijdelijk onder controle van het ruimteschip genomen . De minute wijziging in de binaire code gesuggereerd dat iets of iemand met opzet geprobeerd om aspecten van de Voyager 2 het computersysteem gewijzigd.

Dit stelde het team op de grond dat het ruimtevaartuig was tijdelijk overgenomen door de computer hackers genomen. Zij hebben echter niet dat het waarschijnlijk is dat de hackers waren van aardse oorsprong omdat ze niet in staat om contact met de sonde te maken op zo’n enorme afstand zou zijn geweest.

Het kostte de experts van NASA drie weken in staat zijn om de controle over het computersysteem van de ruimtevaartuig bevestigen en te corrigeren het tijdperk. Officieel heeft de NASA toegegeven dat ze hebben absoluut geen idee over wie of wat had kunnen nemen tijdelijk de controle over Voyager 2 en stuurde de onbegrijpelijke boodschap aan hun team op de grond. Echter, heeft de Duitse wetenschapper Hartwig Hausdorff niet zo terughoudend in het openbaren van wat hij denkt dat er achter het incident geweest – hij is ervan overtuigd dat het bericht is verzonden door een uitheemse soorten. READ MORE: http://www.disclose.tv/news/nasa_admits_someone_took_control_over_space_probe_voyager_2__and_sent_data_in_an_unknown_language/136270

Gerelateerde Berichten