web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Alles wat deze man vertelt, gebeurt er momenteel

Klik op het plaatje voor de video

Ramon.W

Vorig jaar oktober plaatste ik deze video waarin ze al melden dat er uitgeroepen werd tot een wereldwijde pandemie en vaccinatiedwang.

In november was ik in Israël bij een bijeenkomst voor “verplichte geïnformeerde toestemming” over vaccineren, waarin deze verborgen agenda ook al besproken werd. Ik heb in december meerdere video’s gemaakt waarin ik vertelde dat ze in 2020 uitroepen op een wereldwijde pandemie en een vaccinatiedwang en uitroeiing van een groot deel van de mensheid.

Ik ga voor de leefcommunities! Ik zal buiten de maatschappij vallen want ik laat me niet vaccineren, ook niet onder dwang. Mijn hart huilt, hoe lang de mensheid al gebukt gaat onder een zwaar gestoorde psychotische beïnvloeding van buitenaf.

Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven. Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan. De komende maanden zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.

De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf. Pharma kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk dna, chemicalieen en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging. Maar het gaat verder, ik zeg je….. kijk de #video, het kan je leven en dat van je naasten redden.

Lees ook:   Over wolven en het natuurlijke evenwicht

Hou je nog 1 keer vast want we gaan de grootste rollercoaster in, en ik wens iedereen alle succes en geluk in deze endgame en fasten

34.967 weergaven
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien