web analytics
11:11

Wakker worden uitgelegd

When you wake up after an epic night of astral travel adventure. – popular memes on the site iFunny.co #adventuretime #tvshows #when #wake #epic #night #astral #travel #adventure #picLieve mensen! De reden dat veel slapende mensen niet wakker worden is (volgens mij) omdat de informatie in de verkeerde volgorde verteld wordt. Ik zal hieronder een verhaal schrijven die wel erg lang is voor een FB post, maar dan weet je gewoon in 1x (bijna) alles. Dus, als je het wilt kopiëren en doorsturen naar mensen in je vriendenkring of familie… be my guest.
Het belangrijkste is (mijns inziens) dat je als eerste inziet dat er een aantal miljardair families al een eeuw bezig zijn om alles naar zich toe te halen. Deze groep eliten wordt ook wel The Cabal genoemd. Donald Trump noemt hen The Deep State en hij zegt in meerdere interviews (heb ik op video) dat hij op alle mogelijke manieren zijn best doet om deze Deep State neer te halen. ‘Ik ben het moeras aan het dreggen’ zegt hij. Maar voor veel mensen is het moeilijk te geloven dat deze Deep State werkelijk bestaat.

Daarom zeg ik tegen mensen. Kijk als eerste de documentaire “Thrive” op YouTube https://youtu.be/B4TzPtQUMbs?list=PLED97AFA83A4B77B8
Deze documentaire gemaakt door Dr. Foster Gamble, samen met mensen met pitbull-journalist kwaliteiten kwam in 2011 al uit. Alles wat zij aanhalen in deze film is via links te verifiëren op hun website: The Thrive Movement.
Deze documentaire begint over het opwekken van vrije energie zonder verbranding. Een techniek die al decennia lang bestaat. Waarom wordt hier geen gebruik van gemaakt? Ze stuiten erop dat dit word tegengehouden door de grote energie industrieën. Of, waarom worden succesvolle kuren tegen kanker onderdrukt? Zelfde verhaal, dit wordt tegengehouden door de medische- en farmaceutische industrie, omdat deze kuren niet in de lijn van hun plannen liggen.
Ze volgen een journalisten methode: als dingen niet kloppen, volg dan het geld. Welk bedrijf betaald welk bedrijf? En waarvoor? Wie werd er nog meer betaald? Ga op die plekken je onderzoek doen en je komt veel dingen te weten.
Deze Deep State miljardairs (waarvan de familienamen gewoon genoemd worden) hebben zoveel geld, dat geld hebben niet meer interessant is. Zij willen ‘macht’. Wereldwijde macht. Het is een soort monopolie spel die zij met elkaar spelen. Ze zijn eigenaar van alle wereldbanken en krijgen met hun geld alles voor elkaar, en nog legaal ook. Ze hebben steeds meer bedrijven via gedwongen fusies, geënsceneerde faillissementen en allerlei andere monopolie spelletjes, laten uitgroeien tot hun eigen wereldwijde mega corporaties. De energie industrie, de voedsel industrie, de medische industrie, de farmaceutische industrie, de wapen industrie, het onderwijs, de film industrie, alle landelijke media van de meeste landen, etc.

Hun agenda is, dat zij één wereldorde willen met totale controle over alles. Geen soevereine landen meer, maar één wereld met één streng politiestaat regime. Kijk ook naar een presentatie van Rosa Koire waar zij verteld over United Nations Plan 21 https://youtu.be/o8-bcAwc28s (deel 1 / 4). De andere 3 delen staan er ook op. Of, je kunt ook de korte versie bekijken, een interview met haar: https://youtu.be/3PrY7nFbwAY
Als ik dat hele verhaal van haar aanhoor, dan valt mij op dat de Deep State bouwplannen en stad- en landindelingen, en milieu plannen en al dat soort dingen gebuikt om zichzelf steeds meer land en gebouwen en hele delen van steden en dorpen toe te eigenen. Het gaat zover, dat ze stukje bij beetje via omkoperij allerlei wetten en hoge functies en politieke partijen etc. naar zichzelf toe hengelen.
Ze brengen het via – voor ambtenaren en wethouders – aantrekkelijke nieuwe plannen die zogenaamd goed zijn voor de bevolking en het milieu, maar ondertussen hengelen ze alles naar zichzelf toe. En nog legaal ook, ze krijgen het voor elkaar.

Op dit moment is het al zover dat overheden niets meer te vertellen hebben. Deze elite miljardairs hebben het nu voor het zeggen. Ze zijn nu de huidige wereldeconomie moedwillig aan het kapot maken, omdat zij daarna hun nieuwe versie van wereldeconomie neer kunnen zetten. Kijk op de website van de World Economic Forum. Daar staat hun hele plan op. Ook te vinden via de website: https://www.weesdeweerstand.nl/
De huidige economie kapot maken doen ze o.a. door middel van de lockdowns. Die hele nep pandemie is een valse vlag operatie. Één groot rookgordijn. En wij maar discussiëren met elkaar over corona met welles en nietes, terwijl zij op de achtergrond hun agenda aan het uitvoeren zijn. Er zijn vele video’s op YouTube (en er ook af gehaald) waar gerenommeerde artsen, virologen, pandemie deskundigen, immunologen, microbiologen, sociaal geografen, etc. hun verbazing uitspreken hoe het in Godsnaam kan bestaan dat de meeste mensen de misleidende onzin geloven die ze in de landelijke media verspreiden. Maar zij komen in de landelijke mainstream media niet (meer) aan het woord. En wij maar discussiëren met elkaar over lockdowns en wel dan niet een nepvirus.
Zijn deze miljardairs dan niet aan te pakken? Nou, heel moeilijk, want alles wat zij gefikst hebben is helaas nog legaal ook, dus waar moet je ze dan op pakken?
En dan komen we bij een ander onderwerp, en dat is een zeer schrijdend onderwerp, maar helaas wel waar. Veel van deze eliten doen dingen die het daglicht niet kunnen verdagen. En daarop zijn ze wel te pakken, en Donald Trump is daar met vele militaire troepen en drie letterige agentschappen al maanden mee bezig.
Om te beginnen, veel van deze mensen geloven in satan. Dat mag je lachwekkend vinden, en jij gelooft misschien helemaal niet in satan, maar zij zeker wel. Zij geloven, dat als je in satan gelooft en offers brengt aan satan, dan helpt hij je in alles. Niets is te gek, satan maakt je rijk, machtig, beroemd, etc.
Één van hun gruwelijke daden is het offeren van kinderen aan satan of andere grote demonen. Zij eten het vlees van kinderen en drinken hun bloed. Waar halen ze die kinderen vandaan? Via (letterlijk) ondergrondse child trafficing netwerken. Te gruwelijk voor woorden, maar helaas waar.

Kijk bijvoorbeeld een interview met Ronald Bernard https://youtu.be/Y-DwTsUKXxQ deel 1 van de 5. Hij heeft als bankier voor deze Deep State gewerkt. Heeft vele slechte dingen voor hen gedaan in de financiële wereld. Maar toen hem gevraagd werd mee te doen aan zo’n ritueel waar ze kinderen misbruiken, martelen en slachten, en eten en drinken, toen brak hij. Dat kon zijn geweten niet aan. En toen is hij uit die wereld gegaan. De rede dat Ronald nog leeft, is, omdat hij absoluut nooit namen noemt. Maar hij verteld wel over de werkwijze van deze Deep State. Of, ze worden ook wel De Cabal, of de illuminatie of the one procent (1%) genoemd.
Een bijkomstigheid bij dit offeren van kinderen is de handel in adrenochrome (uitspraak: edrennokroom). Dit is een drug die zeer rijke mensen, waaronder film- en popsterren, CEO’s van grote bedrijven, etc. bij zichzelf inspuiten. En dan krijg je een euforisch gevoel en je voelt je weer zó fit, alsof je weer kind bent. Je voelt je energiek, je bent helder in je hoofd, en je verouderingsproces wordt enorm vertraagd. Het werkt ongeveer enkele weken, en dan heb je weer een shot nodig. Wie wil zo’n goedje nou niet in zich gespoten krijgen. Ook al is het bijna niet te betalen. Vele van die mensen krijgen pas te horen hoe deze drug gemaakt wordt als ze er al verslaafd aan zijn. En als je er ineens mee stopt, dan krijg je vreemde blauwige vlekken in je gezicht en op je lijf, alsof je een flink pas slaag gekregen hebt, en je verouderingsproces gaat ineens heel hard.
Hoe wordt deze drug gemaakt? Ze maken een kind afgrijselijk bang en martelen het kind waardoor allerlei hormonen stofjes zoals adrenaline, en peptiden en endorfine stofjes in hun bloed komen. En deze stofjes worden dan gewonnen uit het bloed en tot drug gemaakt. Het kind sterft uiteraard door deze procedure.

