web analytics

Je hebt geen likes nodig

 photo 1901295_847846688562743_8053412139328563975_n_zps0ba37a4f.jpg

 

Je hoeft geen naaktfoto’s of sexy foto’s online te gooien Helaas, ik heb ze ook gezien de meiden/vrouwen die dachten dat ze leuker waren of supermooi, want de mannen gaven hen aandacht. Was toendertijd vaak via hyves…Best sneu vond ik dat altijd… Het begint dan bij een redelijk sexy foto van het gezicht… Duckfaces dus…mannen oeh en aahhhhh, je bent zo mooi, mooi,  mooi! Vrouw denkt oh….ok? Leuk die aandacht…maar die heb je niet nodig toch? Daarna doet ze nog gewaagder…weten de mannen ook, die hier op reageren.. Daarna een gewaagde foto… Oeh wat ben je mooi zeg popje..schatje! Wauwwwwww lekker ding…soms waren het echt geen lekkere vrouwen om te zien ofzo…nog erger dus… En de mannen maar kwijlen en zeuren om more more more… Nee minder juist.
Gewoon niet doen laat je niet uitlokken tot dit soort dingen aub…

Lees ook:   Boze migranten naaien mond dicht

Gerelateerde artikelen

Back to top button