web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Skype en nieuwe regels dus doei!

Belangrijk: nieuwe Microsoft-servicesovereenkomst en -privacyverklaring voor Skype

Ik zou zeggen, doei skype! Je was lelijk en je blijft lelijk…wat moeten we met skype?
Geef msn terug…dat was leuker! Maar dan nog, als je niet meewerkt mag je skype niet meer gebruiken? LOL

Nou goed men heeft nieuwe regeltjes en als je die niet accepteerd mag je skype niet meer gebruiken!
LOL Omgekeerde psychologie noem ik zoiets dus…
Je zou er maar in trappen!? Oei als ik geen Ja klik dan mag ik niet meer op skype…god wat vreselijk!
🙂 Echt niet,… ik gebruik het zga niet… Lelijk te modern en saai uiterlijk…

Toen Microsoft in 2011 Skype overnam (helaas), combineerden we onze communicatietechnologieën om je nog dichter bij vrienden, familie en collega’s (Ja je en kon men meegluren wie dat allemaal waren natuurlijk wat zijn ze lief!) te brengen. Als je net als miljoenen anderen (KIJK aan meerderen, miljoenen zelfs dus? Maak je niet druk…doen!) meerdere services van Microsoft gebruikt (bijvoorbeeld Outlook.com voor e-mail, Bing, Xbox, Office 365, etc.), maken we het leven voor iedereen een stukje aangenamer. Hoe? De meeste consumentenservices van Microsoft worden binnenkort samengebracht onder één Microsoft-servicesovereenkomst en een overkoepelende Microsoft-privacyverklaring. (Sure)

De huidige gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van Skype worden vanaf 1 augustus 2015 vervangen door de nieuwe Microsoft-servicesverklaring en de Microsoft-privacyverklaring.

Wordt er iets van jou verwacht? Dit zijn belangrijke documenten en we raden je aan om ze door te lezen via de koppelingen onder in deze e-mail. Als je Skype na 1 augustus 2015 gebruikt, ga je akkoord met deze bijgewerkte voorwaarden. Als je hier niet mee akkoord gaat, mag je Skype niet meer gebruiken of moet je je abonnement opzeggen vóór de bovengenoemde datum. Als je ouder of voogd bent, ben je verantwoordelijk voor het gebruik van Skype door je kind. Hieronder vallen ook aankopen.
De belangrijkste punten:

Lees ook:   De haat richting mensen die tegen zijn?

Eenvoud
Veel van onze klanten gebruiken meer dan één Microsoft-service en zijn akkoord gegaan met meerdere gebruiksrechtovereenkomsten en privacyverklaringen. We willen het ze gemakkelijker maken om meerdere services te gebruiken en hebben deze documenten daarom samengebracht in één servicesovereenkomst en een overkoepelende privacyverklaring. Deze zijn van toepassing op het grootste deel van onze consumentenservices.

Privacy
We hechten nog net zo veel belang aan je privacy. We blijven je gegevens onverminderd beschermen, 😉  zijn duidelijk over hoe we deze gebruiken en geven jou de controle. We gebruiken de inhoud van je e-mails, chats, videogesprekken, documenten, foto’s en voicemailberichten bijvoorbeeld niet (Voor wat dan wel?) om je gerichte advertenties te laten zien. Zoals je in de privacyverklaring kunt lezen, bieden we bovendien allerlei hulpprogramma’s aan waarmee je zelf kunt bepalen welke gegevens wij verzamelen. We hebben ook een nieuw privacydashboard geïntroduceerd waarmee je gemakkelijker kunt bepalen hoe we je gegevens gebruiken.

Transparantie
We gebruiken duidelijke taal in onze gebruiksrechtovereenkomst en privacyverklaring, zodat deze begrijpelijk zijn (Maw men neemt mensen niet zo serieus en onderschat menigeen dus). Bovendien hebben we alle belangrijke privacyinformatie op één plaats (Handiger voor hun) samengebracht, zodat je niet meer verschillende documenten hoeft te openen voor een duidelijk overzicht. Op deze manier wordt dubbele informatie vermeden (Lastig voor hun) en wordt de structuur van de informatie vereenvoudigd. We blijven echter wel in servicespecifieke details voorzien, zodat je altijd een weloverwogen keuze kunt maken over hoe je onze services gebruikt. We hebben ook aanvullende privacyinformatie over aankomende functies en functionaliteiten toegevoegd, bijvoorbeeld voor die in Windows 10.
 

Lees ook:   Zieke telefoontjes met melding dat een dierbare is overleden!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien