web analytics
11:11 Dubbele getallen

Het wordt eind april: “Astro-seismoloog” voorspelt een verwoestende catastrofe (video)

Frank Hoogerbeets uit Nederland – de Nederlandse Nostradamus, zoals hij wordt genoemd, die op 6 februari 2023 wereldberoemd werd na de verwoestende aardbeving in Turkije en de ramp drie dagen eerder voorspelde, onthulde een nieuwe ‘profetie’.

Volgens Hoogerbeets is er een aardbeving van magnitude 9 op handen, zijn huidige model schat dat met een waarschijnlijkheid tot 60 procent.

De kans op een slag boven de 6 is tot 80 procent. De exacte locatie is niet met zekerheid bekend, al is het ergens in het Verre Oosten.

Hoogerbeets vertegenwoordigt het “SSGEOS Institute” – de Solar System Geometry Survey, die bepaalde seismische gebeurtenissen voorspelt door de posities van de planeten en onze maan te analyseren.

Ze vormen bepaalde configuraties die het mogelijk maken conclusies te trekken over de nabije toekomst. Een speciaal computerprogramma zoekt naar “gevaarlijke geometrie” vergelijkbaar met die welke zou overeenkomen met eerdere rampen en levert resultaten op.

Het onderzoeksinstituut verzekert dat het veel nauwkeurige voorspellingen heeft – ze staan ​​vermeld op de website en astrologie heeft er niets mee te maken.

De zwaartekracht van naburige planeten heeft ook geen invloed op het gedrag van het binnenste van de aarde. De elektromagnetische ladingsinvloeden, die met een speciale “kritische geometrie van de planeten” bijdragen aan het vrijgeven van spanningen die zich ophopen aan de grenzen van de tektonische platen. Het klinkt bijna wetenschappelijk, maar het is eigenlijk nog steeds mystiek.

De voorspellingstechniek is een soort symbiose van astrologen en seismologen. De officiële wetenschap erkent dit natuurlijk niet en drijft er de spot mee.

Sterker nog, de verklaringen van de “Nederlandse Nostradamus” zien er verre van wetenschappelijk uit:

Lees ook:   Beroemde wiskundige berekende de datum voor de omverwerping van Zelensky

Bepaalde uitlijningen van de Zon, Venus en Uranus / Venus, Mercurius en Jupiter / Zon, Venus en Mars vormen soms rechte hoeken ten opzichte van elkaar, wat resulteert in catastrofale gebeurtenissen. Er zijn dus problemen te verwachten van 21 april tot 25 april.

Zoals Hoogerbits waarschuwt, zijn veranderingen mogelijk aangezien hij zijn voorspellingen elke dag verfijnt.

Kunt u een “astero-seismoloog” vertrouwen?

Het kan geen kwaad en het is zeker de moeite waard om naar te luisteren. Hij beloofde eind maart een aardbeving met een kracht van minder dan 7 op de schaal van Richter en het gebeurde – ten noorden van Nieuw-Zeeland, in de buurt van Ecuador, in Afghanistan en in het Russische Kamtsjatka.

Trouwens, de waarschuwingen van vertegenwoordigers van de traditionele seismologie verschillen vaak van de voorspellingen van “asteroseismologen”, die ook een verwoestende aardbeving in Japan met een kracht van 9-9,5 punten zeer waarschijnlijk achten, d.w.z. een catastrofe tegen mei 2023 zou kunnen zijn mogelijk.

We lijken ons in een lastige positie te bevinden als dergelijke seismische activiteit plaatsvindt in Zuid-Japan. In dit geval zal de tsunamigolf richting het hyperdichtbevolkte Tokio trekken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button