In een documentaire van Janet Ossebaard is o.a. te zien wie erbij betrokken waren: https://youtu.be/RwI0SRVIau8
Op dit moment worden vele mensen die met al deze praktijken te maken hebben, inclusief de gebruikers van deze drug opgepakt en gevangen gezet of zelfs geëxecuteerd. Ook hele pedofiele ringen worden opgepakt. Uiteraard hoor je daar niets over in de landelijke media. Wat er nu wereldwijd gaande is, kan je lezen in geheime taal op allerlei social media, genaamd Q-drops van ene Q-anon. Een insider van een geheime operatie. Eerlijk gezegd weet ik van dit laatste niet zoveel, dus Q-Anon mensen en Q-News mensen… als ik dingen verkeerd opschrijf: correct me if i’m wrong!
Ruim 20 jaar geleden zijn bepaalde mensen begonnen met een plan voor te bereiden om deze hele Deep State neer te halen. Zij infiltreerde in diverse defensie machten van landen, drie letterige agentschappen zoals de FBI, de CIA, de NSA, etc. Ze hebben Donald Trump gevraagd zich verkiesbaar te stellen als president om vervolgens het plan uit te voeren. Gelukkig is hij president geworden. Denk je dat je hier iets over te zien krijgt in de landelijke media? Vergeet het maar. Voorlopig nog niet. Wat ze wel doen is Trump in een kwaad daglicht zetten en veel van zijn goede daden vooral niet in de mainstream media te laten zien. Of ze verdraaien de dingen die Trump doet. Daarom roept hij steeds: ‘Fake News!’ als een verslaggever hem een vraag stelt over iets wat onzin en nepnieuws is.

Maar er wordt nu wereldwijd overal gevochten. Dit is de derde wereldoorlog die ongezien wordt gestreden. Laten we hopen en bidden dat deze strijd gewonnen wordt door The White Heads, zo worden ze genoemd. De duizenden mensen die helpen om eliten op te pakken. Vele kinderen te redden. Kinderen die via duistere netwerken werden ontvoerd en verstopt werden in vreselijke ondergrondse tunnels. Er is nu heel veel gaande in de wereld.
Als mensen al het bovenstaande zouden weten door hier zelf onderzoek naar te doen. Dan zijn ze wellicht ook bereid om te onderzoeken wat er nou eigenlijk waar is over die hele corona pandemie. En dan komen ze vanzelf de informatie tegen hoe onsamenhangend het allemaal is. Als je beseft dat dit als rookgordijn gebruikt wordt, dan pas sta je open voor de werkelijk wetenschappelijke feiten.
Maar wat mij zo tegen valt van mensen is dat ze niet eens de moeite nemen om de documentaire Thrive te kijken. Of ze beginnen met kijken en dan haken ze halverwege af. Ja, want hij is zo lang. Ja, je geduld wordt inderdaad op de proef gesteld met 2 uur en 12 minuten, maar als je niet verder kijkt, dan vind je het kennelijk niet interessant. Dan denk ik.. interesseert het je dan niet wat er werkelijk gaande is in deze wereld?
En sommige mensen zijn psychisch en mentaal niet in staat om deze afgrijselijke informatie te verwerken. En dan treed er cognitieve dissonantie op. Je brein doet dat, als je bepaalde informatie té gruwelijk vind om als waarheid te accepteren. En dat is wat je bij veel mensen ziet: cognitieve dissonantie.
Laten we hopen dat The White Heads winnen! En als ze verliezen… hopelijk worden dan voldoende mensen wakker om de strijd aan te gaan. Weet dit! Wij burgers zijn met velen, en zij zijn maar met weinig. Ook al is hun militaire of politie macht nog zo groot. Wij zijn met meer! Niet meer braafjes naar de rechtbank procederen tegen de staat. Nee, actie! Met honderdduizenden de straat op en een staatsgreep plegen. Dat is het enige wat mogelijk is. Maar daar heb je mensen voor nodig met de kwaliteiten van een generaal. Mensen met speciale organisatietalenten.
Maar laten we eerst goed in de gaten houden hoe The White Heads het doen!
Ik kreeg toevallig vandaag een link van mijn vriendin, waar een man verteld hoe het er nu voor staat:
Succes iedereen met het uitleggen aan je familie en vrienden!
H. Verst****

Het blijkt dat er al 2000 minder kinderen geboren worden in Nederland per jaar… goed hé die Rutte en dat EU!

Lees ook:   Jetten Potter onder vuur door Willy Wilders

Gerelateerde artikelen

Back to top button